makowa_panienka 26.07.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Piękna sztukateria, fiu fiu. A z czego jest wykonana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.07.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 cudnie, cudnie, cudnie uwielbiam takie wykończenie ... ładne listwy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.07.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Dardulka podzielisz się namiarem na kinkiety plisss Sztukateria śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Dardulka podzielisz się namiarem na kinkiety plisss Sztukateria śliczna Ja też nieśmiało poproszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.07.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 piękna sztukateria i ładny kolor ścian :yes: z lampami nie pomoge, sama mam z tym problem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 27.07.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Piękna sztukateria, fiu fiu. A z czego jest wykonana? Gzymsy są z bardzo gęstego styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.07.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Dardulka podzielisz się namiarem na kinkiety plisss Sztukateria śliczna Ja też nieśmiało poproszę o namiar Tak jak pisałam to niemiecka hurtownia: Gremegro, ale nie prowadzi sprzedaży detalicznej Ja wykorzystam swoją następną dostawę, żeby je zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.07.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Dardulka a skąd masz zdjęcie tego kinkietu? Można to zobaczyć na stronie? Szukam szukam i nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.07.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Ja mam dostęp dla firm i stąd mam zdjęcia i ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hester83 31.07.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ciesze sie ze tu zajrzalam - piekna sztukateria, i propozycje lamp baaardzo atrakcyjne Ja szukam czarnych abazurow do sypialni, do lazienki jednak jasniejsze mi sie widza... A przy okazji Kordelio, czy klamki swoje kupowalas gdzie stacjonarnie? Mam model jak Twoj albo bardzo podobne, tez z firmy Domino, i zamowilam o jedna za malo zapominajac, ze drzwi do garazu byly wstawione wczesniej i tez je musze liczyc do zamowienia klamek i teraz szukam tej jednej do kupienia stacjonarnie, bo mi glupio zamawiac z wysylka jedna klameczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 31.07.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Ciesze sie ze tu zajrzalam - piekna sztukateria, i propozycje lamp baaardzo atrakcyjne Ja szukam czarnych abazurow do sypialni, do lazienki jednak jasniejsze mi sie widza... A przy okazji Kordelio, czy klamki swoje kupowalas gdzie stacjonarnie? Mam model jak Twoj albo bardzo podobne, tez z firmy Domino, i zamowilam o jedna za malo zapominajac, ze drzwi do garazu byly wstawione wczesniej i tez je musze liczyc do zamowienia klamek i teraz szukam tej jednej do kupienia stacjonarnie, bo mi glupio zamawiac z wysylka jedna klameczke Dawno Cię u mnie nie było niestety klameczki kupowałam w sklepie internetowym ale ostatnio widziałam klamki tego producenta chyba w OBI, tak rzuciły mi się w oczy. Niestety nie przyjrzałam się modelom, wiec nie wiem, czy mieli takie jak moje. Może poszukaj na allegro z opcją odbioru osobistego? Edytowane 31 Lipca 2013 przez Kordelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.07.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Będzie tak jak u Illusjon: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=196044&d=1366234219 Białe po zewnątrz, opaska i calvet gris Dardurdka, To zaszczyt i ogromna radość dowiedzić się, że ktoś docenił naszą pracę. Dziękuję Było trzeba tak od razu Dywan znaczy się.... Marimag, Po parapetówce dla rodziny, na której usłyszałam określenia "chodnik" i "wykładzina", określenie dywan brzmi jak muzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.07.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Będzie tak jak u Illusjon. Białe po zewnątrz, opaska i calvet gris A no widzisz, wszystko jasne. Byłam na Twoim wątku i tam widziałam fotki Illusjon. Calvet gris mam w wiatrołapie, klasyczny dywanik, wyglądają przepięknie. Kordelio, "Klasyczny dywanik" to już poezja... Pięknie u Ciebie. Nic tylko się cieszyć z takich wysmakowanych wnętrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hester83 01.08.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dawno Cię u mnie nie było niestety klameczki kupowałam w sklepie internetowym ale ostatnio widziałam klamki tego producenta chyba w OBI, tak rzuciły mi się w oczy. Niestety nie przyjrzałam się modelom, wiec nie wiem, czy mieli takie jak moje. Może poszukaj na allegro z opcją odbioru osobistego? U nas intensywnie bo zaraz przeprowadzka, nie powiem do jakiego stanu musze się przenieść dzięki "fachowcom", którzy nie podołali zadaniu ALE jak sie przeprowadzę to powklejam zdjęcia swojego domu i możemy się pobawić w "znajdź podobieństwa" Do OBI zajrzę, dzięki. Jak ostatnio szukałam na allegro to nie było zbyt wielu klamek w chromie, a chromu z Domino nie znalazłam w ogóle... No nic, może znajdę faktycznie w OBI, z odbiorem osobistym a jak nie to złożę nietypowe zamówienie na jedna klamkę z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 02.08.2013 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Kordelio, "Klasyczny dywanik" to już poezja... Pięknie u Ciebie. Nic tylko się cieszyć z takich wysmakowanych wnętrz... dzięki illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 02.08.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 U nas intensywnie bo zaraz przeprowadzka to tak jak u nas! wszakże jeszcze dajemy sobie ze 2 miesiące, ale przeprowadzimy się do częściowo wykończonego domku. ALE jak sie przeprowadzę to powklejam zdjęcia swojego domu i możemy się pobawić w "znajdź podobieństwa" jestem zdecydowanie za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lenka 04.08.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 piękne wntętrza )) płytki boazeryjne w łazience przebijają urodą mugaty ja mam takie w dolnej łazience ale dałam decor i teraz trochę żałuję bo taka prosta forma jak u ćiebie jest o wiele ładniejsza jeśli mogłabys mi podać numer farby którą użyłaś w gabinecie,szukam właśnie takiej miętowej szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 04.08.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 pi jeśli mogłabys mi podać numer farby którą użyłaś w gabinecie,szukam właśnie takiej miętowej szarości To farba Tikkurila X444 (paleta Symphony 2436) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 09.08.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 doczekałam się momentu układania tapet. Sprawa nie jest prosta, bo nie mamy ekipy. Układania tapet podjął się mój mąż zuch Idzie powoli ale się udaje! poniżej pierwsza fotka (trochę kiepska jakość, ale widać co trzeba): strasznie się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 09.08.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 i mam już baterię przy zlewie kuchennym działa! tylko nie wiem jak się wyciąga wylewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts