barbe-cue 09.08.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 i mam już baterię przy zlewie kuchennym działa! tylko nie wiem jak się wyciąga wylewkę Ponieważ mam taką samą , to podpowiem, że trzeba pociągnąć za zgrubienie przy samym końcu (tzn. tym końcu, z którego leci woda . Jeśli masz zamocowany obciążnik na wężu, to wylewka sama powinna wracać na swoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 09.08.2013 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ponieważ mam taką samą , to podpowiem, że trzeba pociągnąć za zgrubienie przy samym końcu (tzn. tym końcu, z którego leci woda . Jeśli masz zamocowany obciążnik na wężu, to wylewka sama powinna wracać na swoje miejsce. Ha! tak podejrzewałam, tylko jakoś nie chciała się wyciągnąć jak próbowałam. Teraz już wiem, że musi się wyciągnąć w tym miejscu! dzięki barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.08.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Kordelio a mi się bardzo podobają niebieskości co to za pokój będzie ? podpowiesz jaki kolor masz tam na ścianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 09.08.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Mugatko to będzie sypialnia, stąd ten kwiecisty wzór tapety. Kolorek to Tikkurila NCS S 1020-R90B (paleta NCS). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 10.08.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Ha! tak podejrzewałam, tylko jakoś nie chciała się wyciągnąć jak próbowałam. Teraz już wiem, że musi się wyciągnąć w tym miejscu! dzięki barbe-cue Nie ma sprawy! Gdybyś nadal miała kłopoty, to cyknęłam dzisiaj fotkę poglądową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.08.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Cudne połączenie koloru ściany i tapety!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 13.08.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) no i klops! jedna ściana z tapetą, a druga niestety się nie doczeka! Powód? zbrakło 2 rolek. Ta kolekcja tapet ma ważność do 2015 roku, ale produkcję akurat tego wzoru producent postanowił wstrzymać, bo się niesprzedawała?! I do tego zrobił to w lipcu. Pomimo, że to niedawno tapeta jest nieosiagalna na terenie Polski! Co jest grane, naprawdę nikt, dosłownie żaden sklep ani nawet dystrybutor na Polskę nie ma 2 rolek tek tapety?! Krew mnie zalała. Jeśli ktoś ma do sprzedania 2 rolki tapety Galerie Chambray ss20002 to chętnie je od niego odkupię. dla pewności zdjęcie poniżej: Tapeta w USA i Rosji jest znana pod inną nazwą: Wallquest Cottage English ss20002 Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez Kordelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.08.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ups... no i jak zawsze ... pod górkę \ Mam nadzieję że uda Ci się jakoś zdobyć te 2 rolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 14.08.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Kolejne pomieszczenie z tapetą. Na razie to ostanie. Największym wyzwaniem będzie tapetowanie holu i klatki schodowej, ale to już w przyszłym roku albo najwcześniej jesienią. Tak więc łazienka z tapetą w kwiaty (RASCH - Vanity Fair 2013) wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.08.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Błagam o więcej zdjęć tapety w łazience oraz o namiary na kolor farby. Cudnie to wygląda - ja szukałam tapety w srebrne drobne romby, ale kwiaty zawsze były bliskie memu sercu i chyba się skuszę Wygląda to niesamowicie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.08.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 no i klops! jedna ściana z tapetą, a druga niestety się nie doczeka! Powód? zbrakło 2 rolek. Ta kolekcja tapet ma ważność do 2015 roku, ale produkcję akurat tego wzoru producent postanowił wstrzymać, bo się niesprzedawała?! I do tego zrobił to w lipcu. Pomimo, że to niedawno tapeta jest nieosiagalna na terenie Polski! Co jest grane, naprawdę nikt, dosłownie żaden sklep ani nawet dystrybutor na Polskę nie ma 2 rolek tek tapety?! Krew mnie zalała. Jeśli ktoś ma do sprzedania 2 rolki tapety Galerie Chambray ss20002 to chętnie je od niego odkupię. dla pewności zdjęcie poniżej: [ATTACH=CONFIG]206530[/ATTACH] Tapeta w USA i Rosji jest znana pod inną nazwą: Wallquest Cottage English ss20002 A pytałaś w udekorujdom.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 14.08.2013 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 A pytałaś w udekorujdom.pl? pytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 14.08.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Błagam o więcej zdjęć tapety w łazience oraz o namiary na kolor farby. kolor farby już podawałam na forum. Więcej zdjęć będzie jak powieszę lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 08.09.2013 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 (edytowane) Na budowie drobne prace wykończeniowe. Łazienka prawie skończona. Ponieważ sporo rzeczy robimy sami trwa to dłużej niż przy wynajęciu ekipy do zrobienia wszystkiego. Ale już bliżej niż dalej. Wczoraj mąż zamontował oświetlenie nad prysznicem. Przyznaję, że mój pomysł ciemnego koloru szarości na suficie, był strzałem w dziesiątkę. Efekt wygląda tak: Edytowane 8 Września 2013 przez Kordelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 11.09.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Kordelio kabina wygląda naprawdę świetnie, ciekawa jestem jak wygląda w szerszej perspektywie. Będzie otwarta czy ze szklanymi drzwiami? Mam nadzieję na więcej zdjęć mojej ulubionej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 11.09.2013 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Kordelio kabina wygląda naprawdę świetnie, ciekawa jestem jak wygląda w szerszej perspektywie. Będzie otwarta czy ze szklanymi drzwiami? Mam nadzieję na więcej zdjęć mojej ulubionej łazienki. Aancyk kabina docelowo będzie zamknięta szklanymi drzwiami z grawerunkiem nawiązującym do wzoru na tapecie nad wanną. Jak powieszę lustro i oświetlenie i powieszą w ostatnim tygodniu września szafkę to na pewno nacykam zdjęć Obiecuję, że umieszczę kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 11.09.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Dzień dobry Kordelio, przejrzałam Twój wątek. Pięknie komponujesz swój dom! Masz tyle zachwycających elementów. Dla mnie najpiękniejsze są u Ciebie drzwi. Wspaniale je przemyślałaś. Są eleganckie i nieprzeładowane. Jeśli nazwa wykonawcy nie jest tajemnicą, chętnie bym ją poznała (choćby na priva). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.09.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Kordelio, pięknie u Ciebie. Bardzo podoba mi się błękit w sypialni w zestawieniu z tapetą. Wyszło bardzo pogodne i romantyczne wnętrze Szkoda, ze z tapetą taki klops Nie da się jej zamówić w jakimś zagranicznym sklepie? Choć pewnie trudno było by o ten sam numer partii i mogły by wyjść różnice kolorystyczne. Tak czy inaczej nawet z tapetą na jednej ścianie jest ślicznie Czekam na szersze ujęcia łazienki, ciemny sufit to ciekawy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 15.09.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 TwoOfUs miło mi, że Ci się podoba. Co do tapety pytałam chyba w 10 sklepach zagranicznych i u producenta! odpowiedziały mi 2 sklepy, jeden nie wysyłał do Polski inny chciał horrendalną cenę za przesyłkę. Wszystkie sklepy u sąsiadów - Niemcy i Rosja totalnie mnie olały, a mieli tę tapetę na stanie w magazynach trudno się mówi, ścianę na której miała być brakująca tapeta pomalowałam na niebiesko i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 19.09.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 No cóż niewiele się dzieje. Kolejne terminy wykonania przesunięte przez "fachowców" Już nie mam cierpliwości! Ale cóż są inne sprawy do załatwienia. Skoro mamy się przeprowadzić to trzeba uszyć zasłony, no i tutaj jest wyzwanie! Znaleźć materiał na zasłony w cenie przystępnej i jak najbardziej odpowiadający ideałowi. Wszelka pomoc mile widziana Moje inspiracje, czyli to czego szukam (zdjęć mam dużo więcej, poniżej pierwsza piątka w rankingu): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts