pawelato 09.02.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Otrzymalem z urzedu informacje, ze w ciagu 7 dni mam uzupelnic braki formalne, t.j. przedlozyc pozwolenie wodnoprawne na wypompowanie wody z wykopow, co moze spowodowac obnizenie leja depresji n dzialkach sasiednich.Nie mam zamiaru wypompowywac wody, nie ma takiej potrzeby, dom bedzie bez piwnicy, glebokosc fundamentow 80cm, a woda gruntowa na poziomie 1.2m. Jest to precyzynie napisane we wniosku. Na jakiej podstawie urzad zada ode mnie takiego pozwolenia? Czy ktos zetknal sie z podobna sytuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 11.02.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Otrzymalem z urzedu informacje, ze w ciagu 7 dni mam uzupelnic braki formalne, t.j. przedlozyc pozwolenie wodnoprawne na wypompowanie wody z wykopow, co moze spowodowac obnizenie leja depresji n dzialkach sasiednich. Nie mam zamiaru wypompowywac wody, nie ma takiej potrzeby, dom bedzie bez piwnicy, glebokosc fundamentow 80cm, a woda gruntowa na poziomie 1.2m. Jest to precyzynie napisane we wniosku. Na jakiej podstawie urzad zada ode mnie takiego pozwolenia? Czy ktos zetknal sie z podobna sytuacja? Wydaje mi się, że jedyną prawidłową drogą jest udanie się do tego urzędnika, który to napisał. Albo jemu coś się pomyliło albo faktycznie ktoś w Twojej dokumentacji coś takiego napisał z automatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 15.02.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 wezwanie do uzupełnienia oprócz informacji o co uzupełnić zawiera również przywołanie odpowiedniego artykułyu odpowiednich przepisów, które są podstawą do tego wezwania. Podaj proszę na jakie podstawie to wezwanie zostało oparte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amstrong89 15.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Wydaje mi się że może być jakaś wzmianka o wypompowaniu wody z wykopów w opisie projektu lub ten urzędnik chce coś dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Briksdal 19.03.2013 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Jeżeli będzie taka potrzeba to na etapie realizacji zadania a nie na etapie projektu domu, W tym wypadku są to niezależne postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 20.03.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 A jeśli to obszar chroniony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Briksdal 20.03.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Przez agencję ochrony czy przez prawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts