dardurdka 23.02.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 U mnie z tymi firankami też jest "tymczasowo". W małych okienkach zdecydowałam się na coś w rodzaju paneli: link Lampa do wiatrołapu to klasyczna latarenka firmy SEARCHLIGHT, długo szukałam i się udało [ATTACH=CONFIG]244416[/ATTACH] Pięknie będzie Te wachlarze są CUDNE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.02.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Świetna ta latarenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 24.02.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Latarenka w wiatrołapie powieszona! Niestety trudno zrobić dobre zdjęcie lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.02.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Latarenka w wiatrołapie powieszona! Niestety trudno zrobić dobre zdjęcie lampy. [ATTACH=CONFIG]244811[/ATTACH] CUDO!!! Super masz sztukaterię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 06.03.2014 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ha! wczoraj kurier przuniósł lampy do holu. Czekały na mnie ponad pół roku, wtedy to właśnie znalazłam je w promocyjnej cenie. Promocja utrzymała się i są Dodam, że "kryształki" są szklane! Oto katalogowe zdjęcie lampy: link Zdjęcia z mojego holu już wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.03.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Niemal identyczną mam w górnym holu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 07.03.2014 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 lampa w holu wisi: niestety nie ma jeszcze rozety, ale mam nadzieję, że wkrótce to nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.03.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 naprawdę śliczna ta lampa ... nie wiem czy ta rozeta jej potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.03.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Pięknie Kordelio! pokaż też trochę wnętrz w szerszym ujęciu, plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 08.03.2014 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 naprawdę śliczna ta lampa ... nie wiem czy ta rozeta jej potrzebna tak, właśnie chodzi o to by znaleźć bardzo skromną rozetę, np. samą obwódkę rozety. Niestety jest niewiele dostępnych wzorów na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 08.03.2014 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Pięknie Kordelio! pokaż też trochę wnętrz w szerszym ujęciu, plisss ładuję baterię do aparatu i cyknę kilka szerszych ujęć, obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.03.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 O! superrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 09.03.2014 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 No cóż obiecałam, więc umieszczam. Nie ma zbytnio co pokazywać, bo niewiele się zmienia: W holu ściany mają kolor mięty, salon natomiast jest w kolorze lekko turkusowym (zależy od światła). Meble w salonie będą znacznie jaśniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.03.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 holl świetnie się prezentuje... co do turkusu w salonie mam mieszane uczucia... choć ostatnio sama podobnego koloru użyłam w kuchni .... Pewnie jak będą jaśniejsze meble to efekt będzie zupełnie inny ... Cały czas, nieustająco "zazdraszczam" Ci pięknej stolarki ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 10.03.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Wypada mi się tylko podpisać pod każdym słowem Mugatki Hol wygląda czarująco! Czy mogłabyś zdradzić, co to za farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 10.03.2014 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Czy mogłabyś zdradzić, co to za farba? To farba Tikkurila, numerek koloru musiałabym sprawdzić bo nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 28.03.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ale już pięknie u Ciebie,zapisałam sobie ten plafon,cudnie wygląda,gdzie zniknęłaś?wiosenne porządki Cię pochłonęły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 28.03.2014 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ale już pięknie u Ciebie,zapisałam sobie ten plafon,cudnie wygląda,gdzie zniknęłaś?wiosenne porządki Cię pochłonęły? Oj tak, porządki również, ale najbardziej pochłonęła mnie rekrutacja do przedszkola mojej córy. Na szczęście już tylko oczekiwanie mi pozostaje więc mam czas na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 28.03.2014 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Firanki/roletki powieszone! ta w wiatrołapie wygląda tak: Na jednym ze zdjęć widać, jak ładnie przepuszcza światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 30.03.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Witaj Kordelio wpadłam się przywitać i pogratulowac pieknego domu i konsekwencji w urządzaniu. piękne wnętrza, styl baardzo bliski memu sercu bo ponadczasowy:) Mam pytanie odnośnie zewnątrz domu, czy masz gzymsy wokoł okien ub poddachowe? pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts