jjana 08.02.2013 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ateno, sama sama Tzn. z mężem. Oczywiście serwetki kupione, bo ja do szydełka jak do jeża... Ale mama niedługo rozpocznie domową produkcję czarnych serwetek, więc będzie jeszcze czarna. Ateno, pousuwam zdjecia, ok? To Twój wątek, a ja się panoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.02.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 hej JJana. Fajne twoje wnętrza , ciekawe. A masz jakiś pomysł na drzwi czy zostają tak jak są? można je potraktować tak jak schody? Chyba nie bo one są sosnowe? tak tylko sobie myślę Z lampy możesz być naprawdę dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.02.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Pomysł mam, ale na razie serca do nich nie mam Myslałam dokladnie o tym co Ty: czyli zedrzeć stary lakier, pobejcować lekko i kłaśc nowy. Jednak jak pomyślę, ze to trzeba zdrapać do żywego drewna, to mi się gorąco robi. Musze poszukac w okolicy jakiejś firmy, która sie zajmuje piaskowaniem. Może tak się da? Inaczej pomaluję kryjącą bielą. Większość prac w tym domu, oprócz cyklinowania, robiliśmy sami. Kilka tygodni wyjęte z życiorysu, a do tego normalna praca i małe dziecko. Nie minął jeszcze rok, więc się nie otrząsnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.02.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) no roboty z nimi będzie w cholerę - nie zazdroszczę, ale efekt . Wypatrzyłam u ciebie jeszcze metalowe szafki , skąd one? fajnie stuningowane I kolejny fajny dywan chyba "se" go kupię Edytowane 8 Lutego 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.02.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Bastki zauważ, że chodzi nie tylko drzwi, które można wynieśc na zewnątrz czy do piwnicy, ale ościeżnice i to szerokie... Szafki szpitalne Uratowane w ostatniej chwili, bo już panowie mieli szyby wybijać i na skup złomu wieźć. Funkcję spełniają. Mnie zachwyca ta z gabinetu Dywan Ruta świetny - i całkiem miękki. U mnie niestety miejsca nie znalazł. Ateno, pokażesz swój pomysł na sypialnię? Zainspiruj mnie proszę, bo u mnie temat leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Jestem Poszłam spać po 1 w nocy bo mi się tv zachciało oglądać A nie śpię od 5 rano Myślę na bardzo zwolnionych obrotach , a na dodatek pobolewa mnie brzuch.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 jjana bardzo fajny klimat tworzy ta lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Jestem Poszłam spać po 1 w nocy bo mi się tv zachciało oglądać A nie śpię od 5 rano Myślę na bardzo zwolnionych obrotach , a na dodatek pobolewa mnie brzuch.. I w takich momentach cieszę się, że nie mam tv. Chociaż, jak się w czytanie wciągnę, to nie ma zmiłuj. A co z brzuchem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 barbe-cue bardzo chętnie bym pokazała więcej , ale nie mam co Mam nadzieję że jeszcze trochę i sypialnię będzie można pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Zostawcie swoje fotki , zawsze ktoś się znajdzie kto będzie chciał zobaczyć. Wy nie macie swojego wątku , a ja nie mam co pokazywać to chociaż będzie można na inne wnętrza popatrzeć. Jeśli ktoś jeszcze chce wkleić swoje fotki to proszę. Jak ktoś ma jakieś zapytanie o swoje wnętrze to niech pisze. Inspiracje też możecie wklejać , ale tutaj uprzedzam że jak coś mi się nie spodoba to poproszę o usuniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 I w takich momentach cieszę się, że nie mam tv. Chociaż, jak się w czytanie wciągnę, to nie ma zmiłuj. A co z brzuchem? bez tv też mieszkałam i było ok A co do brzucha to nie wiem co jest , chyba jakiś wirus.. ale już lepiej. Zaraz sobie jeszcze zrobię coś ciepłego do picia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.02.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ateno, to chociaż inspiracje pokaż Ja mam sporo, ale nie wiem w jakim kierunku iść- od lekko industrialnych do klasycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Idę zaparzyć sobie ziółka , a jak wrócę to napiszę jak widzę naszą sypialnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.02.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 obiecana fotka podłogi - dasz znać - usunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.02.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Kamilcia bardzo ładna podłoga:yes:. Atenko czekam na inspiracje i co tam jeszcze sypialniane, bo to u mnie też temat na tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Wymiary sypialni to 340 x 420 Zrobiłam plan ale nie potrafię go tutaj zamieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.02.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 jjana nie zaślepiacie tych dziur w słupach po montowaniu poręczy? ja jak mi stolarz wywiertcił te dziurska to sie załamałam - ale zaklejone zaślepkami, maluje i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A z czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Sypialnia ma być jasna (nie lubię w mrocznych klimatach)Ma tam znajdować się poza łóżkiem 140x200 , 2 szafki nocne , 2 szafy płytkie na 40 cm o szer.100cm.Naprzeciw łóżka chcę dać komodę obok fotel i jeszcze małe biureczko chcę.Wiem że to dużo jak na takie pomieszczenie ale według moich obliczeń powinno być dobrze.Ja będzie miejsce to chcę jeszcze tam manekin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A z czym problem? plan zrobiony w paint i zapisuje się jako mapa bitowa i nie mogę tego wgrać bezpośrednio z kompa , ani nie mogę dać na fmix.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts