Roben20 08.02.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam wszystkichCzy moge oddać dom do użytkowania bez ocieplenia na zewnątrz, chce ocieplić ale pod koniec lata a dom do uzytkowania chciałbym oddać do końca kwietnia. Mam wszystko zrobione oprócz ocieplenia. Dom wybudowany jest z pustaka ceramicznego 25cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 08.02.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 jak świadectwo energetyczne ci na to pozwoli to pewnie byś mógł. a ściany bez ocieplenia spełniają WT2000 i normy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roben20 08.02.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Tego to nie wiem, w projekcie mam ocieplenie budynku. Tylko ze nie chciałbym teraz ocieplać a najlepiej koniec lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 08.02.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Teraz to chyba za zimno. Niby nie powinno się udać odebrać, ale w Polsce nie takie rzeczy przechodzą. Jak nie przyjadą z nadzoru na kontrole to .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roben20 08.02.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 teraz to za zimno na ocieplenie, ale w kwietniu to już będzie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 08.02.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 U mnie sie nieda czegos takiego zrobić bo musi być kolor budynku taki jak w planie zagospodarowania i w pozwoleniu na budowe. Dlatego trzeba ocieplic i chociaż gruntem przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roben20 08.02.2013 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 jak już bede ocieplał to i tynk poloże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 09.02.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 U mnie odradzają coś takiego. Mówiły mi chłopakli że najlepiej ocieplić, zagruntować i tynkowac za pół roku jak tynki wyschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts