Kordelia 17.12.2014 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Dla porównania: moje ogrodzenie miało być gotowe na 1 listopada. Cóż, wiemy jaka dziś data, a przęsło wczoraj zabrali do poprawy. Ale co tam, przynajmniej pieniądze mam jeszcze "w kieszeni". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.12.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/1c/90/b9/1c90b9af1b92217e79a924024535db93.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.12.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=295601&d=1419450106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 01.01.2015 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Z życzeniami świątecznymi już nie zdążę, ale z noworocznymi tak! Kochani, życzę Wam cudownego roku 2015! Oby wykonawcy byli solidni i terminowi, a do tego uprzejmi. Oby Wasze obiekty pożądania dekoratorskiego miały niskie ceny a pieniędzy zawsze było w brut gdy znajdziecie coś "idealnego" A przede wszystkim siły, wytrwałości i radości z budowy/urządzania Waszych cudownych domów. Oby ten rok przyniósł pozytywną realizację Waszych wszystkich planów, nie tylko tych budowlanych i wykończeniowych. P.S. Lui udało się! Drzwi po prostu klasa, wow! Przepięknie u Ciebie Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Kordelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 14.02.2015 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Witajcie, niestety nic się u Nas nie dzieje Chciałam wzbogacić wystrój o kilka nowych mebli, ale moja projektantka właśnie mi napisała, że ma zajęte terminy do końca roku Jedyne co zakupiłam z wystroju to kilkuramienny, chromowany wieszak do wiatrołapu. Zaszalałam, uuuuu! Mam nadzieję, że niedługo zmieni się nieco ze względu na zasłony. Zakupiłam wymarzoną maszynę do szycia i mam nadzieję ustroić okna w iście finezyjnym stylu Zobaczymy co z tego wyjdzie! Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 15.02.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jak zwykle z radością przybiegłam czytać, co u Ciebie. Trzymam kciuki za szycie! Wiem, że będzie pięknie. Nie mogę się doczekać zdjęć (jak zawsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 15.02.2015 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Żałuję, że nie mam co pokazać. Mam nadzieję, że wkrótce będę miała do pokazania chociaż jakieś drobnostki wystrojowe. Maszyna działa świetnie, strasznie się cieszę, że ją w końcu kupiłam. Niestety moja córunia znów zachorowała i wątpię żebym znalazła czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 16.02.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Kordelio mogłabyś podać mi namiar na wykonawcę krzeseł?jednych i drugich?przepiękny zestaw,zachwycam się za każdym razem jak patrzę na zdjęcie,zaglądam często w nadzieji,że coś się dzieję pięknego u Ciebie,buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 17.02.2015 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Kordelio mogłabyś podać mi namiar na wykonawcę krzeseł?jednych i drugich?przepiękny zestaw,zachwycam się za każdym razem jak patrzę na zdjęcie,zaglądam często w nadzieji,że coś się dzieję pięknego u Ciebie,buziaki cześć Kochana! dzięki za miłe słowa. Jakoś mnie ta bezczynność wystrojowa przygnębia. Co do krzeseł to oba modele są od jednego producenta Dodam , że były dostarczone zgodnie z obiecanym terminem. Kontakt wysyłam na priv. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 18.02.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Kochana dziękuję za namiary,znam produkty tej Pani:)nawet zastanawiam się nad zamówieniem kiedyś u niej kanapy,co do krzeseł to muszę sobie posprawdzać wymiary bo widziałam takie krzesła z bokami kiedyś w TK max i na żywo były bardzo duże,zajmują chyba sporo miejsca?szkoda,że zastój u Was,ale możę później ruszycie z kopyta:)i decyzję będą dobrze przemyślane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 19.02.2015 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Hej, tak krzesła są dość szerokie. W najszerszym miejscu mają 54cm. To raczej takie małe fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 05.03.2015 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Ludzie trzymajcie mnie!! Czekałam miesiąc na dostawę i... Po kilku miesiącach złamałam się i zamówiłam wieszak w bardzo znanym "klubie zakupowym". Powód: idealnie mi pasował i nigdzie indziej go nie znalazłam. Bardzo charakterystyczny, chromowany i wieloramienny. Wcześniej przegapiłam kilka kampanii, w których był, schodził na pniu. I co? I pomimo, że go kupiłam ponad miesiąc temu nie będę go miała. Bo: zamiast kupionego wieszaka dostałam dziś inny wieszak, którego nie kupiłam. Na szczęście już przypomniało mi się dlaczego zrobiłam to zamówienie! Bo w natłoku innych spraw zapomniałam dlaczego postanowiłam nigdy więcej tam nie kupować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 10.03.2015 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Zrobiło się ciepło i aż chce się działać. Wczoraj zaczęłam pracę w ogródku. Jak na razie porządki, porządki, porządki. Krety pracowały przez cała zimę, bo zimy przecież prawie nie było. W związku z tym mamy przekopaną całą działkę. Było co równać! A z rzeczy pilnych - musimy znaleźć firmę od układania kostki brukowej i podjąć decyzję jak ona ma wyglądać i jaki ma mieć kolor. Ponieważ nie zrobiliśmy jeszcze elewacji, musimy podjąć również decyzję co do koloru i wykończenia elewacji. Niestety bez wizualizacji nie jestem w stanie podjąć decyzji, dlatego zabieram się do rysowania. Pochwalę się jak będę coś miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 16.03.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 hej to jednak się będzie coś działo,jak nie wewnętrznie to chociaż zewnętrznie:)ja jak do tej pory nie miałam problemów z westem,zamówienia zawsze się zgadzały,super zapakowane,jak coś zwracałam bo niekóre rzeczy inaczej sobie wyobrażałam to sami zamawiali sami kuriera i nie płaciłam za przesyłkę.ostatnio jednak nic nie mogę upolować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 27.03.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) No cóż, wizualizacji jeszcze nie zrobiłam, ale mam jedną nowość do pokazania. Mała rzecz a cieszy Nad kominkiem zawisły kinkiety! Hurrrrraaaa!!! Efekt mnie zaskoczył, bo abażury kupowałam w ciemno, nie byłam pewna jak to będzie grało z niebieskimi ścianami, tylko podejrzewałam. No dobra dobra, oto zdjęcia (przepraszam za jakość): Abażury są białe na zewnątrz i złote wewnątrz. Miałam nosa Edytowane 27 Marca 2015 przez Kordelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 27.03.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 [ATTACH=CONFIG]310359[/ATTACH] obłędnie pięknie! Ale wiesz, że brakuje między nimi np lustra? Albo lepiej Okrągłego lustra Mam wielką fazę na takie lustra i ot pięknie by tam wyglądało. Nie musisz się sugerować Ale możesz się zainspirować jeśli będziesz miała ochotę. Zostawiam Ci moją tablicę z lustrami, a nuż może jakos Cię natchnie Buziaki, zawsze kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.03.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Kordelia cudnie to wygląda ! masz tego nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 28.03.2015 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Hej andariel tak, lustro będzie. Ja zaplanowałam takie duże, stojące na obudowie kominka, czyli bardzo klasycznie. Myślałam o srebrnej ramie, zastanawiam się czy zrobić takie mocno ozdobne, czy raczej pójść w stronę prostoty. Chyba wybiorę to drugie. Dzięki mugatka, staram się Idzie powoli ale konsekwentnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.03.2015 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 No, miałaś nosa!!!! Kinkiety, zwłaszcza abażury- obłędne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 29.03.2015 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 No, miałaś nosa!!!! Kinkiety, zwłaszcza abażury- obłędne! Hej, dardurdka chciałam do Ciebie napisać wiadomość i masz zapełnioną skrzynkę. Zdobyłaś vivesy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts