atena0 08.02.2013 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Chciałabym żeby było przytulnie i ciepło , ale kolory chcę żeby były bardzo stonowane i jasne.Meble białe , tylko fotel albo czarny albo wiklinowy co wstawiałam wcześniej linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Zagłówek mamy sami robić. Zastanawiam się też nad jedną ścianą ciemniejszą , albo tapetą. Inspiracji mam trochę ale nie mam zapisanych źródeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 plan zrobiony w paint i zapisuje się jako mapa bitowa i nie mogę tego wgrać bezpośrednio z kompa , ani nie mogę dać na fmix.pl Paint ma chyba opcję zapisu w jpg lub png. Wtedy powinno wejść. Bitmapy są strasznie duże, tak poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.02.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ateno, jakie łożko? Ono chyba determinuje dalsze wybory Kamilcia, dzięki za zwrócenie uwagi. Mi już to przestało przeszkadzać. Zamontował je tak pseudo-fachowiec i co jakiś czas przypominam sobie o konieczności zmiany. A Twoja podłoga swietna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Kamilciu dziękuję , przeoczyłam Twojego posta Fajna podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Człowiek zniknie na chwilę, a tu taki miły nowy wątek Atenko, i Ty się kochana nie przyznałaś, że masz kolorowe krzesełka?! Śliczne są! W ogóle baardzo klimatyczna przestrzeń. I jaka wielka, przestronna, mój salon wydaje się 1/2 tego (zdradzisz jaki masz metraż?). Leżanka w kącie mnie zauroczyła Będę przychodzić do Ciebie z przyjemnością. I dziękuję za włączenie do grona ulubionych Jjana, kurcze! Twoje wnętrza to też totalnie mój klimat! Baardzo podoba mi się żarówka jako oświetlenie kuchni, salon to w ogóle biorę cały. A! I mamy nawet podobne jeżdżące skrzynki Co do kanapy, mimo, że u mnie szary Ektorp, to u Ciebie zostałabym przy Karlstadzie Co nie znaczy, że z Ektorpem będzie źle. Myślę, że nie będzie, po prostu stworzy troszeczkę inny klimat Bastki, o jacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Meble oczywiście IKEA , tylko poza biurkiem.A co się tyczy łóżka przeważyły sprawy praktyczne.Zaraz wkleję linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.02.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Drop_Inn góra z górą się nie zejdzie... Aż się uśmiechnęłam, bo Twój na FM podglądam najdłużej Moze nie często, ale muszę powiedzieć, że Ty jesteś trochę sprawczynią moich dylematów. Jak zobaczyłam u Ciebie szarego Ektorpa to nabrałam wątpliwości. I tak się miotam. Co jakiś czas zaglądam i czekam na kuchnię Żarówki są fajne! Czerwony kabel mamy w tej lampie serwetkowej. Też fajnie wygląda. Do slaonu planuję jeszcze czerwoną bieliźniarkę Hemnes, bo się w niej kocham od jakiegoś czasu. Nigdzie jej jednak nie ma. Myślisz, ,że z Karlstadem da radę? Ateno, czekam na łożko. Mi się strasnzie podoba biurko na tych białych kozłach z Ikei. Myślałam o zrobieniu takiego stołu, ale niestety nie byłby praktyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Atenko, i Ty się kochana nie przyznałaś, że masz kolorowe krzesełka?! Śliczne są! W ogóle baardzo klimatyczna przestrzeń. I jaka wielka, przestronna, mój salon wydaje się 1/2 tego (zdradzisz jaki masz metraż?). Leżanka w kącie mnie zauroczyła Będę przychodzić do Ciebie z przyjemnością. Bardzo dziękuję O krzesłach gdzieś kiedyś pisałam.. Salon ma wymiary 5,50x4,60 i jest bardzo słoneczny. (pod warunkiem że jest słońce;)) Łóżko ma być to http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S39902937/#/S79902935 A to plan sypialni ale tylko tak poglądowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A biurko podoba mi się takie lub takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Jjana, no to ja koniecznie zapraszam tak bardziej jawnie Kuchnia mam nadzieję będzie wkrótce. A wracając do dylematów kanapowych, w moim odczuciu masz teraz idealny balans między sielskością, a prostotą form. Czyli chyba tak jak chciałaś - ani za sielsko, ani za surowo Po swoim Ektorpie wiem, że jest dość dominującym meblem, na pewno wpłynie na charakter wnętrza. No i nie widzę go szczerze mówiąc z tym białym stoliczkiem na kółkach. A Karlstad bardzo, bardzo Atenko, czyli jednak nie tak dużo większy niż nasz. Nasz ma po prostu niezbyt korzystne rozmieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 2 szafy będą takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79894940/#/S49905596 lub takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S99894595/#/S59904657 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Kamilciu dziękuję , przeoczyłam Twojego posta Fajna podłoga. mam nadzieje, że na zbliżeniu widac efekt matowosci lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 08.02.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 mam nadzieje, że na zbliżeniu widac efekt matowosci lakieru. tak jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.02.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Drop-Inn Atena, wiem że grubość szafy dobrałaś do wymiaru i ustawienia pokoju/sypialni, mam taką jedną szafę w małym pokoju tą 38 cm i ciężko tam pomieścić ubrania (czy macie jeszcze garderobę lub inne szafy?) w mojej wiszą tylko ubrania narciarskie i jest ciężko ją domknąć. A jaką tapetę planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.02.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Kamilcia, dzięki za zwrócenie uwagi. Mi już to przestało przeszkadzać. Zamontował je tak pseudo-fachowiec i co jakiś czas przypominam sobie o konieczności zmiany. A Twoja podłoga swietna! nie chciałam jakos specjalnie uwagi zwracac - po prostu ze mnie taka "akuratna" jest osoba, że starch czasami... stąd moje pytanie, czemu nie ma - może Wam nie przeszkadza u mnie też połączenie - białe tralki+słupy i poręcz drewniana - uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.02.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ateno, już widzę, że będzie pięknie! Czyli prosto z odrobiną retro. Na biurku chcesz jakiś stary stół?Pokażę Ci ten, w których ja się zakochałam. Stolarz miał się na nim wzorować przy robieniu tego do jadalni, ale trochę mu nie wyszło. Na allegro znajdziesz sporo takich. One są niewielkie - 100 - 120 cm szerokości. Drop Inn stolik biały kupiony za grosze na "sprzedazy okazyjnej" ma stać dopóki się na coś konkretnego nie zdecyduję Myślisz, że KArlstad bedzie pasował z wiklinową skrzynią z I i czewroną bieliźniarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.02.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Atenko - czy ja pisałam, ze czerwone krzesła rewelacyjne są ! sypialnia - pomysły super ciekawa jestem jaki macie pomysł na zagłówek. Szafy w sypialni mam z tego drugiego linku - tylko 100 i 50 i głębsze. Biurka takie podobają mi się bardzo - spokojnie możesz zrobić je z małego stołu kuchennego - albo wyszperanego na graciarni albo na zam - dziewczyny podawały fajnego producenta takich stołów - w dobrej cenie-ale musiałabym poszperać nazwę ja niestety musiałam wybrac bardziej proste biurko/stół - ale za to wymiary i cena idealne były - mnie potrzebne do scraproomu duże Manekin - moje marzenie - może wcisnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.02.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 jjana - na bank karlstad bedzie pasował - fajny mariage się zrobi - wg mnie a ocieplisz go nieco różnorakimi poduchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.02.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Kamila miód lejesz na me serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts