barbe-cue 09.02.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Mówisz ? masz ! [ATTACH=CONFIG]168751[/ATTACH] A gdzie upchnęłaś kiszki? Nie bądź wiśnia, pokaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 09.02.2013 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 A czy Ja tez mogę pokazać swoje wnętrze ? każdy chciałby zobaczyć jak mieszka hrabianka :popcorn: bardzo dziekuję ale jakos tak niezręcznie mi sie "wpychac" poza tym - u mnie nie ma za bardzo co pokazywac na razie - wszedzie wszystko jest zrobione "w połowie" albo mniej Dziś składamy stół do scraproomu :) nie namawiam , ale jak kiedyś zechcesz jednak pokazać to będzie mi miło Mówisz ? masz ! [ATTACH=CONFIG]168751[/ATTACH] paskuda O, ja na ten przykład bardzo bym chciała zobaczyć! O urodzie Twoich kiszek i wątroby krążą na mieście legendy . Plan masz bardzo fajny, przemyślany i chyba faktycznie optymalny. Jeśli chodzi o inspirację z szafami wokół drzwi, to na razie znalazłam tylko taką, ale jeszcze poszukam. Dziękuję za inspirację , ale akurat ta inspiracja zupełnie mnie nie przekonuje. Jak dla mnie wygląda ciężko:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 09.02.2013 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Jaką masz wysokość pomieszczeń? Może faktycznie udałoby się coś zakombinować z nadstawką z frontami z ikei - szkoda marnować przestrzeni pod sufitem, to doskonałe miejsce na różne rzadko wyciągane przydasie. Nasze nadstawki przerabiał stolarz. Trochę się natrudził, ale głównie ze względu na absolutny brak kątów prostych w naszym mieszkaniu. Musiałabym zmierzyć ale bądźmy szczerzy to jest blok (wielka płyta) więc raczej nisko. Dlatego nie wiem czy znowu tak dużo bym zyskała miejsca na przechowywanie i pamiętajmy że to ma być ta płytka szafa U nas też jest krzywo i wątpliwe żebym znalazła stolarza który by mi to wykonał, bo to po prostu chyba nieopłacalne by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 09.02.2013 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Barbe to masz sporą tą sypialnię , więc trudno będzie ją zagracić A fotki zawsze u mnie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 09.02.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 To ja się zrywam skoro świt (dzisiaj na ten przykład o 9.50) czy ja dobrze widzę ??? 9:50 ???? Kiedy nie było jeszcze Zu to często noce zarywałam , a to na spotkanie towarzyskie , a to na czytanie książki ,czy na Simy albo po prostu szlajałam się po wirtualnym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 09.02.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dziękuję za inspirację , ale akurat ta inspiracja zupełnie mnie nie przekonuje. Jak dla mnie wygląda ciężko:sick: Tak, zdecydowanie ciężko. Wiesz co, może u Ciebie faktycznie lepiej by wyglądały zupełnie gładkie fronty? Birkeland przez te frezy jest dość dominujący i może zupełnie przywalić pomieszczenie. A może dać po obu stronach drzwi te szafy, a nad nimi po prostu przerzucić półkę o głębokości szafy, na całą szerokość pokoju, na której mogłyby stać książki bądź pudła (zamiast pawlaczy )? czy ja dobrze widzę ??? 9:50 ???? Kiedy nie było jeszcze Zu to często noce zarywałam , a to na spotkanie towarzyskie , a to na czytanie książki ,czy na Simy albo po prostu szlajałam się po wirtualnym świecie Ha ha, normalnie wstaję godzinę wcześniej, czyli o 8.50 - ale to w zimie. Latem udaje mi się nawet wstać przed ósmą, jak mam bardzo silną motywację . Jestem straszliwy śpioch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 09.02.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Barbe ja też jestem śpioch , ale dziecko nie dałoby mi pospać tyleZazwyczaj wstaje przed 7 , a czasem przed 6 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 09.02.2013 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 może dać po obu stronach drzwi te szafy, a nad nimi po prostu przerzucić półkę o głębokości szafy, na całą szerokość pokoju, na której mogłyby stać książki bądź pudła (zamiast pawlaczy )? myślałam o takim rozwiązaniu , ale decyzję podejmę jak będą już szafy (już pisałam że ja z tych co powoli urządzają wnętrza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 09.02.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Wiesz co, może u Ciebie faktycznie lepiej by wyglądały zupełnie gładkie fronty? Birkeland przez te frezy jest dość dominujący i może zupełnie przywalić pomieszczenie. Właśnie też się nad tym zastanawiam , dlatego najpierw brałam pod uwagę tylko gładkie drzwi , ale potem gdzieś na fotkach zobaczyłam szafę z tymi drugimi drzwiami i bardzo mi się spodobały. Myślę że przez to że są białe nie powinny aż tak przytłaczać.. A co reszta myśli? Może się wypowiecie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 09.02.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Jeszcze jedno , jeśli na podłogę chcę długie dechy , to gdzie radzicie mi takich szukać.Oczywiście cena ma znaczenie , ale chyba wolałabym dąb , tylko czy cena mnie nie zabiję?Gdybym zdecydowała się na dąb to na 99% zdecyduję się na lakier matowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.02.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ateno, nie mogę znaleźć tak na szybko tej inspiracji. To była w jakiejś gazecie, a ich stos jest olbrzymi Ale, jeśli zrobisz kilka zdjęć tej ściany (z dokładnymi wymiarami), to mogę wykombinować Ci jakieś szybkie wklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 09.02.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Narendil bardzo dziękuję ale to co teraz tam się znajduję nie nadaję się do fotografowania Jeśli ta inspiracja była w gazecie to nie szukaj , bo to może dużo czasu zająć. Wiem co mówię bo mam kilka niezłych stosików;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Barbi...no, no, no Koleżanka ma bardzo ładną kiszkę...wątrobe zreszta też. A jaka podłoga ???!!!! Ile matrów ma wasza sypialnia ? Masz zdjęcia z innej perspektywy ? Takie, zeby pokazac całość ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Narendil bardzo dziękuję ale to co teraz tam się znajduję nie nadaję się do fotografowania Do takiej wklejki nie potrzeba pustej ściany Meble i tak wszystko nakryją. Ale rozumiem obiekcje Jeśli się kiedyś zdecydujesz, to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 09.02.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Barbi.. Ile matrów ma wasza sypialnia ? Barbe napisała wymiary sypialni 4,1m x 5,20m. Jeśli się kiedyś zdecydujesz, to daj znać. Bardzo dziękuję będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.02.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam Ale tu się dzieje - jak w ulu Salon fajny - przytulny, a te czerwone krzesła podobają mi się nawet przed przemalowaniem - bardzo oryginalne i klimatyczne Jak doczytam do końca, napiszę coś więcej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.02.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ateno, deski o długości 1 metra i szerokości 8 cm kupowałam u lokalnego stolarza. Warto podzwonić, popytać, bo mają o połowę taniej niż w dużych firmach wyrabiających parkiet ( u mnie różnica była 100 zł/m2). Zdecydowałam, że Karlstad zostaje. Wczoraj w I. kupiłam skrzynię i dodatki. Jak pozwolisz, to później wkleję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 10.02.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ilonko bardzo Ci dziękuję i witaj u mnie Zdecydowałam, że Karlstad zostaje. Wczoraj w I. kupiłam skrzynię i dodatki. Jak pozwolisz, to później wkleję zdjęcia ooo w końcu podjęłaś decyzje a fotki oczywiście wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.02.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Plakat biało - czarny zniknie. Pojawi się taki w odcieniach szarości. A w tą ozdobną ramkę chcę wydrukować Kameę. Tylko muszę znaleźc w dobrej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.02.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Jeszcze jedno , jeśli na podłogę chcę długie dechy , to gdzie radzicie mi takich szukać. Oczywiście cena ma znaczenie , ale chyba wolałabym dąb , tylko czy cena mnie nie zabiję? Gdybym zdecydowała się na dąb to na 99% zdecyduję się na lakier matowy my zamawialiśmy dechy u producenta lokalnego, mamy 11 cm, druga klasa - czyli z sękami gdzieniegdzie dł dech była od 80 do 250 cm. mamy fazowane wzdłuż, cena nieporównywalnie mniejsza niz z wielkich firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts