EWBUD 06.02.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Jak myślicie?Jaki sezon będziemy mieli?Obfitujący w zlecenia? Średni? Zły?Ja obstawiam na średni - lepiej już było:)Ale z 2 strony nie ma co narzekać, trochę zleceń już się uzbierało, jakieś nowe wpadną i poleci znowu do przodu.Tak sobie nieraz na oferię zaglądam, czasem złożę jakąś ofertę (tak bez żadnych nadzieji na zlecenie, raczej przy okazji przeglądania ofert) i powiem Wam moi Drodzy:czysta desperacja przez niektórych przemawia:) goście robią np. ścianki z płyty + konstrukcja + szpachla za 19 zl/m2, sufity po...... już nie pamiętam, ale polecam wejść i popatrzeć - bywa wesoło:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAG 06.02.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Źle nie będzie... Zamówienia przyjęte już prawie na cały 2013 rok Ale bywało lepiej. Jakiś czas temu miałem zajęte terminy na 1,5 roku do przodu. Do tej pory pamiętam zdziwienie klientów, którzy dzwonilii i słyszeli tak odległy termin. To było w 2010 roku, w telewizorze wtedy gadali, że kryzys w europie jak diabli Co do żenująco niskich stawek, to nie ma co się dziwić, zawsze znajda się desperaci, którzy będą musieli robić po takich stawkach. Jedyne co nam pozostaje, to modlić sie o to, żeby nam się to nie przytrafiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.02.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Myślę że nie będzie źle , ludziom kryzys już się przejadł , coś zaczyna się ruszać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts