bulwa 07.02.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Witam gospodynię Przeczytałam wszystko od deski do deski i stwierdzam obiektywnie, że fajnie u was !!! Stwierdzenie ( zresztą bardzo krzywdzące), że Ja tylko hrabiowskie klimaty preferuję jest mocno przesadzone. Najważniejsze to to, żeby właściciel czuł się dobrze, domowo i ciepło. A to co inni mówią, lubia lub się im podoba czy nie to inna kwestia. Absolutnie nie mam nic przeciwko IKEA !!! Też zamierzam się tam obkupić ( pokoje dzieci) a i do wnętrz wspólnych parę mebelków wyczaiłam. Wkurza mnie tylko to, że tak szybko zmieniaja kolekcje. Gdy tylko sobie coś upatrzę to zmieniają katalog i doopa !!!Nie ma już stolika, szafki czy łóżka. Chyba trzeba kupować na zapas. Wynająć miejsce w magazynie i składować, zbierać, gromadzić...jak chomik. Hejka! Jak u Ciebie fajnie:) Też lubię IKEA trochę mebli mam. Okropnie żałuję, że nie mam kuchni od nich! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Marimag wiem że wnętrze jest proste , ale właśnie do nas pasuje A co do Ikea to właśnie krzesła mam czerwone , bo bardzo chciałam je mieć , a jak pojechaliśmy je kupić to białych już nie było i dowiedziałam się że już nie będzie.Stwierdziłam że najwyżej je przemaluje , ale jak już się znalazły w domu to postanowiłam że niech trochę takie postoją.Potem chciałam je przemalować na biało , ale weny nie mogłam znaleźć , potem chciałam żeby każde było innego koloru .. a teraz myślę o szarych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bulwa witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 7 Lutego 2013 przez Bastki małe zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 o udało się wiec Ateno świetnie tłumaczysz "piona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 07.02.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Będę podglądać na bieżąco. Czasem się odezwę nawet:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) a więc wrzucę moje wnętrza na chwilkę żeby u Ciebie nie zaśmiecać Edytowane 7 Lutego 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Mnie się bardzo podoba Tablicę kredową też mam - u córki w pokoju. A 2 zegary sa już na liscie do kupienia Chyba musiałabym na Ikeę napaść, żeby kupić wszystk co chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bastki podoba mi się u Ciebie Proszę zostaw fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Byłam przewieszać pranie (znowu pranie) i robiłam sobie kawkę. Dzwoni B i pyta się czemu się nie odzywam , to mówię zajęta jestem i się wygadałam że wątek założyłam na forum. Od razu chciał wiedzieć gdzie. Ja na to że nie powiem , bo nie będę mogła o wszystkim pisać Dostałam od niego na gg linka z wątkiem. Trzeba było trzymać język za zębami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 no a może B się zaloguje i z nami pogada , każdy punkt widzenia jest istotny np. przy kolorze zasłon, hym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 I na temat kanapy niech sie wypowie. Spać i pracować przez nią nie mogę! Mignęła Yokasta - rzadko bywam na forum, ale chyba domek w stylu retro ma (masz?) Moze Ektorp tam był... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 O nie to nie jest dobry pomysł żeby B się tu zalogował Poza tym (mężu nie czytaj tego ) B lepiej żeby zajmował się czym innym , bo ja jego gust znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ateno, mam podobne doświadczenia.Fantazja Panów w dziedzinie urządzania wnętrz jest nieograniczona. Ale ja im chyba zazdroszczę. Mój mąż uznał, że kanapa pasuje i już, a ja się od kilku dni zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ateno, podoba mi się Twoja przestrzeń dzienna. Jest taka wyważona, aż się chcę usiąść i odpocząć.Czerwone krzesła dodają życia.Nie mogę się doczekać, aż zajmiesz się kolejnymi pokojami.Na pewno będzie świetnie. PS. Ja tam żałuję, że do IKEA mam 200 km. Chociaż, mój portfel się z tego pewnie cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.02.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Atenko super - kolejny wątek z moimi klimatami - choć może ja ciut bardziej sielsko-wiejsko w sprawie kuchni - w poprzednim mieszkaniu mieliśmy płytki w pomarańczowy "salceson" czyli tzw marmurek. Przemaowaliśmy na kremowo-pod kolor szafek. uzytkowane ok 2,5 roku - nic się nie dzieje, farba nie odryskuje, myje się dobrze - jak standardowe p łytki. Koszt około 200 zł ( podkład +farba Fluggera ) Więc jak nie funduszy - POLECAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.02.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ateno, mam podobne doświadczenia.Fantazja Panów w dziedzinie urządzania wnętrz jest nieograniczona. Ale ja im chyba zazdroszczę. Mój mąż uznał, że kanapa pasuje i już, a ja się od kilku dni zastanawiam. nasz "Pan od schodów" powiedział mi ostatnio, że faceci znaja 3 kolory : dobry, może byc i do d..y "... wszyscy pewnie nie, ale sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 nasz "Pan od schodów" powiedział mi ostatnio, że faceci znaja 3 kolory : dobry, może byc i do d..y "... wszyscy pewnie nie, ale sporo Mój mąż mi kiedyś inną wersję podał: dobry, może być i pedalski. Nikogo nie urażając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dziewczyny, korzystam z gościnności Ateny, więc doradzajcie w sprawie sofy, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dziewczyny, korzystam z gościnności Ateny, więc doradzajcie w sprawie sofy, proszę Ja bym została przy Karlstadzie. Uszak, nota bene świetny, i Ektrop to już za dużo grzybów w barszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts