atena0 07.02.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ja mam skórę z ikea ) gdzie ? tą sztuczną? bo ja się na taką zastanawiam jak wygląda na żywo , bo bym chciała kupić. Może na ten http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20201682/ fotel (do sypialni) ale jeszcze myślę nad tym http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09896891/ Ateno, podoba mi się Twoja przestrzeń dzienna. Jest taka wyważona, aż się chcę usiąść i odpocząć. Czerwone krzesła dodają życia. Nie mogę się doczekać, aż zajmiesz się kolejnymi pokojami. Na pewno będzie świetnie. PS. Ja tam żałuję, że do IKEA mam 200 km. Chociaż, mój portfel się z tego pewnie cieszy. nawet nie wiesz jak Twoje słowa mnie cieszą A do IKEA mam 100 km Kamilciu witaj A co do płytek to nie taka prosta sprawa bo w tej kuchni płytki są prawie wszędzie gdyby nie to , to pewnie bym malowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 u mnie a pracy tez pewne określenie liczebnika " w hu..a" a ile to dokładnie? to każdy sam interpretuje, zależy to od emocji z jaką określają dana wielkość no ale to taki męski świat, że czasami sama muszę precyzować ,ile dokładnie dużo ? czy mało? Ateno usunęłam fotki bo nieładnie tak w czyimś wątku się panoszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 fotel fajny ten pierwszy co wklejałaś też nad nim myślałam do sypialni ale na razie stoi tam krzesło z tarasu też z ikea;) takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40228341/#/30193224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ateno, oba fotele świetne. Ta skóra w Ikea to chyba naturalna. Ja na allegro znalazłam podobne, ale sporo tańsze. Można wklejać takie linki? Jak nie to usunę. http://allegro.pl/skory-skora-owcza-biale-100-110-cm-tanio-piekne-i3009164377.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 skórę mam taką http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60114112/ leży sobie na kanapie by zasłonić plamę po monte, która pomimo prania chemicznego nie zaszła. Dlatego te kanapy chciałabym szybko wymienić , a skórka fajna można ją prać ręcznie i nic się z nią nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bastki o nie:( proszę mi szybko wkleić fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30229077/ o tej myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cena bardzo przyjemna Na fotce wygląda fajnie , pytanie tylko jak w realu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bastki plamy po różnych "dzieciowych" rzeczach znam doskonale. Ze łzami szczęscia w oczach wymieniałam tapicerowane krzesła na plastikowe eamsy. Z satysfakcją oznajmiłam 3-latce, że teraz moze sobie je plamić, a kotu - że może je drapać. A skóra fajna. A takie zwykłe prać można czy ta z Ikea jakaś specjalna? Atena, tej skóry w Ikea nie widziałam. Cena świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 w mojej ikei Katowickiej właśnie tak jest na ekspozycji, ten czarny fotel i ta sztuczna skórka, fajnie to wygląda i dlatego zwróciłam na ten fotel uwagę więc jak dla mnie to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 w mojej ikei Katowickiej ooo to też moja IKEA;) (ale bywam tam bardzo rzadko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 jjana nie wiem czy jakaś specjalna? i czy inne można prać. ja bym chciała Pantony (oczywiście podróby bo na oryginały mnie nie stać) to wtedy dzieciaki mogłyby sobie paluchy wycierać w krzesełko:D, no a ja niestety mam krzesła tapicerowane (nils z ikea), prałam je już dwa razy od roku użytkowania i teraz nie wyglądają tak fajnie (stąd też moje pytanie do Ateny o pranie pokrowca z jej kanapy). No cóż może kiedyś wymienię aleeee one są takie wygodne że po obiadku nie chce się z nich wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bastki ja na pantonach (podróbkach) siedziałam i uważam, ze są bardzo wygodne. Nawet byłam zaskoczona, że aż tak. Pojechałam po eamsy, ale niemal nie wyjechałam z Pantonami. Jeszcze jedno krzesło tulip muszę sobie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja zmykam. Będę pewnie wieczorem , ale proszę pisać i można nawet fotki wklejać. PS.W sypialni chcemy drewnianą podłogę. Chcemy sami kłaść. Może mamcie jakieś rady? Jeszcze nie wiem na jakie deski się zdecydujemy , czy będziemy bielic podłogę czy malować na biało czy olejować. Temat otwarty , więc jak macie jakieś przemyślenia na ten temat to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 mów mi tak jeszcze tyle fajnych krzeseł a dom tylko jeden, chciałam kiedyś każde krzesło inne ale tak jakoś zrezygnowałam. Muszę wytrzymać jeszcze rok z obecnymi krzesłami a później mojego M przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ja też kończę, pa dziefczynki do napisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bastki, przekonasz Ateno, ja sama bejcowałam schody, ale bejcą nienadającą się do dużych powierzchni. Wyszło nieźle. Wieczorem wkleję zdjęcie. Podobają mi się jasne podłogi. Jak my lakierowaliśmy nie było odpowiedniej bejcy, a nam się spieszyło, ale ni żałuję i tej ciemniejszej. Malowane na biało podłogi uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.02.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja bym została przy Karlstadzie. Uszak, nota bene świetny, i Ektrop to już za dużo grzybów w barszczu. ja myślę, że Karlstad się wpisuje bardzo fajnie w klimat uszaka zazdroszczę no, ale sobie odnowiłam drewniany bujaczek "babciny" to nie moge mieć wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.02.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 podłoga - my mamy obecnie dechy 11 cm dębowe,lakierowane matowym lakierem. Nie zaryzykowałam oleju ze względu na większe wymogi takich podłóg ( m.in coroczna całościowa konserwacja olejem ) - to nie dla mnie. Nasz lakier wygląda bardzo naturalnie, praktycznie jak olej. Jesli chcesz dechy malowac na biało - też bardzo mi się podobaja takie to chyba można tańszy gatune wziąć z tym, że sosna jednak b miękka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Przepraszam bardzo , ale ominęły mnie zdjęcie domu Bastki !!!!! Czy można prosic o powtórke ???? Zwariować z wami można ! :popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts