Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój jest ten kawałek podłogi..

Recommended Posts

• Odpowiedzi 662
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 5 months później...

Dawno mnie tutaj nie było ale to dlatego że wnętrzarsko nic się nie zmieniło.

Nadal jest bez zmian i naprawdę nie wiem kiedy finanse pozwolą nam zrealizować nasze plany.

Mam jednak nadzieję że w końcu nadejdzie ten dzień.

Powróciłam tutaj bo narodził się nowy pomysł..

Ponieważ u naszej Zu w pokoju planowaliśmy zmiany a jej pokoik jest naprawdę malutki ,zastanawiamy się nad zamianą..

Ciekawa jestem jak Wy to widzicie?

Czy to dobry pomysł?

Bardzo będzie mi miło poczytać Wasze opinie na ten temat.

Później wkleję wymiary pokoiku oraz jak to widzę (tzn jak jako sypialnie i jako pokój Zu)

Witaj Ateno :)

Wpadam zwykle jak po ogień, ale pytanie zobaczyłam :) Rozumiem, że chcesz oddać swoją sypialnie małej? Ja tak zrobiłam 2 tygodnie temu. Zamieniłam nasza sypialnię z pokojem córki. Nasza sypialnia jest duża (niepotrzebna nam taka), ale z kominkiem. I ten kominek mnie powstrzymywał. w końcu jednak uznałam, że Jej potrzebny większy pokój. Po 2 tygodniach nie żałuję ;)

Dziękuję za pierwszą wypowiedź :)

Postaram się jak najszybciej wkleić plan jakby pokój miał wyglądać jako sypialnia i jako pokój dziecka.

Oczywiście gdyby ktoś miał inny plan na to pomieszczenie , to bardzo proszę o wypowiedz.

(Najbardziej ciekawi mnie co sadzicie o tak małej sypialni.)

Ateno ja lubię małe sypialnie i mnie się Twój pomysł podoba. Szafę zrobiłabym na prosto (na skos chyba sporo miejsca stracisz). Zdjęcia z pokoju córki mogę zamieścić po południu. Sypialni nie pokażę, bo na razie tam jest tylko łóżko :) A może powinnam pokazać i poprosić Was o pomoc.... Jutro jadę kupić materiał na zasłony do sypialni. Mam teraz metalowe czarne łóżko z I. Myślę jednak o zrobieniu tapicerowanego. Dziewczyny tutaj takie cuda robią, że może się skuszę. Chciałam kupić też jasną wykładzinę, ale dość droga jest.

Materiał taki tkanina.jpg

Ateno ja lubię małe sypialnie i mnie się Twój pomysł podoba.

Jeden punkt dla sypialni :)

Szafę zrobiłabym na prosto (na skos chyba sporo miejsca stracisz).

Szafy byłyby 2 o wymiarach 200 cm szer na 40 gł (te płytkie) a tam dalej (gdzie jest literka B) byłoby takie małe biureczk/toaletka

Zastanawiam się tylko czy na prosto czy na ukos?

Chyba jednak na prosto.

Zdjęcia z pokoju córki mogę zamieścić po południu

super :)

Acha materiał świetny :rolleyes:

atena, spokojnie taka sypialnia może być.

Tylko przejście między łóżkiem a szafą będzie większe, bo na rysunku to cieniutkie wyszło :D

Ja wolę dac dziecku większy pokój.

Zawsze to więcej miejsca na skarby, jak przyjdą koledzy to też wygodniej :)

A Ty w sypialni właściwie tylko śpisz, a dziecko czasami cały dzień spędza :)