madzielak 09.02.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dobry wieczór.Czy ktoś biegły w sprawach CO może mi pomóc. Chciałbym wiedzieć jaka będzie moc 3 m2 podłogówki o rozstawie co 10 cm ? Mam projekt instalacji, ale trochę niepraktyczny ponieważ w łazience głównym źródłem ogrzewania jest grzejnik drabinkowy (który jest przez to ogromny) a podłogówka zajmuje niewiele miejsca. Chcę to zmienić, dać najwięcej podłogówki i zmniejszyć grzejnik do minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzielak 10.02.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Dzisiaj mam lepszy dzień i przy pomocy instrukcji kisana rozczaiłem temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 10.02.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Dobry wieczór. Czy ktoś biegły w sprawach CO może mi pomóc. Chciałbym wiedzieć jaka będzie moc 3 m2 podłogówki o rozstawie co 10 cm ? Mam projekt instalacji, ale trochę niepraktyczny ponieważ w łazience głównym źródłem ogrzewania jest grzejnik drabinkowy (który jest przez to ogromny) a podłogówka zajmuje niewiele miejsca. Chcę to zmienić, dać najwięcej podłogówki i zmniejszyć grzejnik do minimum. zmienna - zależna od temperatury zasilania i oczekiwanej temperatury pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 10.02.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 zmienna - zależna od temperatury zasilania i oczekiwanej temperatury pomieszczenia. Nie tylko, również od przechłodzenia (dT), srednicy rur, rodzaju posadzki (na gruncie, miedzy kondygnacyjny) izolacji pod wylewką, wykonczenia posadzki i wielu innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts