night_84 08.02.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam Chciałbym prosić o pomoc przy zagospodarowaniu salonu(zakreślony na żółto) Przeglądałem dużo projektów, waszych inspiracji, jednakże nie możemy sobie poradzić z żoną jak rozgospodarować salon/pokój dzienny. -salon ma kształt litery L -wyjście na taras południowy 200x210cm -szerokości podałem na rysunku -cały parter domu jest otwarty -nie planuje jadalni, mamy wyspę do spożywania posiłków -tv tak aby był w całym dole widoczny (ze skrętem na wieszaku) -chciałbym również wprowadzić ekran do projekcji i projektor do kina domowego -kominek bio, już zakupiony 180cm http://allegro.pl/biokominek-dlugi-1800x650-inox-bio-kominki-kominek-i2959647217.html Może któreś z was ma jakąś propozycje jak zagospodarować poniższe pomieszczenie, ja już nie mam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 08.02.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dlaczego nie chcesz stołu, a co z różnymi okazjami przy czy będziecie siedzieć w 6-8 osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
night_84 08.02.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Mamy teraz taki stół z ikea, rozkladany z 30cm na 150 około i jesteśmy zadowoleni z tego rozwiązania, krzesła chowane-skladane. większa ilośc ludzi jest kilka razy na rok, w dodatku duże święta robimy zawsze u siostry. Wyspa jest na 4os. Właśnie chciałbym rozmieszczenie np na 2 strefy tak do 12 ludzi, przedewszystkim przestronnosc i łatwość w komunikacji. Z najciekawszych rozwiązań to przydzielenie salonu w połowie ekranem elektrycznym do ziemi plus drzwi chowane w ścianie, przez to można podzielić pomieszczenie w razie W na salon i pokój gościnny. Kominek na ścianie 5m. Może macie jakieś swoje wariacje które byście tu widzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts