leszal 08.02.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam, mam pytanie w temacie nawiewników Aereco Higrosterowalnych EMM montowanych w profilach Si-82: czy ich montaż wymaga podcięcia uszczelki ?Wewnętrzna część podczas montażu nie została zamontowana ( była budowa ) i teraz chcąc ją zamontować zauważyłem iż z wyciętej dziury w skrzydle nic nie wieje … Przyglądając się wygląda że pomiędzy wewnętrzną a zewnętrzną dziurą nie ma prześwitu … Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmax 09.02.2013 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 si 82 ma wewnętrzną uszczelkę w ramie. Podetnij ja w miejscu nawiewnika i będzie wiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 09.02.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Uwielbiam to zestawienie: 3-uszczelkowy profil i dziura pod nawiewnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 09.02.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Witam Uwielbiam to zestawienie: 3-uszczelkowy profil i dziura pod nawiewnik. i ja i ja do tej pory nikt nie był mi w stanie wyjaśnić zasadności takiego rozwiązania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts