Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój jest ten kawałek podłogi..

Recommended Posts

• Odpowiedzi 662
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to wklejam. Do tej pory w salonie był ten pasiak z I. Pod krzesłami mi strasznie pasuje, chociaż nie wiem czy się nie gryzą.... Nowy dywan nie jest tak szary jak na zdjęciu, bardziej miętowo - szary (na zdjęciu z west był jasnoniebieski). I nie patrzymy na lampę nad stołem, bo się lekko zdeformowała. Teraz się zastanawiam co tam dać w zamian.

dywan 1.jpg

dywan 2.jpg

dywan 3.jpg

dywan 4.jpg

dywan 5.jpg

Zostawiam :) Ja dywany bardzo lubię

A ja tak mam że są dywany które mi się podobają , ale u siebie ich nie widzę ..

Co prawda co jakiś czas zmienia się nam gust i preferencje więc nigdy nie mówię nigdy..

W sypialni chciałabym jasną wykładzinę, ale to spory wydatek niestety.

Chociaż miałam etap wykładzin to dziś wiem że wykładzinom mówię nie.

A dlaczego chcesz wykładzinę ?

Na pewno nie jest to praktyczne rozwiązanie..

Z samego rana wstajemy ;) Ja mam nadzieję zaraz biec do pracy, chociaż moja 4-latka w nocy pokasływała. Wstanie i zobaczę co zrobię.

Wykładzinę chcę, bo miło i przytulnie ma się zrobić. I pasuje mi z tapicerowanym łóżkiem. Obawiam się jednak dbania o czystość. (I panele w sypialni mam brzydkie)

Obawiam się jednak dbania o czystość.

Właśnie dlatego odradzam.

A jak jeszcze lubisz czasem śniadanie dostać do łóżka to już w ogóle..

Ja miałam dylemat co na podłogę do naszej sypialni , ale jakby problem sam się rozwiązał.

Nie wiem czy chodziłaś boso po podłodze korkowej , ale jak dla mnie to bardzo przyjemne uczucie.

Taka podłoga jest niezwykle ciepła i nie tworzą się na niej takie "koty" jak na zwykłych panelach.

Ateno, po korku nie chodziłam. Nie chce mi się też całej podłogi wymienić. Wykładzina miała tylko przykryć. Jeszcze się zobaczy...

Drop jakieś 3-4 miesiące temu położyłam dywan pod stół "na chwilę". Tak mi się spodobało, że zaczęłam szukać czegoś do salonu.

Nowe poduszki pokazuję :)

poduszki 2.jpgpoduszki 1.jpg

Witam!

Przez ostatnie dni udało mi się z mężulkiem :

- opróżnić szafę z naszej sypialni i znaleźć miejsce dla rzeczy z niej (typu pościel , koce , ubrania wiszące , torebki ..)

- rozkręcić tą szafę i się jej pozbyć

- rozkręcić łóżko i się go pozbyć

- opróżnić szafki nocne i się ich pozbyć

- przenieść trzy komody z naszymi ubraniami i materac do byłego pokoju Zu ( a teraz naszej sypialni)

- przenieść wszystko z byłego pokoju Zu (obecnie naszej sypialni) do naszej byłej sypialni (obecnie pokoju Zu)

-przenieść TV i pociągnąć kable do niego

I to chyba wszystko.

Teraz następny plan miał być taki że kupujemy (za miesiąc) 2 szafy do nas do sypialni a komody wylatują..

ale po pierwszej nocy w nowym miejscu myślimy najpierw o zakupie łóżka i materaca.

Nie mam pomysłu na to łóżko , oprócz tego że ma mieć wygodny wysoki zagłówek.