turalyon 10.02.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam. Zastanawiam się czy mozna montować drewniane parapety wewnetrzne podczas tynkowania, przed wylewkami. Nie chodzi mi o to że robotnicy moga je zniszczyć, ale o to czy nie zniszczą się od nadmiaru wilgoci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelkokosz 10.02.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Kolego...poczekaj na sam koniec...ja mam wszędzie w domu wewnt. parapety drewniane i zostały zamontowane prawie na sam koniec. Po zamontowaniu tylko pomalowaliśmy pokoje i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.02.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Chyba sam sobie odpowiedziałeś. Nie wierzysz sobie?Pewnie ze da sie je zamontować, ale ryzyko nadmiaru wilgoci, wypaczenia, spuchnięcia weź na siebie i nie wracaj na forum z problemem typu "parapety mam zniszczone". Doskonale Cie rozumiem - chciałbys załatwić sprawę tynkowania na raz i nie wracać do tego tematu. Ale w tym przypadku nie da sie zastosować takiego skrótu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 10.02.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam Zdecydowanie po wszelkich robotach "mokrych" ! powodu podał już finlandia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts