atena0 13.09.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Jeszcze pozostaje okno.Zastanawiam się co tam dać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 13.09.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 A tak myślę jeszcze co do kolorów to może na początek pomalować na biało , a potem się zobaczy jakby co. Meble na pewno białe. Nie wiem co na okno i jaki kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 14.09.2013 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Hej Dziewczynki!Pogoda u nas nie nastraja do wychodzenia z domu (szaro,buro,deszczowo,zimno)A jak tam u Was? Jjana możesz mi napisać jaki masz wymiar sypialni? No i napisz czego poza łóżkiem tam potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 17.09.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Widzę że tu nikt nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.09.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Zagląda, ale nie codziennie Dzisiaj wieczorem zrobię zdjęcia sypialni. Zasłony i firany już wiszą, więc zaczyna przypominać pokój. Łożko najchętniej do wymiany. Myślę o samodzielnym tapicerowaniu, ale nie wiem czy dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 17.09.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Jjana miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 17.09.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A czy poza łóżkiem planujesz jeszcze jakieś meble w sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 17.09.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Acha i wiesz co myślałam jeszcze o pokoju Twojej córki że może fajnie byłoby może wydzielić tam strefę spania.Łóżko można by postawić pod tym małym okienkiem i dać zasłonę , czy panele którą zasłaniałoby się na dzień ten kącik.Co myślisz o takim rozwiązaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.09.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Myślałam o tym, ale obawiam się, że może spać z łóżka z tej drugiej strony. Tak przynajmniej z jednej dosunięta jest do ściany. A śpi bardzo "ekspresyjnie Niedługo będzie tez miała większą szafę, bo dokupimy jeszcze jeden moduł z Paxa. Niemal na wprost wejścia chcemy też przyczepić taki bujak z I. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40099198/ W naszej sypialni na razie łóżko i szafki nocne. Chyba chcę tez niewielka toaletkę, bo zabiorę z okna biżuterię w misach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 17.09.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 W naszej sypialni na razie łóżko i szafki nocne. Chyba chcę tez niewielka toaletkę, bo zabiorę z okna biżuterię w misach. No to czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.09.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Firanki jeszcze nie przycięte. Pościel z czarno - białej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 17.09.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Dziękuję za fotki Właśnie przeglądam net , bo włosy farbowałam.. Jestem rozczarowana kolorem A co do Twojej sypialni , to wygląda na razie tak jakbyś dopiero się wprowadziła.. Ja bym tam trochę pozmieniała , ale to tylko wyłącznie moje zdanie , nie musisz się nim sugerować , jeśli Tobie się tak podoba. Przede wszystkim zasłony i firanki dałabym na całą ścianę i od sufitu (na takiej szynie) Drugie co mi nie pasuje to albo łóżko albo szafki nocne , jakoś mi tak się gryzą.. Szafki i łóżko są ok , ale nie razem Zresztą pisałaś że chciałabyś zmienić łóżko to właściwie nie ma o czym mówić. Toaletka to bardzo dobry pomysł (albo komoda , w zależności na czym bardziej Ci zależy) , myślę że idealne miejsce na nią to tam gdzie stoi kosz, stolik i poduszka. Co do zasłon to zostawiłabym te co są , a jak byś chciała kupić inne to poczekałabym z wyborem do czasu aż będą docelowe meble.. No i przydałoby się coś na ścianę (galeria, obraz , lustro.. może tapeta) Mam nadzieje że nie gniewasz się za te rady Po prostu tak to bym ja widziała , a Ty sama zdecydujesz co Ci odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.09.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ja farbuję od lat tym samym kolorem, chociaż ostatnio trzymałam 5 minut za długo i miałam za ciemne. Zmyją się Co do sypialni - to wszystko wiem i się nie gniewam Szafki sa tymczasowe. Docelowe będą jak będzie łóżko. A zasłony moje wymarzone, więc zostają. Niestety nie dam ich na całą ścianę, bo są za wąskie - mają 107 cm szerokości. Dziękuję za fotki Właśnie przeglądam net , bo włosy farbowałam.. Jestem rozczarowana kolorem A co do Twojej sypialni , to wygląda na razie tak jakbyś dopiero się wprowadziła.. Ja bym tam trochę pozmieniała , ale to tylko wyłącznie moje zdanie , nie musisz się nim sugerować , jeśli Tobie się tak podoba. Przede wszystkim zasłony i firanki dałabym na całą ścianę i od sufitu (na takiej szynie) Drugie co mi nie pasuje to albo łóżko albo szafki nocne , jakoś mi tak się gryzą.. Szafki i łóżko są ok , ale nie razem Zresztą pisałaś że chciałabyś zmienić łóżko to właściwie nie ma o czym mówić. Toaletka to bardzo dobry pomysł (albo komoda , w zależności na czym bardziej Ci zależy) , myślę że idealne miejsce na nią to tam gdzie stoi kosz, stolik i poduszka. Co do zasłon to zostawiłabym te co są , a jak byś chciała kupić inne to poczekałabym z wyborem do czasu aż będą docelowe meble.. No i przydałoby się coś na ścianę (galeria, obraz , lustro.. może tapeta) Mam nadzieje że nie gniewasz się za te rady Po prostu tak to bym ja widziała , a Ty sama zdecydujesz co Ci odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 17.09.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A na jaki kolor farbujesz i czym? Cieszę się co do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.09.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Farbuje od lat farbami Ce-Ce dostępnymi w hurtowaniach fryzjerskich. Kiedyś podpatrzyłam czym mi farbuje fryzjerka i kupiłam farbę za 25 zł zamiast płacić 70 za farbowanie Kolor chyba light brown, ale wychodzi ciemnobrązowy. Muszę poszukać u siebie materiałów obiciowych, bo muszę wiedzieć ile kosztowałoby łóżko. Przez net boję się kupować. A na jaki kolor farbujesz i czym? Cieszę się co do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 18.09.2013 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Oczywiście jak tylko wprowadzisz jakieś zmiany to poproszę o fotki Bardzo lubię oglądać jak ktoś coś zmienia. Trzymam kciuki za realizację łóżka. Ja już nie chcę pisać kiedy u mnie nastąpią zmiany , bo niestety jak sobie zaplanuje to tak nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.09.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 atena nos do góry moja kuchnia zaczęła metamorfozę ponad rok temu ... i może, może wreszcie na dniach się uda skończyć ... u mnie też plany nijak się mają do realizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 18.09.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Mugatko dziękuję Ci za te słowa :hug:A Twojej metamorfozy już nie mogę się doczekać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 20.09.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 A ja doczekałam się właśnie na dywan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 20.09.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 A ja doczekałam się właśnie na dywan! no to ja poproszę o fotkę A gdzie ten dywan ma być ? Pisałaś i przeoczyłam , czy nie pisałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts