Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Chętnie pomogę w wyborze odpowiedniego systemu do zabezpieczenia Państwa domu, firmy.

Wycena całkowicie bezpłatna i niezobowiązująca.

proszę wysłać projekt domu, wraz z krótkim opisem Państwa oczekiwań pod adres [email protected]:yes:

https://forum.murator.pl/topic/176152-bezp%C5%82atne-doradztwo-techniczne-wycena-systemu-alarmowego/

Wycena całkowicie bezpłatna i niezobowiązująca.

Ja za godzinną pogadankę z potencjalnymi klientami inkasuje 200 zł.

I nie ma to nic wspólnego z kosztorysem i projektem.

Więcej zarobisz myjąc szyby na skrzyżowanich lub odprowadzając wózki pod hipermarketem

• 2 weeks później...
Panowie chłopak dopiero zaczyna tu i nie zna zasad trzeba być tolerancyjnym, chce się troche rozleklamować. Moja rada jednak brzmi nie dawaj ogłoszeń że coś zrobisz tylko zacznij podpowiadać ludziom co i jak w sprawach zabezpieczeń, tym pokazesz ze się znasz, samo ogłoszenie nic Ci nie da.
Panowie chłopak dopiero zaczyna tu i nie zna zasad trzeba być tolerancyjnym, chce się troche rozleklamować. Moja rada jednak brzmi nie dawaj ogłoszeń że coś zrobisz tylko zacznij podpowiadać ludziom co i jak w sprawach zabezpieczeń, tym pokazesz ze się znasz, samo ogłoszenie nic Ci nie da.

Dzięki Maanniutek za podpowiedź, tak, jak zauważyłeś, jestem nowy na forum i chętnie skorzystam z każdej dobrej rady/ konstruktywnej krytyki, ponieważ nie znam jeszcze zasad tu panujących, co do znajomości systemów, to mam nadzieję, że nie będę musiał się wstydzić, pozdrawiam:)

To zacznij się szanować i cenić, bo nikt tego nie zrobi za ciebie.

nie widzę związku i sensu dyskusji, więc osoby nie zainteresowane tematem nie powinny zaśmiecać chyba wątku, czy nie takie panują zwyczaje? Pytanie retoryczne, nie oczekuje odpowiedzi?

Darmowe porady nic nie kosztują i na ogół są tyle samo warte.

dziękuje za opinie, mam nadzieje, że na tym możemy zakończyć dyskusje