nihiru 21.06.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Piękne mieszkanie się robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 21.06.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Witam,trafiłam do Ciebie dopiero teraz,a tu tyle wspaniałości:jawdrop: masz podłogi które ubóstwiam,drzwi są wspaniałe,czy mogłabyś mi podać na priv namiar na wykonawce i cene?pozdrawiam,będe zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 21.06.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Piękne mieszkanie się robi! Dzięki nihiru, mam nadzieję, że takie będzie, bo idzie jak po grudzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 21.06.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Witam,trafiłam do Ciebie dopiero teraz,a tu tyle wspaniałości:jawdrop: masz podłogi które ubóstwiam,drzwi są wspaniałe,czy mogłabyś mi podać na priv namiar na wykonawce i cene?pozdrawiam,będe zaglądać Witam, cieszę się, ze Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 21.06.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Kordelia cudne to to jest Mugatka, poczekaj jak wkleję zdjęcia gotowych zabudów. Mam nadzieję, że w niedzielę, bo jutro mają je kończyć Do tej na zdjęciu dojdą jeszcze szybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.06.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Piękne!!! I muszę się przyznać, że już zliczam kaskę na mugaty i 1900, tylko u mnie będzie gris - ale to przez Twoją łazienkę zwariowałam na ich punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 29.06.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Piękne!!! I muszę się przyznać, że już zliczam kaskę na mugaty i 1900, tylko u mnie będzie gris - ale to przez Twoją łazienkę zwariowałam na ich punkcie cieszę się dardurdka, że udało mi się stworzyć inspirację gris z tego co pamiętam są blado szare, zastanawiałam się czy ich użyć zamiast czarnych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.07.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 U mnie będzie dekor wzorzysty grijs, opaska i białe po zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 03.07.2013 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 U mnie będzie dekor wzorzysty grijs, opaska i białe po zewnątrz bardzo oryginalnie! mam nadzieję, że zobaczę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ja też chętnie to zobaczę bo nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.07.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Będzie tak jak u Illusjon: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=196044&d=1366234219 Białe po zewnątrz, opaska i calvet gris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Było trzeba tak od razu Dywan znaczy się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hester83 07.07.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Kordelio, chciałam Ci napisać, ze mnie natchnęłaś swoimi płytkami Kebelami i będe je mieć w kuchni Serdecznie dziękuję za zdjęcia i podpowiedz, sama bym ich pewnie nie znalazła (omijam Bartycką szerokim łukiem, dostaję tam oczopląsu ) - a dzięki Tobie będę mieć takie cudo, o jakim marzyłam Przeglądałam jeszcze raz Twój wątek i wypatrzyłam, ze masz też śliczne baterie w łazience. Ale nie widzę informacji co to za firma - napiszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 07.07.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Będzie tak jak u Illusjon: Białe po zewnątrz, opaska i calvet gris A no widzisz, wszystko jasne. Byłam na Twoim wątku i tam widziałam fotki Illusjon. Calvet gris mam w wiatrołapie, klasyczny dywanik, wyglądają przepięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 07.07.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Kordelio, chciałam Ci napisać, ze mnie natchnęłaś swoimi płytkami Kebelami i będe je mieć w kuchni Serdecznie dziękuję za zdjęcia i podpowiedz, sama bym ich pewnie nie znalazła (omijam Bartycką szerokim łukiem, dostaję tam oczopląsu ) - a dzięki Tobie będę mieć takie cudo, o jakim marzyłam Jejku Hester83, strasznie mi miło, że Ci pomogłam . Rzeczywiście z Bartycką jest masakra, tyle tam tego. My tam wylądowaliśmy bo szukaliśmy tańszej alternatywy dla dość popularnych płytek boazeryjnych Ceramiche Grazia i szczęśliwym trafem znaleźliśmy te. Przeglądałam jeszcze raz Twój wątek i wypatrzyłam, ze masz też śliczne baterie w łazience. Ale nie widzę informacji co to za firma - napiszesz? Co do baterii to już o nich gdzieś pisałam, ale jak się zastanawiam, to dochodzę do wniosku, że nie koniecznie u siebie Czyli do brzegu. Baterie są włoskiej firmy: GIULINI GIOVANNI seria HARMONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.07.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A no widzisz, wszystko jasne. Byłam na Twoim wątku i tam widziałam fotki Illusjon. Calvet gris mam w wiatrołapie, klasyczny dywanik, wyglądają przepięknie. Nie wypatrzyłam dywaniku w wiatrołapie Jest gdzieś fotka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.07.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Na budowie niewiele się dzieje dlatego tylko umieszczam zdjęcie podłogi w wiatrołapie. Płytki VIVES 1900 [ATTACH=CONFIG]174107[/ATTACH] niestety jakość zdjęcia jest nienajlepsza (robione wieczorem bez lampy), ale mam nadzieję, że widać co trzeba MAM!!! Jest bosssski!!! Widzę, że masz czarną fugę, pewnie dlatego że obrzeża masz czarne Ja się zastanawiam czy białą czy szarą, ale raczej białą (będę mieć białe brzegi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 08.07.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 MAM!!! Jest bosssski!!! Widzę, że masz czarną fugę, pewnie dlatego że obrzeża masz czarne Ja się zastanawiam czy białą czy szarą, ale raczej białą (będę mieć białe brzegi) Ja szarą fugę mam w kuchni, też fajnie wygląda. Odcień szarości taki jak na płytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.07.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Kordelio, czekam z niecierpliwością na zdjęcia tapet Na początku też planowałam w swojej łazience tapetę, bo to jedyne pomieszczenie w domu bez gładzi i pewnie nie najlepiej by wyglądało po pomalowaniu. Chciałam zaryzykować i pomalować na jakąś szarość, ale wydaje mi się że brzydko to wyjdzie... Dlatego czekam na zdjęcia Twojej łazienki już z tapetą A na której ścianie ona będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts