flyer2 07.02.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Witam.Który styropian na podłogę na gruncie?Swisspor o lambdzie 0,037,oraz austroterm o takich samych patametrach.Cena obydwu zbliżona.Który wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frank_gr 07.02.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dla mnie bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 07.02.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Witam.Który styropian na podłogę na gruncie?Swisspor o lambdzie 0,037,oraz austroterm o takich samych patametrach.Cena obydwu zbliżona.Który wybrać? Ja wybrałem ten trzeci- Knauf therm pro 0,36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimiko 08.02.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A ja dałem Austroterm 0.031 Cokolwiek dasz i tak nie zauważysz różnicy. Ważna jest tylko grubość warstwy i lambda. To są styropiany do tego przystosowane i MUSZĄ być odpowiednie pod wylewkę.MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 08.02.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A ja dałem Austroterm 0.031 Cokolwiek dasz i tak nie zauważysz różnicy. Ważna jest tylko grubość warstwy i lambda. To są styropiany do tego przystosowane i MUSZĄ być odpowiednie pod wylewkę. MM Ten, który jest cięższy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 09.02.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 wg. mnie austrotherm. Przynajmniej elewacyjny jest lepszy, więc na podłogowym będzie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 24.02.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 wg. mnie austrotherm. Przynajmniej elewacyjny jest lepszy, więc na podłogowym będzie to samo wg mie swiss poor.jest twrdszy.nie beda klawiszowac plyty na dylatacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 24.02.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 wg mie swiss poor.jest twrdszy.nie beda klawiszowac plyty na dylatacjach Może i racja z tym swissem - nigdy w ręku go nie miałem, a to co napisałem powyżej to z doświadczeń z elewacyjnym styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts