narendil 19.02.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Anetko, a ja właśnie o zdrówko przyszłam zapytać. I miałam nadzieję na odpowiedź, że już wszystko w porządku. Wczoraj w radiu mówili, że zostało 28 dni do wiosny. Mam nadzieję, że wiosna o tym wie U nas znowu nasypało śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 19.02.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Wczoraj w radiu mówili, że zostało 28 dni do wiosny. Mam nadzieję, że wiosna o tym wie też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 19.02.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 U nas znowu nasypało śniegu a u nas pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.02.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Cześć Atena i ja tu wreszcie trafiłam... nie wiedziałam że założyłaś wątek... Bardzo mi się podoba "kawałek podłogi" który nam pokazałaś, jest śliczny i funkcjonalny Na zdjęciu salonik wygląda na olbrzymi ... metraż do pozazdroszczenia i to w bloku ? Czekam na sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 19.02.2013 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Cześć Atena Bardzo mi się podoba "kawałek podłogi" który nam pokazałaś, jest śliczny i funkcjonalny Witam :bye:i bardzo dziękuję Na zdjęciu salonik wygląda na olbrzymi ... metraż do pozazdroszczenia i to w bloku ? Salon ma wymiary 5,5x4,6 i znajduje się w bloku. Jak na blok to uważam że jest spory. Urządzając go chciałam właśnie uzyskać wrażenie przestrzeni , oddechu i mam nadzieję że mi się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 19.02.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Zdecydowanie się udało Witam Anetko. A ja właśnie szukam sznurka, żeby zrobić z niego pufę. W sklepach stacjonarnych drogo, a w necie nie widzę czy sznurek jes ok. Zagwozdkę mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 19.02.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Justynko Co do sznurka nie pomogę , bo się nie znam , ale może ktoś inny się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 21.02.2013 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Sypialnia stoi pod znakiem zapytania..ale tym się nie przejmuję , bo mam o wiele większe problemy. Nie chcę tutaj się rozpisywać na ten temat , tylko z grubsza napiszę o co chodzi. Ktoś bliski z naszej rodziny jest poważnie chory i niestety co trochę dochodzą jakieś nowe dolegliwości.. Nie znikam z forum , ale wstrzymuję się z remontem. Zapraszam do pisania tutaj , ale na fotki ode mnie nie ma co liczyć teraz i w najbliższym czasie.. Jeśli ktoś chciałby zamieścić swoje fotki , żeby się pochwalić , albo poprosić o poradę , to bardzo serdecznie zapraszam. Będzie mi bardzo miło jeśli będziecie tutaj zaglądać i pisać o wszystkim. Jak u nas się wszystko ułoży to na pewno napiszę o tym , ale teraz proszę nie zadawajcie mi pytań w sprawach osobistych. Muszę najpierw sama sobie to wszystko w głowie ułożyć.. O sprawach "wnętrzarskich" zawsze chętnie porozmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 21.02.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Anetko, doskonale rozumiem. Przesyłam pozytywne myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.02.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Atenko, trzymaj się! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Wiesz, że Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 21.02.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Bardzo dziękuję Wam że jesteście Zostawiam coś na poprawę nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 21.02.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Mam nadzieję że jak filmik obejrzycie to miny Wasze będą takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło się pomyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 21.02.2013 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ilonko dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 24.02.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Czas przerwać ciszę Filmik kotem z życia wzięty. Ja swojego oduczyłam, bo robił tak samo. Na popłudniowe drzemki nie pozwala mi zaś pies, który chrapie okropnie. A ja znowu z prośbą. Po prawie roku mieszkania z odsłoniętymi oknami czas chyba zamówić rolety. Czy któraś z Was miała doświadczenia z Dekorią? Chcę rolety rzymskie biale, gładkie. Jutro wioze fotel do tapicera. Na 99 % będzie szary.Chyba ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 24.02.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Wpadłam tu w końcu i ja:) . Czytając o problemach trzymam kciuki za rychłe optymizmu przesłanki.Bardzo przytulne wnętrze, bardzo w moim klimacie. A z ciekawostek to powiem, że Twojego okna widać moją szkołę podstawową-no chyba , że się mylę. Byle do wiosny kochana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 26.02.2013 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Mam wrażenie że wszystko mnie przerasta.Brakuje mi słońca , odpoczynku..Nic mi się nie chce , wszystko mnie drażni i w ogóle jest mi źle.. Justynko jeśli chodzi o Dekorię to zamawiałam tam kiedyś poduszki do siedzenia na podłodze i zasłony.Było to dawno , na początku działalności Dekorii.Wszystko było ok. jeśli chodzi o jakość.Zamawiałam też tam próbki materiałów (za darmo) Niestety z roletami nie miałam styczności. Kasiu dziękuję A co do wiosny , to czekam na nią jak nigdy , a najbardziej na słońce , bo codziennie zachmurzone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 26.02.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Anetko, jak ja Cie rozumiem z ta wiosna Wczoraj wraclysmy z corka samochodem. Moja 3-latka patrzac na pola pokryte sniegiem pyta: Mamusiu, co sie zmieni jak bedzie wiosna? w pierwszej chwili sie zdziwilam, ale powiedzialam, ale powiedzialam, ze zmieni sie wszystko Ja tez jestem zmeczona, a w dodtaku dwa razy dziennie z dzieckiem na zabiegi musze jezdzic - przed i po przedszkolu. W dodatku pracy mam mnostwo. Z Dekorii juz mam te probki. Materialy fajne. Tylko nad jakoscia sié zastanawiam. A wiecie jak mierzyc te rolety? Na poziomie karniszy? Ile maja po bokach wychodzic za okno? Przepraszam za brak polskich znakow, ale w netbooku mi sie cos przestawilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts