Anita_Zalewska 07.02.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Witam serdecznie jestem zainteresowana kupnem płytek z kolekcji OXFORD KOŃSKIE. Chciałam się dowiedzieć czy ktoś posiada takie płytki i jak z ich jakością czy nie są krzywe bo często narzekają potem fachowcy że płytki są krzywe oczywiście chcę kupić płytki w I gatunku. Nie wiem jednak czy będzie się ładnie prezentować taka płytka w mojej małej łazience taka prawie jednolita bo jeszcze ewentualnie wchodzi płytka ITALIA KOŃSKIE. Płytki chcę kłaść dłuższą stroną bo wyczytałam że to optycznie powiększa łazienkę. Jednak boję się że takie szare płytki uczynią tą łazienkę strasznie surową i zimną... Na aranżacjach wygląda ładnie ale moja łazienka w bloku jest strasznie malutka. Bardzo proszę o opinie bo jednak łazienki nie wymienia się co miesiąc tylko co parę lat i niechciałabym mieć jakiś potem psioczyć do następnego remontu Pozdrawiam Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 01.03.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 jak ci się podoba to bierz, ja koło tych płytek chodziłam długo. zaprojektowałam sobie właśnie do malutkiej łazienki, potem poczytałam forum i miałam wątpliwości..... długo by opowiadać w każdym razie są już położone i wyszly super. nie mam jeszcze wklejonego lustra ale jestem b.zadowolona. zobaczymy jak będzie w użytkowaniu ale co tam.. cena miała duże znaczenie bo jest duża przebitka. apropos moja mini łazienka ma 123x196 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts