Paweł Wołczyk 09.02.2013 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Witam, Chętnie pomogę w wyborze odpowiedniego systemu do zabezpieczenia Państwa domu, firmy. Wycena całkowicie bezpłatna i niezobowiązująca. proszę wysłać projekt domu, wraz z krótkim opisem Państwa oczekiwań pod adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 10.02.2013 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Pomyliłeś działy to nie są ogłoszenia drobne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 10.02.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Wycena całkowicie bezpłatna i niezobowiązująca. Ja za godzinną pogadankę z potencjalnymi klientami inkasuje 200 zł. I nie ma to nic wspólnego z kosztorysem i projektem. Więcej zarobisz myjąc szyby na skrzyżowanich lub odprowadzając wózki pod hipermarketem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maanniutek 18.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Panowie chłopak dopiero zaczyna tu i nie zna zasad trzeba być tolerancyjnym, chce się troche rozleklamować. Moja rada jednak brzmi nie dawaj ogłoszeń że coś zrobisz tylko zacznij podpowiadać ludziom co i jak w sprawach zabezpieczeń, tym pokazesz ze się znasz, samo ogłoszenie nic Ci nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Wołczyk 19.02.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Panowie chłopak dopiero zaczyna tu i nie zna zasad trzeba być tolerancyjnym, chce się troche rozleklamować. Moja rada jednak brzmi nie dawaj ogłoszeń że coś zrobisz tylko zacznij podpowiadać ludziom co i jak w sprawach zabezpieczeń, tym pokazesz ze się znasz, samo ogłoszenie nic Ci nie da. Dzięki Maanniutek za podpowiedź, tak, jak zauważyłeś, jestem nowy na forum i chętnie skorzystam z każdej dobrej rady/ konstruktywnej krytyki, ponieważ nie znam jeszcze zasad tu panujących, co do znajomości systemów, to mam nadzieję, że nie będę musiał się wstydzić, pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 19.02.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 co do znajomości systemów, to mam nadzieję, że nie będę musiał się wstydzić, pozdrawiam:) To zacznij się szanować i cenić, bo nikt tego nie zrobi za ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Wołczyk 20.02.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 To zacznij się szanować i cenić, bo nikt tego nie zrobi za ciebie. nie widzę związku i sensu dyskusji, więc osoby nie zainteresowane tematem nie powinny zaśmiecać chyba wątku, czy nie takie panują zwyczaje? Pytanie retoryczne, nie oczekuje odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 20.02.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Darmowe porady nic nie kosztują i na ogół są tyle samo warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Wołczyk 20.02.2013 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Darmowe porady nic nie kosztują i na ogół są tyle samo warte. dziękuje za opinie, mam nadzieje, że na tym możemy zakończyć dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daras-Aleksander 22.02.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Godzinna pogadanka - 200 zł Podobno dopiero profesor medycyny tyle bierze za prywatną poradę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts