Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój jest ten kawałek podłogi..

Recommended Posts

Anetko, a ja właśnie o zdrówko przyszłam zapytać. I miałam nadzieję na odpowiedź, że już wszystko w porządku.

Wczoraj w radiu mówili, że zostało 28 dni do wiosny.

Mam nadzieję, że wiosna o tym wie :lol2:

U nas znowu nasypało śniegu :bash:

• Odpowiedzi 662
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Atena :) i ja tu wreszcie trafiłam... nie wiedziałam że założyłaś wątek...

Bardzo mi się podoba "kawałek podłogi" który nam pokazałaś, jest śliczny i funkcjonalny :)

Na zdjęciu salonik wygląda na olbrzymi ... metraż do pozazdroszczenia i to w bloku ?

Czekam na sypialnię :)

Cześć Atena

Bardzo mi się podoba "kawałek podłogi" który nam pokazałaś, jest śliczny i funkcjonalny :)

Witam :bye:i bardzo dziękuję

Na zdjęciu salonik wygląda na olbrzymi ... metraż do pozazdroszczenia i to w bloku ?

Salon ma wymiary 5,5x4,6 i znajduje się w bloku.

Jak na blok to uważam że jest spory.

Urządzając go chciałam właśnie uzyskać wrażenie przestrzeni , oddechu i mam nadzieję że mi się udało.

Sypialnia stoi pod znakiem zapytania..ale tym się nie przejmuję , bo mam o wiele większe problemy.

Nie chcę tutaj się rozpisywać na ten temat , tylko z grubsza napiszę o co chodzi.

Ktoś bliski z naszej rodziny jest poważnie chory i niestety co trochę dochodzą jakieś nowe dolegliwości..

Nie znikam z forum , ale wstrzymuję się z remontem.

Zapraszam do pisania tutaj , ale na fotki ode mnie nie ma co liczyć teraz i w najbliższym czasie..

Jeśli ktoś chciałby zamieścić swoje fotki , żeby się pochwalić , albo poprosić o poradę ,

to bardzo serdecznie zapraszam.

Będzie mi bardzo miło jeśli będziecie tutaj zaglądać i pisać o wszystkim.

Jak u nas się wszystko ułoży to na pewno napiszę o tym ,

ale teraz proszę nie zadawajcie mi pytań w sprawach osobistych.

Muszę najpierw sama sobie to wszystko w głowie ułożyć..

O sprawach "wnętrzarskich" zawsze chętnie porozmawiam :)

Czas przerwać ciszę :) Filmik kotem z życia wzięty. Ja swojego oduczyłam, bo robił tak samo. Na popłudniowe drzemki nie pozwala mi zaś pies, który chrapie okropnie.

A ja znowu z prośbą. Po prawie roku mieszkania z odsłoniętymi oknami czas chyba zamówić rolety. Czy któraś z Was miała doświadczenia z Dekorią? Chcę rolety rzymskie biale, gładkie.

Jutro wioze fotel do tapicera. Na 99 % będzie szary.Chyba ok?

Mam wrażenie że wszystko mnie przerasta.

Brakuje mi słońca , odpoczynku..

Nic mi się nie chce , wszystko mnie drażni i w ogóle jest mi źle..

Justynko jeśli chodzi o Dekorię to zamawiałam tam kiedyś poduszki do siedzenia na podłodze i zasłony.

Było to dawno , na początku działalności Dekorii.

Wszystko było ok. jeśli chodzi o jakość.

Zamawiałam też tam próbki materiałów (za darmo)

Niestety z roletami nie miałam styczności.

Kasiu dziękuję

A co do wiosny , to czekam na nią jak nigdy ,

a najbardziej na słońce , bo codziennie zachmurzone..

Anetko, jak ja Cie rozumiem z ta wiosna :) Wczoraj wraclysmy z corka samochodem. Moja 3-latka patrzac na pola pokryte sniegiem pyta: Mamusiu, co sie zmieni jak bedzie wiosna? w pierwszej chwili sie zdziwilam, ale powiedzialam, ale powiedzialam, ze zmieni sie wszystko :)

Ja tez jestem zmeczona, a w dodtaku dwa razy dziennie z dzieckiem na zabiegi musze jezdzic - przed i po przedszkolu. W dodatku pracy mam mnostwo.

Z Dekorii juz mam te probki. Materialy fajne. Tylko nad jakoscia sié zastanawiam. A wiecie jak mierzyc te rolety? Na poziomie karniszy? Ile maja po bokach wychodzic za okno?

Przepraszam za brak polskich znakow, ale w netbooku mi sie cos przestawilo.