atena0 07.02.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Takich wirtualnych można bez problemu zjeść dużo.Ja zjadłam jednego , bo tylko jednego kupiłam.Zu zje w przedszkolu , a mąż znowu poza domem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Kuchnia teraz jest z żarówkami na kablach, ale innego zdjęciia nie mam. Ogólnie nie chcę strasznie sielsko i anielsko, ale zbyt surowo też nie. Gdybym wiedziała zcego chcę, to bym nie pytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Yokasta Witaj ! Fotki przed to nie nasz wystrój nigdy nie miałam takiego gustu , choć w pomarańczowym kolorze ścian kiedyś gustowałam. Przydałoby się już ściany odświeżyć (na ścianach mamy nawet ślady kół rowerowych , bo Zu często jeździła po domu rowerkiem biegowym..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 jjana fajnie masz . Uwielbiam ten dywan pasiasty. Ateno ja mam w domu dwie sofy ze starego mieszkania (brązowe) i planuję je wymienić. Właśnie zastanawiam się nad sofkami ale w dwóch innych obiciach. Jedna taką jak ty a druga sofka to Karlsfors w czarnej skórze. Do tego mam fotel Strandmon. Troszeczkę obawiam się wysokości zagłówka w Karlstadzie, czy jest on wygodny w codziennym użytkowaniu? wiesz żeby się tak przed TV wyłożyć? Jak się przymierzałam w ikea do niego to właśnie niski zagłówek mnie wstrzymywał przed zakupem no a cena mówiła "bierz mnie" . Jak znajdę zaraz jakieś fotki na kompie w pracy to pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 jjana zazdroszczę Ci takiej kuchni Mojej nie cierpię , ale nie wiem kiedy ją zmienimy , bo ciągle coś.. Zresztą to większy remont bo płytki (najpaskudniejsze na świecie) trzeba kuć itd , jednym słowem demolka Będę się cieszyć jak na wiosnę ruszymy z sypialnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ateno kuchnię swoją uwielbiam. My kupiliśmy dom na rynku wtórnym i nawet nie będę pokazywać niebieskości, które gościły wcześniej Myślę o wymianie muszelek na stalowe (w Ikei są zbyt świecące) i kupnie okapu - też stalowego. Z czarnym byloby za ciezko. Za lodówką ma być jeszcze witrynka retro wisząca. Chcę mieszać stare z nowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bastki dla mnie kanapa jest bardzo wygodna. Proponuję Ci żebyś siadła na kanapie w takiej pozycji w jakiej na ogół będziesz spędzała czas i wtedy będziesz wiedziała czy ok. My na początku przymierzając się do zakupu kanapy , siadaliśmy na różnych wyprostowani i w takiej pozycji jakbyśmy byli co najmniej na audiencji u królowej Nie muszę chyba pisać że żadna nie była wygodna.. Dopiero jak gdzieś wyczytałam żeby siadać tak jak na ogół się siada..czy leży A co do kanapy jeszcze , to ja zawsze marzyłam o białej i nawet mam pokrowiec zakupiony , ale jeszcze nie był w użyciu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Zapomniałam napisać że Strandmon bardzo mi się podoba i nawet o nim myślałam [h=1][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Widzę, że Ty masz leżankę oddzielnie. Teraz do Karlstada można dokupić tylko takie do montażu. Ja marzę jeszcze o czerwonej bieliżniarce z Ikei (mam wolny róg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 jjana (jakie Ty masz imię?) Twój uszak super , a jaką tapicerkę bierzesz pod uwagę?Dywan też świetny (jeden z moich ulubionych) i bardzo fajny stół (gdzie kupiłaś?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) pokoje moich dzieci 10 lat i 5 lat (już trochę nie aktualny te fotki) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/88ec620a47b324c5.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/57ce469d7782b7b9.html a tu inne http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/69f449dc1124516a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e952d8c053b79fc.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bb2c97d1d3f3bbea.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e421408905c25178.html no nie umiem wklejać zdjęć Edytowane 7 Lutego 2013 przez Bastki nie umiem wklejać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 jjana moja leżanka była dokupiona później do kanapy (bo mąż chciał ) i jak zobaczyłam tą leżankę połączoną z kanapą to płakać mi się chciało .Miałam taką zgrabną kanapę , a tu nagle taki grzmot mi wyszedł , no nie mogłam się przyzwyczaić .Postanowiłam że rozdzielam i myślę że to był bardzo dobry wybór.Teraz jak mąż z córcią oglądają tv , to ja mogę sobie wygodnie na leżance z laptopikiem forum przeglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Justyna Miło mi Tapicerka - na 90 % szara. Myślałam o tkaninie grubo plecionej, ale wczoraj u tapicera widziałam piękny ciemnoszary aksamit - welur (nie świecący). Termin mam na koniec lutego, wiec wtedy podejmę decyzję. Początkowo myślałam o jasnoniebieskiej Cotton Panamie z Dekorii, ale chyba za jasne. Stół robiony przez stolarza na wzór starego. Chciałam kupić stary i odnowić, ale niestety wszytskie były za małe. Przed kanapą ta skrzynia, a na kanapie poduszki i skóra owcza (moze być sztuczna). Plakaty będą inne - tzn jeden plakat i obok ramki w różnych wzorach. Ta skrzynia na żywo wygląda dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ja mam skórę z ikea ale nie pokaże bo nie umiem:( - jak to robicie (kiedyś mi wychodziło z fotosika a teraz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bastki jak klikniesz "odpowiedz" to na dole masz "zaawansowana edyacja" później chyba "zarzadzanie załącznikami". Na czuja robiłam, ale w końcu się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ateno ja mam teraz szare zasłony uszyte z tkaniny Ikea. NA żywo prezentują się świetnie. Na wiosnę chcę kupić te miętowe - jednak cena mnie trochę przeraża, bo 520 za 4 zasłonki ( muszę kupić 2 paczki) Szukam więc czegoś tańszego w sklepach z tkaninami. A i na krzesłach w jadalni będa jeszcze poduszki w czarno - białą pepitkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.02.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 To ja już zajadając pączka z pełnymi ustami oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bastki wysłałam priva Diano_tereso witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Witam gospodynię Przeczytałam wszystko od deski do deski i stwierdzam obiektywnie, że fajnie u was !!! Stwierdzenie ( zresztą bardzo krzywdzące), że Ja tylko hrabiowskie klimaty preferuję jest mocno przesadzone. Najważniejsze to to, żeby właściciel czuł się dobrze, domowo i ciepło. A to co inni mówią, lubia lub się im podoba czy nie to inna kwestia. Absolutnie nie mam nic przeciwko IKEA !!! Też zamierzam się tam obkupić ( pokoje dzieci) a i do wnętrz wspólnych parę mebelków wyczaiłam. Wkurza mnie tylko to, że tak szybko zmieniaja kolekcje. Gdy tylko sobie coś upatrzę to zmieniają katalog i doopa !!!Nie ma już stolika, szafki czy łóżka. Chyba trzeba kupować na zapas. Wynająć miejsce w magazynie i składować, zbierać, gromadzić...jak chomik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Yokasta muszę jeszcze Ci napisać że Twój wątek był moim ulubionym.Mam jeszcze kilka wątków takich ulubionych takich osób jak Drop_in , Kasia_SW , Pysiaczek , Mugatka i ... pewnie jeszcze by się coś znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts