Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 654
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z życzeniami świątecznymi już nie zdążę, ale z noworocznymi tak! :)

Kochani, życzę Wam cudownego roku 2015!

Oby wykonawcy byli solidni i terminowi, a do tego uprzejmi.

Oby Wasze obiekty pożądania dekoratorskiego miały niskie ceny :D a pieniędzy zawsze było w brut gdy znajdziecie coś "idealnego" ;)

A przede wszystkim siły, wytrwałości i radości z budowy/urządzania Waszych cudownych domów. Oby ten rok przyniósł pozytywną realizację Waszych wszystkich planów, nie tylko tych budowlanych i wykończeniowych.

P.S. Lui udało się! Drzwi po prostu klasa, wow! Przepięknie u Ciebie :)

Edytowane przez Kordelia

• 1 month później...

Witajcie, niestety nic się u Nas nie dzieje :( Chciałam wzbogacić wystrój o kilka nowych mebli, ale moja projektantka właśnie mi napisała, że ma zajęte terminy do końca roku :( Jedyne co zakupiłam z wystroju to kilkuramienny, chromowany wieszak do wiatrołapu. Zaszalałam, uuuuu!

Mam nadzieję, że niedługo zmieni się nieco ze względu na zasłony. Zakupiłam wymarzoną maszynę do szycia i mam nadzieję ustroić okna w iście finezyjnym stylu :D Zobaczymy co z tego wyjdzie! Trzymajcie kciuki.

Kordelio mogłabyś podać mi namiar na wykonawcę krzeseł?jednych i drugich?przepiękny zestaw,zachwycam się za każdym razem jak patrzę na zdjęcie,zaglądam często w nadzieji,że coś się dzieję pięknego u Ciebie,buziaki

cześć Kochana! dzięki za miłe słowa. Jakoś mnie ta bezczynność wystrojowa przygnębia.

Co do krzeseł to oba modele są od jednego producenta :) Dodam , że były dostarczone zgodnie z obiecanym terminem. Kontakt wysyłam na priv.

buziaki

Kochana dziękuję za namiary,znam produkty tej Pani:)nawet zastanawiam się nad zamówieniem kiedyś u niej kanapy,co do krzeseł to muszę sobie posprawdzać wymiary bo widziałam takie krzesła z bokami kiedyś w TK max i na żywo były bardzo duże,zajmują chyba sporo miejsca?szkoda,że zastój u Was,ale możę później ruszycie z kopyta:)i decyzję będą dobrze przemyślane:)

• 2 weeks później...

Ludzie trzymajcie mnie!! Czekałam miesiąc na dostawę i...

Po kilku miesiącach złamałam się i zamówiłam wieszak w bardzo znanym "klubie zakupowym". Powód: idealnie mi pasował i nigdzie indziej go nie znalazłam. Bardzo charakterystyczny, chromowany i wieloramienny. Wcześniej przegapiłam kilka kampanii, w których był, schodził na pniu. I co? I pomimo, że go kupiłam ponad miesiąc temu nie będę go miała. Bo: zamiast kupionego wieszaka dostałam dziś inny wieszak, którego nie kupiłam.

Na szczęście już przypomniało mi się dlaczego zrobiłam to zamówienie! Bo w natłoku innych spraw zapomniałam dlaczego postanowiłam nigdy więcej tam nie kupować!

Zrobiło się ciepło i aż chce się działać. :)

Wczoraj zaczęłam pracę w ogródku. Jak na razie porządki, porządki, porządki. Krety pracowały przez cała zimę, bo zimy przecież prawie nie było. W związku z tym mamy przekopaną całą działkę. Było co równać!

A z rzeczy pilnych - musimy znaleźć firmę od układania kostki brukowej i podjąć decyzję jak ona ma wyglądać i jaki ma mieć kolor. Ponieważ nie zrobiliśmy jeszcze elewacji, musimy podjąć również decyzję co do koloru i wykończenia elewacji.

Niestety bez wizualizacji nie jestem w stanie podjąć decyzji, dlatego zabieram się do rysowania. Pochwalę się jak będę coś miała.

hej to jednak się będzie coś działo,jak nie wewnętrznie to chociaż zewnętrznie:)ja jak do tej pory nie miałam problemów z westem,zamówienia zawsze się zgadzały,super zapakowane,jak coś zwracałam bo niekóre rzeczy inaczej sobie wyobrażałam to sami zamawiali sami kuriera i nie płaciłam za przesyłkę.ostatnio jednak nic nie mogę upolować:( pozdrawiam

• 2 weeks później...

No cóż, wizualizacji jeszcze nie zrobiłam, ale mam jedną nowość do pokazania.

Mała rzecz a cieszy :)

Nad kominkiem zawisły kinkiety! Hurrrrraaaa!!! :D

Efekt mnie zaskoczył, bo abażury kupowałam w ciemno, nie byłam pewna jak to będzie grało z niebieskimi ścianami, tylko podejrzewałam.

No dobra dobra, oto zdjęcia (przepraszam za jakość):

kinkiet_kominek.jpg kinkiet_kominek_1.jpg kinkiety_kominek.jpg

Abażury są białe na zewnątrz i złote wewnątrz.

Miałam nosa ;)

Edytowane przez Kordelia

[ATTACH=CONFIG]310359[/ATTACH]

obłędnie pięknie!

Ale wiesz, że brakuje między nimi np lustra? Albo lepiej Okrągłego lustra :D

Mam wielką fazę na takie lustra i ot pięknie by tam wyglądało. Nie musisz się sugerować :)

Ale możesz się zainspirować jeśli będziesz miała ochotę. Zostawiam Ci moją tablicę z lustrami, a nuż może jakos Cię natchnie :)

Buziaki, zawsze kibicuje

Hej andariel :)

tak, lustro będzie. Ja zaplanowałam takie duże, stojące na obudowie kominka, czyli bardzo klasycznie. Myślałam o srebrnej ramie, zastanawiam się czy zrobić takie mocno ozdobne, czy raczej pójść w stronę prostoty. Chyba wybiorę to drugie.

Dzięki mugatka, staram się :) Idzie powoli ale konsekwentnie!