Bastki 07.02.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) jeszcze raz fotkihttp://i3.fmix.pl/fmi808/2f46822e001929b85113d105/zdjecie.jpg Zostawiam tylko jedną Edytowane 8 Lutego 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 no i się załapałam dzięki bastki ... Widzę, że kolorystyka kopalniana;) Też lubię szarości Bardzo fajnie u was !!! A to urządzenie obok fotela to kombajn do fedrowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Marimag już ci pokazywałam kombajn jak planowałyśmy wsadzić komuś go w du... nie pamiętasz? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 pamiętam ! Ale tamten był kopalniany a Ty możesz mieć wersję domową do wsadzania w d...mężowi na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 nooo nie wiem czy ta wersja eko mu się zmieści:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Wieczorem wkleję zdjęcie czekam podłoga - my mamy obecnie dechy 11 cm dębowe,lakierowane matowym lakierem. Nie zaryzykowałam oleju ze względu na większe wymogi takich podłóg ( m.in coroczna całościowa konserwacja olejem ) - to nie dla mnie. Nasz lakier wygląda bardzo naturalnie, praktycznie jak olej. Bardzo dziękuję za opinię i jeśli możesz zostaw fotkę Bastki poproszę jeszcze o wklejenie poprzednich fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ateno wklejam swoje schody - przed i po. Cyklinował je niby - fachowiec, doczyszczał mąż. Ja sama bejcowałam bejcą nitro, ale ona nadaje się tylko do niewielkich powierzchni, bo szybko zasycha. Bejcowałam też parapety, skrzynki itd. Bardzo mi się podoba biała podłoga - można kupić tanie dechy. [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Atenko jutro może cosik jeszcze wkleję, ok? naumiałaś mnie i teraz wymaga :hug: jjana no nieźle wyglądają twoje schody, całkiem, całkiem nawet powiem że po recyklingu bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Atenko jutro może cosik jeszcze wkleję, ok? naumiałaś mnie i teraz wymaga :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 jjana czy schody są takie błyszczące , czy tak na foto wyszły? bo ja raczej chcę matową podłogę (raczej;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 chyba te matowe to są nówki sztuki a te błyszczące to takie były przed recyklingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bastki, dokładanie tak Schody były w b. dobrym stanie, ale tak błyszczące, że nie mogłam tego znieść. Teraz są matowe. Zresztą, wszyskie podlogi lakierowaliśmy lakierem matowym. I co ciekawe, lakier "połysk" jest dostępny wszędzie od ręki, matowy nam musieli sprowadzać na zamówienie. Pod prąd szliśmy Tak samo jak z białymi i szarymi ścianami czy meblami z Ikei. Jak słyszę, ze są wszędzie to się jeżę. Wszędzie to jest BRW (nic im nie ujmuję). Dodatki z Ikei ma sporo osób, ale meble - niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.02.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Atenko wkleje jutro, nie ma sprawy - my lakierowaliśmy Bona Traffic. jjana - super schody po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 jjana ja mam dziś problemy z myśleniem Myślałam że te schody bez połysku to są niczym nie zabezpieczone. W takim razie jest dużo lepiej (i ten fiolet jeszcze do tego mnie raził , bo nie lubię tego koloru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Zabezpieczone Zdjęcie z dzisiaj. Malowane były w maju A fiolet nie mój - poprzednich właścicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 jjana a możesz jeszcze pokazać resztę mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Tej reszty to niewiele Sypialnia zupełnie nie urządzona - łożko z dawnego mieszkania. Kompletnie nie mam na nią pomysłu. Czekam na wenę. Pokój córki dopiero obfotografuję, ale konwencja zachowana: białe ściany i meble Jedna ściana czarna. Kolejny pokój zupelnie nieurządzony. Robi za "gościnny". Łazienki niezmieniane. Niedługo pomaluję płytki w jednej. Jest gabinet, który bardzo lubię, z witryną przerobioną wg mojego pomysłu. Tego dywanu w ganbinecie juz nie ma - za duży był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.02.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Jeszcze stół z innej perspektywy i lampa, z której jestem dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Tą lampę sama robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 07.02.2013 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Już się gubię, które mieszkanie czyje . Atenko, może dla odmiany Ty pokażesz coś jeszcze ze swoich czterech kątów? Duży pokój bardzo przyjemny, taki w sam raz do wspólnego spędzania czasu - każdy znajdzie tam sobie kąt do posiedzenia. Czekam na resztę! Jjana, dziewczyny i tutaj, i na gazecie powiedziały już chyba wszystko, jeśli chodzi o dylemat karlstad-ektorp i dały Ci sporo dobrych rad. Jeśli mimo wszystko jednak chcesz tego ektorpa (a zdaje mi się, że chyba szukasz uzasadnienia dla swojego wyboru), to go po prostu bierz i nie przejmuj się, że większość wybrałaby inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts