Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój jest ten kawałek podłogi..

Recommended Posts

• Odpowiedzi 662
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Atenko, mnie się podoba pomysł zamiany. U nas jeden pokoik też jest maleńki i mimo, że nie mam dzieci, już gdzieś tam siedzi mi w głowie pomysł, że jeśli wreszcie się pojawią, to po jakimś czasie zamienimy się pokojami. W tej chwili rzeczywiście wchodzę tam tylko żeby spać :rolleyes: No i po ubrania.

Jeśli sypialnia zostanie przeniesiona to nad podłogą nie będę się zastanawiać , bo zostanie to co jest.

Ściany będą białe (taka ciepła biel)

Tylko jedna ściana , przy której będzie łóżko , byłaby :

a) szara

b)czarna

c)tapeta

Na tej ścianie dałabym chyba jeszcze półkę , ale to by się zobaczyło.

Lampki można by było dać na parapet - co o tym myślicie?

No i można zastanowić się czy nie lepiej dać szafy od miejsca gdzie miało być biureczko/toaletka a wtedy b/t byłoby przy oknie.

A nie myślałaś o tym, żeby jedną ścianę pomalować farba tablicową? Tak miałam w poprzednim pokoju córki (teraz naszej sypialni - więc musieliśmy ją zedrzeć), ale w nowym pokoju tez pomalowaliśmy jedną ścianę. Dla córki to naprawdę pole do realizacji artystycznych pasji ;) Sami tez tam malujemy, piszemy itd.

AAAAAAA Ty o sypialni ;) To możemy sobie ręce podać, bo ja na swoją też nie mam pomysłu. Mam nadzieję, że mnie natchnie po zakupie zasłon ;) Też myślałam o jednej ścianie na ciemny kolor. Ja mam w łazience navy i bardzo mi się podoba. Podobają mi się też sypialnie z łóżkiem na tle ciemnej ściany, na której zawieszone jest lustro - słońce.

A pokój fajny. Moja córka też lubi Ikeę ;)