flyer2 08.02.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam.Czy ktoś ma położoną dachówkę cementową "Kaszmir"?Poproszę o opinię użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.02.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 A możesz coś więcej o tej tajemniczej dachówce? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flyer2 10.02.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Mój dekarz podał mi taką nazwę.Jest to dachówka płaska cementowa. Podobna do Creaton domino tylko trochę cieńsza.Tyle wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.02.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 A może dekarz się przejęzyczył albo Ty coś źle usłyszałeś? Czy aby czasem nie chodziło o dachówkę KAPSTADT firmy Euronit podobną do dachówki TEGALIT firmy Braas. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flyer2 10.02.2013 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Masz rację, chodzi o kapstad ,to ja coś przekombinowałem.Ciekawy jestem jaka jest Twoja opinia o niej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.02.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Trudno mi coś powiedzieć bo nie miałem jeszcze okazji kryć dachu tą dachówką. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts