atena0 28.09.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Acha już wiem że ściana na której jest tv będzie czarna (może wtedy ten tv nie będzie się tak rzucał w oczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 28.09.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Chętnie pooglądam Twoje łóżkowe zmagania , bo sama szukam. Poszukiwania mogą się jednak opóźnić, bo chyba padła nam pralka i w dodatku moja córka przekroczyła magiczną granicę 18 kg i w związku z tym kupiliśmy nowy fotelik (niewiele mniej niż pralka kosztował). Namiętnie szukam materiału obiciowego, ale na mojej wsi nie ma nic lub jest drogie. Może ktoś wie, gdzie w W-wie można kupić takie materiały w rozsądnych cenach? Ateno, może spojrzysz na łóżka tapicerowane? BRW ma fajne http://www.brw.com.pl/meble_tapicerowane/?m=5,sypialnia I w ogóle zrobiliście sporo. Nie znoszę czyścić w szafach. Mam dużą garderobę - dużo się mieści, ale wiem, że na mnie też przyjdzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.09.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Acha już wiem że ściana na której jest tv będzie czarna (może wtedy ten tv nie będzie się tak rzucał w oczy ) Anetko, a może zamiast czarnej ściany (niezbyt dobry pomysł przy oglądaniu telewizji - wzrok się męczy), takie coś: http://2.bp.blogspot.com/-nZelaggQnfI/T2suw481JpI/AAAAAAAAAdo/j5nSJjkbCnQ/s1600/tv+in+gallery+wall.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 28.09.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 jjana A co się stało z pralką ?może to tylko filtr się zapchał? Dzięki za linka , będę musiała pochodzić po sklepach i popatrzeć jak na żywo wyglądają te i inne łóżka. Jakoś nie mam nawet pomysłu czy brać łóżko białe , czarne , a może szare? Co myślicie ? Anetko, a może zamiast czarnej ściany (niezbyt dobry pomysł przy oglądaniu telewizji - wzrok się męczy) tak myślisz? A ja tak się nastawiłam na czarną ścianę. Nawet chciałam dziś lecieć po farbę , ale zdałam sobie sprawę że najpierw musiałabym zdemontować tv ze ściany , a sama nie dałabym rady. Twoje inspiracje są ok , ale u nas nie ma miejsca na szafkę pod tv (bo pewnie by przeszkadzała) a sama galeria i tv to chyba dziwnie by wyglądało.. Może zaryzykuje jednak z tą czarną ścianą (już sama nie wiem) Jednak w pierwszej kolejności łóżko i materac. Chciałabym też dać zasłony (myślę o czarnych lub szarych , a może białe?? ) i firanki w oknie. A może jak taka mała sypialnia to iść tylko w biel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 28.09.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Wczoraj zrobiłam fotkę jak tylko wnieśliśmy komody i materac (materac będzie 140 , teraz mamy 160 , przypominam że szafy będą miały 40 cm głębokości komody mają 48 cm http://i1.fmix.pl/fmi1411/1b87f11e000b096e52470286/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 28.09.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Z filtrem - to za proste by było Fachowiec wziął ją i trzyma - pojechał na weekend do Władysławowa - ma czas. Drugi przyjechał dziś do drugiej pralki (dostaliśmy w spadku, ale nie działa), walnął ją porządnie i zaczęła chodzić. Oczywiście 60 zł zainkasował. Wg mnie miejsca będzie wystarczająco dużo, bo lubię małe sypialnie. Nadal będę wracać do pomysłu ustawienia łóżka na tej ścianie, co komody (ale Ty wiesz ile szaf Ci potrzeba). Mnie się podoba takie łożko - tylko chciałabym szare. Ale nie wiem czy taki zagłówek sami zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 28.09.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Bardzo fajne to łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Hej witam się, nie wiem jak ja przegapiłam Twój wątek? przynoszę ze sobą inny pomysł na sypialnię http://www.fabrykawnetrz-fw.pl/wp-content/uploads/2013/09/mieszkanie-gdansk_06.jpg taka zabudowa nad łóżkiem i po bokach Możnaby paxa z ikea użyć ustawienie to co proponowała Rere kilka stron temu, czyli łóżko tu gdzie szafy Ja lubię przytulne sypialnie - małe a sama mam wielką (tak mi się wydaje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 28.09.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Venus Witaj Dziękuję za rady.. musze chyba jeszcze wszystko przemyśleć.. Zabudowa z Twojego linka odpada , bo ja źle bym się czuła mając szafkę nad głową.. Miałabym wrażenie że ta szafka spadnie na mnie , nawet jak patrzę na to foto z linka to mój wzrok skupia się na tej szafce i że nie mogłabym tak spać. Dziękuję Ci jednak że podsunęłaś nowy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Atena a może szafy wysokie na bokach a łóżko z bardzo wysokim do górnej linii szaf zagłówkiem? ja nie mogę, bo koty by się wspinały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 28.09.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Rozmawiałam z mężulem i mam zgodę aby jego szafę 100 cm zmniejszyć o połowę i wtedy inne ustawienie wchodzi w grę , ale..Przecież ja jeszcze potrzebuje miejsca na biureczko-toaletkę.... buuuuNo i gdybym dała łóżko tam gdzie planuje szafy to tv musiałby być na ścianie tej co teraz jest bok materaca.. a to jest ściana z regipsu (nie robiona przez nas tylko poprzednich właścicieli) i trzeba byłoby ją robić od nowa aby zawiesić tam tv (tak mówi mąż) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 28.09.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Chyba jednak muszę pozostać przy pierwotnym ustawieniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 28.09.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Na pewno ładniej byłoby tak jak mi radzicie , ale niestety wtedy musiałabym zrezygnować z biurka- toaletki , a mąż z połowy szafy..Coś za coś..Chyba że jeszcze coś się wymyśli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 z szaf nie rezygnuj ale z biurka... nie wciśniesz go gdzieś indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.09.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Hej Atenko, Szkoda, że rozwiązanie Venuski odpada. Ja uwielbiam takie obudowane dookoła łóżka w małych sypialenkach. Są zwykle mega przytulne No i mielibyście swobodny dostęp do łóżka z każdej ze stron, a teraz osoba śpiąca przy ścianie musi się trochę gramolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 28.09.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 z szaf nie rezygnuj ale z biurka... nie wciśniesz go gdzieś indziej? Pewnie gdzieś bym wcisnęła , ale ja chcę w sypialni , nie potrafię tego wyjaśnić , po prostu tak chceee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 28.09.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 teraz osoba śpiąca przy ścianie musi się trochę gramolić Hej Dropko To ja jestem tą osobą która musi się gramolić (fajne słowo ) Mi to nie przeszkadza , a nawet to lubię No i lubię spanie przy ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 (edytowane) Atena przybij pionę, ja też uwielbiam od ściany bo mimo że zawinięta w kokon to nóżką zawsze się o ścianę chłodziłam teraz w łóżku mam taką deskę i też na niej się chłodze, może uda mi się odgrzebać inną zabudowę, szukam ah kurcze, nie znajdę bo ta zabudowa była w starym mieszkaniu znajomych opiszę zabudowa była na całą ścianę z drzwiami, zabudowa biała, drzwi białe bardzo pojemna i wtedy zyskujesz ścianę na biurko schowki od góry do dołu Edytowane 28 Września 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.09.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Cofnęłam się do rzutów i jeśli chcecie zmieścić wszystkie te elementy, o których piszesz to chyba faktycznie nie ma innego ruchu niż to co na początku planowałaś. Jeśli nie macie większych 'ale' co do wygody, to o przytulność też się raczej nie ma co martwić Łóżko od Jjany fajne A może prosty zagłówek, tapicerowany, np. z 3 guziczkami? Coś takiego można chyba nawet samemu dość łatwo zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 28.09.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Dzięki Dziewczynki Przemyślę wszystko , prześpię się z tematem , pogadam z mężulkiem i wtedy zdecyduje ostatecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts