Kordelia 10.02.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) Witam Forumowiczów, postanowiłam dołączyć do galerii pomimo, że na forum istnieje już kilka galerii o podobnym stylu. Z doświadczenia jednak wiem, że każda inspiracja jest pomocna. Mam nadzieję, że moja spodoba się wam. Proszę oglądajcie, komentujcie. Pozdrawiam Edytowane 10 Lutego 2013 przez Kordelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 10.02.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 ... ale jeszcze bardzo dużo przed nami! Nasze prace wykończeniowe są na etapie: 1. podłogi "płytkowe" wykonane 2. łazienka w części skończona 3. kuchnia bliżej końca Poniżej kilka fotek: podłoga w holu podłoga w wiatrołapie i łazience w stylu bliskim wiktoriańskiemu (niestety nie mam zdjęć) podłoga w salonie (niestety nie mam lepszego zdjęcia) kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.02.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Takich wnętrz nigdy za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.02.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Takich wnętrz nigdy za dużo Zgadzam sie Kordelia, super sie zapowiada domek a Twoja kuchnia mnie powalila piekna!!!! Bede Cie odwiedzala tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.02.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam się http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e025.gif Fantastyczne są podłogi w stylu wiktoriańskim, cudo, można widzieć to za płytki? i w holu też pięknie:yes: będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 10.02.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) W weekend zdecydowałam się na zakup tapety do łazienki. Zdecydowałam się na: jednak po powrocie do domu uznałam, że ta będzie się bardziej nadawała do sypialni a do łazienki jednak kupię taką: W łazience mam położone białe płytki boazeryjne do wysokości 120 cm, powyżej natomiast ma być wspomniana tapeta. Pod prysznicem mam natomiast cegiełki z szarą fugą i dlatego jednak skłaniam się do tapety z szarymi kwiatami. Poniżej zdjęcie łazienki: Edytowane 10 Lutego 2013 przez Kordelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 10.02.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) Vesila, płytki o które pytasz to VIVES seria 1900. Zapraszam serdecznie Edytowane 10 Lutego 2013 przez Kordelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 10.02.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) Kasiu, kuchnia jeszcze nie skończona, ale mam nadzieję, że wyjdzie pięknie Do szafek zaplanowałam uchwyty: i na zamontowanie czeka zlew: Edytowane 10 Lutego 2013 przez Kordelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.02.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 matko bosssko, weź Ty nie pokazuj takich cudności, bo z zazdrości pęknę i znowu sie powtórzę , co to za piękne płytki na ścianie w łazience ?? że tez tej serii viveseów nie było w sprzedaży dwa lata temu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.02.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 mimo, ze u mnie mniej"serio" i raczej z wiejsko niz angielsko - z wielka przyjemnoscia ogladam wnętrza takie jak Twoje dywanowe podłogi płytkowe sa świetne, boazeryjne płytki w łazience - rewelacja, cegiełki pod prysznicem nie zazdroszczę - mam taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 10.02.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 matko bosssko, weź Ty nie pokazuj takich cudności, bo z zazdrości pęknę i znowu sie powtórzę , co to za piękne płytki na ścianie w łazience ?? że tez tej serii viveseów nie było w sprzedaży dwa lata temu:bash: cieszę się, ze Ci się podoba. Płytki są podajże włoskiej firmy. Firma nazywa się CERAMICA COLLI a seria KEBEL, płytki są w rozmiarze 20x50cm (to te duże). Ja wykorzystałam takich 3 rodzaje. mają jeszcze takie: na obudowie wanny najlepiej widać te płytki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.02.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Dziękuję za odpowiedź, zapisałam sobie te płytki, są fantastyczne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hester83 10.02.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Cudna kuchnia, i płytki dodałam do rzeczy do sprawdzenia Subskrybuję i będe zagladać! A jeszcze - napiszesz jakie masz plytki w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 10.02.2013 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Cudna kuchnia, i płytki dodałam do rzeczy do sprawdzenia Subskrybuję i będe zagladać! A jeszcze - napiszesz jakie masz plytki w kuchni? Witam na moim wątku Płytki w kuchni to popularne obecnie VIVES Mugat Blanco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hester83 10.02.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam na moim wątku Płytki w kuchni to popularne obecnie VIVES Mugat Blanco Źle się wyraziłam - o podłogę mi chodziło Vivesy Mugaty to chyba jedyne płytki, które na tę chwilę odróżniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.02.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witaj Kordelio Widzę, że w podobnym stylu się urządzamy. Będę zatem często zagadała. Tez mam posadzki dywanowe z VIVESów serii 1900. no i oczywiście na ścianach mugaty. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 11.02.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witaj Kordelio Widzę, że w podobnym stylu się urządzamy. Będę zatem często zagadała. Tez mam posadzki dywanowe z VIVESów serii 1900. no i oczywiście na ścianach mugaty. Pozdrawiam. Witam serdecznie Illusjon, jak najbardziej widziałam Twój wątek i do niego zaglądam:yes: Zaczęłyśmy wykańczanie w tym samym czasie i nawet mamy takie same inspiracje! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 11.02.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Hester, płytki na podłodze to kolekcja 1900 firmy VIVES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hester83 11.02.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Hester, płytki na podłodze to kolekcja 1900 firmy VIVES Chyba czas przejrzeć całośc ich oferty Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 11.02.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 No i utknęłam na wątku Czaplanki! Ile tam inspiracji i komentarzy, miło wiedzieć, że jest ktoś kto podziela moja wizję. Ostatnio miałam sporo wątpliwości co do moich zapędów, ale muszę się wziąć w garść i brnąć dalej, do mojego celu. Co do moich planów, ponieważ założyłam wątek z opóźnieniem muszę sporo nadrobić. Tylko nie wiem od czego zacząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts