redpradnik 10.02.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 W domu mam tynk cementowo wapienny , na klatce schodowej robilismy kilka poprawek i niestety na tynku widac po malowaniu różnicę struktury.Dodatkowo w ścianach mam umieszczone słupy podtrzymujace dach ( drewniane) i tam co pewien czas sciana rysuje. Jak sadzicie czy jakbym zaciągnął ściane klejem potem wtopił siatkę elewacyjną a na to dał puc akrylowy byłoby ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 10.02.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Jest duża szansa, że będzie ok. Ale gdybym miał to zrobić osobiście i dać gwarancję to bym się głęboko zastanowił Jak będziesz robił to nie żałuj kasy na siatkę tzn. najlepiej jakiegoś normalnego producenta, nie NO NAME. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 10.02.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Jest duża szansa, że będzie ok. Ale gdybym miał to zrobić osobiście i dać gwarancję to bym się głęboko zastanowił Jak będziesz robił to nie żałuj kasy na siatkę tzn. najlepiej jakiegoś normalnego producenta, nie NO NAME. Pozdrawiam Ok jakis przykład marki? gosc ktory ma mi to robic mowil ze siatka jakiejs firmy na A... nie mam teraz kartki przed oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 11.02.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Jakakolwiek firmowa. np. Caparol, Weber, Sto itd.Ogólnie: cena za dobrą siatkę od 160 zł/rolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 11.02.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 chcialem dzisiaj kupic tynk ale gosc mi powiedizał ze akylowy tynk do wnetrz to sredni pomysl , ze sugeruje sylikonowo sylikatowy... co sadzicie?slyszalem kiedys ze sylikon moze uczulac:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonter 04.06.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Dzień dobry. W łazience na suficie mam gładź gipsową i chciałbym na to dać tynk akrylowy baranek firmy Caparol, bo mi trochę zostało. Czy mogę to zrobić, czy nie odpadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 05.06.2015 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 musisz zedrzec gładz do tynku jak masz cementowo wapieny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonter 06.06.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 A czy mogą zostać drobne ślady tej gładzi? Bo inaczej to bym tynk też musiał skrobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 06.06.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Drobne mogą, tak powiedzmy 10% powierchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonter 06.06.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Wziąłem się za to i muszę powiedzieć, że usunięcie gładzi jest niemożliwe. Testowo położyłem troszkę tego tynku akrylowego, zobaczymy co będzie w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts