Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 654
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękne!!! I muszę się przyznać, że już zliczam kaskę na mugaty i 1900, tylko u mnie będzie gris - ale to przez Twoją łazienkę zwariowałam na ich punkcie ;)

cieszę się dardurdka, że udało mi się stworzyć inspirację ;) gris z tego co pamiętam są blado szare, zastanawiałam się czy ich użyć zamiast czarnych płytek.

Kordelio, chciałam Ci napisać, ze mnie natchnęłaś swoimi płytkami Kebelami i będe je mieć w kuchni :D Serdecznie dziękuję za zdjęcia i podpowiedz, sama bym ich pewnie nie znalazła (omijam Bartycką szerokim łukiem, dostaję tam oczopląsu :bash:) - a dzięki Tobie będę mieć takie cudo, o jakim marzyłam :)

Przeglądałam jeszcze raz Twój wątek i wypatrzyłam, ze masz też śliczne baterie w łazience. Ale nie widzę informacji co to za firma - napiszesz? :rolleyes:

Kordelio, chciałam Ci napisać, ze mnie natchnęłaś swoimi płytkami Kebelami i będe je mieć w kuchni :D Serdecznie dziękuję za zdjęcia i podpowiedz, sama bym ich pewnie nie znalazła (omijam Bartycką szerokim łukiem, dostaję tam oczopląsu :bash:) - a dzięki Tobie będę mieć takie cudo, o jakim marzyłam :)

Jejku Hester83, strasznie mi miło, że Ci pomogłam :yes: . Rzeczywiście z Bartycką jest masakra, tyle tam tego. My tam wylądowaliśmy bo szukaliśmy tańszej alternatywy dla dość popularnych płytek boazeryjnych Ceramiche Grazia i szczęśliwym trafem znaleźliśmy te.

Przeglądałam jeszcze raz Twój wątek i wypatrzyłam, ze masz też śliczne baterie w łazience. Ale nie widzę informacji co to za firma - napiszesz? :rolleyes:

Co do baterii to już o nich gdzieś pisałam, ale jak się zastanawiam, to dochodzę do wniosku, że nie koniecznie u siebie ;) Czyli do brzegu. Baterie są włoskiej firmy: GIULINI GIOVANNI seria HARMONY

Na budowie niewiele się dzieje dlatego tylko umieszczam zdjęcie podłogi w wiatrołapie. Płytki VIVES 1900

[ATTACH=CONFIG]174107[/ATTACH]

niestety jakość zdjęcia jest nienajlepsza (robione wieczorem bez lampy), ale mam nadzieję, że widać co trzeba :)

MAM!!! Jest bosssski!!!

Widzę, że masz czarną fugę, pewnie dlatego że obrzeża masz czarne :) Ja się zastanawiam czy białą czy szarą, ale raczej białą (będę mieć białe brzegi) ;)

Kordelio, czekam z niecierpliwością na zdjęcia tapet :) Na początku też planowałam w swojej łazience tapetę, bo to jedyne pomieszczenie w domu bez gładzi i pewnie nie najlepiej by wyglądało po pomalowaniu. Chciałam zaryzykować i pomalować na jakąś szarość, ale wydaje mi się że brzydko to wyjdzie... Dlatego czekam na zdjęcia Twojej łazienki już z tapetą :) A na której ścianie ona będzie?