Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój jest ten kawałek podłogi..

Recommended Posts

• Odpowiedzi 662
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myślałam o tym, ale obawiam się, że może spać z łóżka z tej drugiej strony. Tak przynajmniej z jednej dosunięta jest do ściany. A śpi bardzo "ekspresyjnie ;) Niedługo będzie tez miała większą szafę, bo dokupimy jeszcze jeden moduł z Paxa. Niemal na wprost wejścia chcemy też przyczepić taki bujak z I. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40099198/

W naszej sypialni na razie łóżko i szafki nocne. Chyba chcę tez niewielka toaletkę, bo zabiorę z okna biżuterię w misach.

Dziękuję za fotki :)

Właśnie przeglądam net , bo włosy farbowałam..

Jestem rozczarowana kolorem :(

A co do Twojej sypialni , to wygląda na razie tak jakbyś dopiero się wprowadziła..

Ja bym tam trochę pozmieniała , ale to tylko wyłącznie moje zdanie , nie musisz się nim sugerować , jeśli Tobie się tak podoba.

Przede wszystkim zasłony i firanki dałabym na całą ścianę i od sufitu (na takiej szynie)

Drugie co mi nie pasuje to albo łóżko albo szafki nocne , jakoś mi tak się gryzą..

Szafki i łóżko są ok , ale nie razem :no:

Zresztą pisałaś że chciałabyś zmienić łóżko to właściwie nie ma o czym mówić.

Toaletka to bardzo dobry pomysł (albo komoda , w zależności na czym bardziej Ci zależy) , myślę że idealne miejsce na nią to tam gdzie stoi kosz, stolik i poduszka.

Co do zasłon to zostawiłabym te co są , a jak byś chciała kupić inne to poczekałabym z wyborem do czasu aż będą docelowe meble..

No i przydałoby się coś na ścianę (galeria, obraz , lustro.. może tapeta)

Mam nadzieje że nie gniewasz się za te rady :oops:

Po prostu tak to bym ja widziała , a Ty sama zdecydujesz co Ci odpowiada.

Ja farbuję od lat tym samym kolorem, chociaż ostatnio trzymałam 5 minut za długo i miałam za ciemne. Zmyją się :)

Co do sypialni - to wszystko wiem i się nie gniewam :) Szafki sa tymczasowe. Docelowe będą jak będzie łóżko. A zasłony moje wymarzone, więc zostają. Niestety nie dam ich na całą ścianę, bo są za wąskie - mają 107 cm szerokości.

Dziękuję za fotki :)

Właśnie przeglądam net , bo włosy farbowałam..

Jestem rozczarowana kolorem :(

A co do Twojej sypialni , to wygląda na razie tak jakbyś dopiero się wprowadziła..

Ja bym tam trochę pozmieniała , ale to tylko wyłącznie moje zdanie , nie musisz się nim sugerować , jeśli Tobie się tak podoba.

Przede wszystkim zasłony i firanki dałabym na całą ścianę i od sufitu (na takiej szynie)

Drugie co mi nie pasuje to albo łóżko albo szafki nocne , jakoś mi tak się gryzą..

Szafki i łóżko są ok , ale nie razem :no:

Zresztą pisałaś że chciałabyś zmienić łóżko to właściwie nie ma o czym mówić.

Toaletka to bardzo dobry pomysł (albo komoda , w zależności na czym bardziej Ci zależy) , myślę że idealne miejsce na nią to tam gdzie stoi kosz, stolik i poduszka.

Co do zasłon to zostawiłabym te co są , a jak byś chciała kupić inne to poczekałabym z wyborem do czasu aż będą docelowe meble..

No i przydałoby się coś na ścianę (galeria, obraz , lustro.. może tapeta)

Mam nadzieje że nie gniewasz się za te rady :oops:

Po prostu tak to bym ja widziała , a Ty sama zdecydujesz co Ci odpowiada.

Farbuje od lat farbami Ce-Ce dostępnymi w hurtowaniach fryzjerskich. Kiedyś podpatrzyłam czym mi farbuje fryzjerka i kupiłam farbę za 25 zł zamiast płacić 70 za farbowanie :) Kolor chyba light brown, ale wychodzi ciemnobrązowy.

Muszę poszukać u siebie materiałów obiciowych, bo muszę wiedzieć ile kosztowałoby łóżko. Przez net boję się kupować.

A na jaki kolor farbujesz i czym?

Cieszę się co do sypialni :hug: