BrodowskiG 01.12.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Cegly No cóż, dobrze, ze dodałeś ostatnie zdanie, bo "załatwianie" termeta za 4tyś zł brzmi nieco śmiesznie no tak znalezienie oferty w całym kraju o kilka procent (maks 10)tańszej to bardzo śmieszne, nie wiem czy masz ochotę za niego wybrać, czy może masz większe zniżki? może nawet w poznaniu gdzieś wyszuka lepszą ofertę, nic bym nie zarobił to płakać nie będę, jedyne co bym skorzystał to jakiś obrót i lepsza pozycja w kolejnych negocjacjach. A tak poza tym to rozmawiamy teraz o innej firmie i zapewniam, że kolega potrafi szukać w internecie. PS kupując różne rzeczy w sklepach często dajesz zarobic na narzutach 100-150% i to nie jest śmieszne? kupując podstawowe rzeczy codziennego użytku przepłacasz kilkadziesiąt procent i co miesiąc tak przepuszczasz min. tysiaka PS2 od poczatku roku chyba przejde na VAT, więc wtedy net mnie nie przebije Edytowane 1 Grudnia 2014 przez BrodowskiG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.12.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 no tak znalezienie oferty w całym kraju o kilka procent (maks 10)tańszej to bardzo śmieszne, nie wiem czy masz ochotę za niego wybrać, czy może masz większe zniżki? może nawet w poznaniu gdzieś wyszuka lepszą ofertę, nic bym nie zarobił to płakać nie będę, jedyne co bym skorzystał to jakiś obrót i lepsza pozycja w kolejnych negocjacjach. A tak poza tym to rozmawiamy teraz o innej firmie i zapewniam, że kolega potrafi szukać w internecie. I chwała mu za to. A Ty nie zrozumiałeś śmieszności swojej wypowiedzi. Jakbyś napisal - mogę sprzedać Ci Termeta za 4tyś, to brzmiałoby normalnie (poza tym, ze łamałoby regulamin Forum) Ale pisanie pisanie "moge załatwić Ci Termeta za 4tyś" brzmi tak śmiesznie, jak słowa mojego niedoszłego instalatora, ktory mógł "załatwić" mi rury Kan-therm po 3zł/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 01.12.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 sprzedaje to sie coś dla zysku a w tym przypadku bym tylko pośredniczył, nie chciałem żeby brzmiało jakbym chciał na forum handlować zarobkowo, bo tego nie robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco78 01.12.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 No niestety...dzisiaj wszędzie mamy jakieś "okazje"...trzeba umieć odnaleźć się w tym wszystkim i wybrać tą prawdziwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 02.12.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 (edytowane) opuscili cene do 3850PS teraz dają bony dla instalatorów, ciekawe czy te tanie z neta nie maja ich powyciąganych, za gold jest 100zł Edytowane 2 Grudnia 2014 przez BrodowskiG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAPczyn 03.12.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Do zestawu kotłów małej mocy dodałbym jeszcze np. Broetje WGB 2,8-14,6kW oraz Paradigma Modula NT 3-10 (sprawność na analizatorze spalin do 110,2%). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TycjanJ 29.06.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Viessmann Vitodens 300-W moc 11kW modulacja od 1,9 do 11kWImmergas VICTRIX X 12 2 I moc 12kW modulacja od 1,9 do 12kW No to który leprzy i dlaczego? Bo róznica w cenie powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts