Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kocioł kondensacyjny do 10-11kW z dużym zakresem modulacji

mrio

Recommended Posts

Cegly :)

No cóż, dobrze, ze dodałeś ostatnie zdanie, bo "załatwianie" termeta za 4tyś zł brzmi nieco śmiesznie

no tak znalezienie oferty w całym kraju o kilka procent (maks 10)tańszej to bardzo śmieszne, nie wiem czy masz ochotę za niego wybrać, czy może masz większe zniżki? może nawet w poznaniu gdzieś wyszuka lepszą ofertę, nic bym nie zarobił to płakać nie będę, jedyne co bym skorzystał to jakiś obrót i lepsza pozycja w kolejnych negocjacjach. A tak poza tym to rozmawiamy teraz o innej firmie i zapewniam, że kolega potrafi szukać w internecie.

PS kupując różne rzeczy w sklepach często dajesz zarobic na narzutach 100-150% i to nie jest śmieszne? kupując podstawowe rzeczy codziennego użytku przepłacasz kilkadziesiąt procent i co miesiąc tak przepuszczasz min. tysiaka

PS2 od poczatku roku chyba przejde na VAT, więc wtedy net mnie nie przebije ;)

Edytowane przez BrodowskiG

no tak znalezienie oferty w całym kraju o kilka procent (maks 10)tańszej to bardzo śmieszne, nie wiem czy masz ochotę za niego wybrać, czy może masz większe zniżki? może nawet w poznaniu gdzieś wyszuka lepszą ofertę, nic bym nie zarobił to płakać nie będę, jedyne co bym skorzystał to jakiś obrót i lepsza pozycja w kolejnych negocjacjach. A tak poza tym to rozmawiamy teraz o innej firmie i zapewniam, że kolega potrafi szukać w internecie.

I chwała mu za to.

A Ty nie zrozumiałeś śmieszności swojej wypowiedzi.

Jakbyś napisal - mogę sprzedać Ci Termeta za 4tyś, to brzmiałoby normalnie (poza tym, ze łamałoby regulamin Forum)

Ale pisanie pisanie "moge załatwić Ci Termeta za 4tyś" brzmi tak śmiesznie, jak słowa mojego niedoszłego instalatora, ktory mógł "załatwić" mi rury Kan-therm po 3zł/mb

• 6 months później...