Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 654
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ciesze sie ze tu zajrzalam - piekna sztukateria, i propozycje lamp baaardzo atrakcyjne :) Ja szukam czarnych abazurow do sypialni, do lazienki jednak jasniejsze mi sie widza... A przy okazji Kordelio, czy klamki swoje kupowalas gdzie stacjonarnie? Mam model jak Twoj albo bardzo podobne, tez z firmy Domino, i zamowilam o jedna za malo zapominajac, ze drzwi do garazu byly wstawione wczesniej i tez je musze liczyc do zamowienia klamek :bash: i teraz szukam tej jednej do kupienia stacjonarnie, bo mi glupio zamawiac z wysylka jedna klameczke ;)

Ciesze sie ze tu zajrzalam - piekna sztukateria, i propozycje lamp baaardzo atrakcyjne :) Ja szukam czarnych abazurow do sypialni, do lazienki jednak jasniejsze mi sie widza... A przy okazji Kordelio, czy klamki swoje kupowalas gdzie stacjonarnie? Mam model jak Twoj albo bardzo podobne, tez z firmy Domino, i zamowilam o jedna za malo zapominajac, ze drzwi do garazu byly wstawione wczesniej i tez je musze liczyc do zamowienia klamek :bash: i teraz szukam tej jednej do kupienia stacjonarnie, bo mi glupio zamawiac z wysylka jedna klameczke ;)

Dawno Cię u mnie nie było :welcome:

niestety klameczki kupowałam w sklepie internetowym ale ostatnio widziałam klamki tego producenta chyba w OBI, tak rzuciły mi się w oczy. Niestety nie przyjrzałam się modelom, wiec nie wiem, czy mieli takie jak moje. Może poszukaj na allegro z opcją odbioru osobistego?

Edytowane przez Kordelia

Będzie tak jak u Illusjon:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=196044&d=1366234219

Białe po zewnątrz, opaska i calvet gris :)

Dardurdka,

To zaszczyt i ogromna radość dowiedzić się, że ktoś docenił naszą pracę. Dziękuję :hug:

Było trzeba tak od razu :)

Dywan znaczy się.... :)

Marimag,

Po parapetówce dla rodziny, na której usłyszałam określenia "chodnik" i "wykładzina", określenie dywan brzmi jak muzyka :lol2:

Będzie tak jak u Illusjon.

Białe po zewnątrz, opaska i calvet gris :)

A no widzisz, wszystko jasne. Byłam na Twoim wątku i tam widziałam fotki Illusjon. Calvet gris mam w wiatrołapie, klasyczny dywanik, wyglądają przepięknie.

Kordelio,

"Klasyczny dywanik" to już poezja... :rolleyes:

Pięknie u Ciebie. Nic tylko się cieszyć z takich wysmakowanych wnętrz... :yes:

Dawno Cię u mnie nie było :welcome:

niestety klameczki kupowałam w sklepie internetowym ale ostatnio widziałam klamki tego producenta chyba w OBI, tak rzuciły mi się w oczy. Niestety nie przyjrzałam się modelom, wiec nie wiem, czy mieli takie jak moje. Może poszukaj na allegro z opcją odbioru osobistego?

U nas intensywnie bo zaraz przeprowadzka, nie powiem do jakiego stanu musze się przenieść dzięki "fachowcom", którzy nie podołali zadaniu :mad:

ALE jak sie przeprowadzę to powklejam zdjęcia swojego domu i możemy się pobawić w "znajdź podobieństwa" :D

Do OBI zajrzę, dzięki. Jak ostatnio szukałam na allegro to nie było zbyt wielu klamek w chromie, a chromu z Domino nie znalazłam w ogóle... No nic, może znajdę faktycznie w OBI, z odbiorem osobistym a jak nie to złożę nietypowe zamówienie na jedna klamkę z wysyłką ;)

U nas intensywnie bo zaraz przeprowadzka

to tak jak u nas! wszakże jeszcze dajemy sobie ze 2 miesiące, ale przeprowadzimy się do częściowo wykończonego domku.

ALE jak sie przeprowadzę to powklejam zdjęcia swojego domu i możemy się pobawić w "znajdź podobieństwa" :D

jestem zdecydowanie za! :yes:

piękne wntętrza :)))

płytki boazeryjne w łazience przebijają urodą mugaty :)

ja mam takie w dolnej łazience ale dałam decor i teraz trochę żałuję bo taka prosta forma jak u ćiebie jest o wiele ładniejsza

jeśli mogłabys mi podać numer farby którą użyłaś w gabinecie,szukam właśnie takiej miętowej szarości