Kordelia 02.11.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Dziewczyny, cieszę się, że Wam się podoba. Mamy skromny budżet i wolno to idzie, ale próbujemy być konsekwentni i oto efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.11.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Dziewczyny, cieszę się, że Wam się podoba. Mamy skromny budżet i wolno to idzie, ale próbujemy być konsekwentni i oto efekty. Tym bardziej podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 08.11.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Przepięknie!!!!!! Będę tutaj ciągle zaglądać. Kocham styl angielski, ale niestety mój M - NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 08.11.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Przepięknie!!!!!! Będę tutaj ciągle zaglądać. Kocham styl angielski, ale niestety mój M - NIE Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Przepięknie!!!!!! Będę tutaj ciągle zaglądać. Kocham styl angielski, ale niestety mój M - NIE Pranie mózgu zrobić albo zahipnotyzować gada ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 09.11.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Pranie mózgu to cały czas ma, dlatego kuchnię będę robić prawie taką jak ma Kordelia.Właśnie mam parę pytań odnośnie kuchni, jak rozwiązałaś problem z kuchenką mikrofalową w tej kuchni, i gdzie zamierzasz upchnąć robota na przykład???A krajalnica? a ekspres do kawy?No chyba że masz zapasową kuchnię i ta jest a w drugiej gotujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 09.11.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Czy będziesz mieć suszarkę na naczynia i gdzie, bo jak ja zaplanowałam swoją kuchnię, to większość szafek to witrynki i wtedy nijak mi się nie mieści!?? A i czy zabudowałaś lodówkę czy nie? Ja w tej chwili wszystko zaplanowałam w dolnych szafkach, ale nie wiem czy będzie wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 29.11.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Hej, hej:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 11.12.2013 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Pranie mózgu to cały czas ma, dlatego kuchnię będę robić prawie taką jak ma Kordelia. Właśnie mam parę pytań odnośnie kuchni, jak rozwiązałaś problem z kuchenką mikrofalową w tej kuchni, i gdzie zamierzasz upchnąć robota na przykład??? A krajalnica? a ekspres do kawy? No chyba że masz zapasową kuchnię i ta jest a w drugiej gotujesz? Hej hej. Przepraszam, że się nie odzywałam, ale w tzw. międzyczasie przeprowadziliśmy się i dziwnym trafem nie dostawałam powiadomień o nowych postach na forum. Ale już odpowiadam na wszystkie pytania dot. kuchni: 1. lodówka jest zabudowana, choć rozważałam wersję niezabudowaną (ale taka by zbytnio rzucała się w oczy) 2. mikrofalówki nie mam, bo nigdy jej nie chciałam. W internecie jest sporo kuchni w stylu angielskim z zabudowanymi mikrofalówkami, niektóre są schowane w szafkach (wersja nie psująca estetyki), niektóre w słupkach z piekarnikami (bardziej nowocześnie). 3. strasznie nie lubię suszarek na naczynia. W poprzedniej kuchni miałam suszarkę schowaną w szafce nad zlewem i to miało sens, ale w tej kuchni zlew jest przy oknie i ta opcja odpada, więc będę miała suszarkę nakładaną na zlew (ten jest duży i suszarkę można schować do szafki 4. Robota chowam w szafce narożnej jest naprawdę pojemna, a mam takie 2 5. Ekspres do kawy może kupimy jakiś elegancki, czarny (pasujący do blatu), gdzie będzie stał docelowo. Z krajalnicą problemu nie mam, bo nie używam. Jak masz jeszcze jakieś pytania to śmiało. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.12.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Hej, Kordelio, gratuluję przeprowadzki! Miej litość, rzuć jakieś zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.12.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Oj, tak!!! JA też zaglądam po 2 razy dziennie sprawdzając czy coś wrzuciłaś )) Uwielbiam Wasze wnętrza, wszystko mi się podoba - w przyszłym tygodniu tata ma zacząć dolną łazienkę więc trochę vives'ów zagości i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 12.12.2013 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Dziewczyny, pamiętam o Was i o zdjęciach. próbuję je wstawić od kilku dni, ale ciągle coś mi stoi na drodze. Ale wreszcie mam kilka zdjęć łazienki (celowo robione po zmroku, aby pokazać oświetlenie) Strasznie żałuję, że nie mogę jej skończyć, tzn. kupić wszystkie dodatki. Niestety brakuje pieniędzy Może chociaż w ramach świątecznego prezentu kupię karnisz i obrazki na ścianę? Karnisz mam już upatrzony taki z kryształkowymi końcówkami, aby pasował do uchwytów w szafce. A obrazki w stylu reprintów z brytyjskich książek przyrodniczych w czarnych ramach. Dopiero dodatki nadają wnętrzu charakteru. Jutro za dnia postaram się cyknąć kilka fotek holu pomalowanego na kolor miętowy. Mam nadzieję, ze to wersja przejściowa, bo miała być tapeta. Obiecuję, ze teraz będzie więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.12.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Kordelciu, PIĘKNIE!!! Widzę że fajnie zagospodarowałaś przestrzeń nad geberitami Może u mnie taka szafeczka by się wcisnęła??? Ale mi dałaś do myślenia Nie mogę się doczekać reszty!!!! A karnisz z kryształowymi końcówkami mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.12.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Kordelio, bardzo stylowa łazienka! Dywanowa podłoga i "boazeria" robią świetną robotę Dodatkami się nie martw, w swoim czasie na pewno kupisz wszystko o czym marzysz. Plus całej sytuacji jest taki, że na pewno będą świetnie przemyślane Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 13.12.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Każdy rzut oka na Twój dom to sama przyjemność No i te drzwi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 13.12.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Dziewczyny, dziękuję. Wasze opinie zawsze napełniają mnie optymizmem Obiecałam zdjęcia holu, więc oto jest - jedno zdjęcie , bo w tej perspektywie wygląda najlepiej. Niestety oświetlenie nie było zbyt dobre i nie widać tego pięknego koloru mięty, a robienie zdjęć przy asyście 2-latki nie jest proste ;o) Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Kordelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.12.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 PRZEPIĘKNY HOLL! CUDOWNE DRZWI I LISTWY!!!! Jakie schody planujecie bo widzę, że rozwiązanie tymczasowe zastosowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.12.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Kordelio mnie też dawno nie było, nie mam ostatnio czasu na forum ale cieszę się że trafiłam właśnie na Twoje nowe fotki... cudna, przepiękna łazienka, piękny holl.... cudny dom Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 14.12.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Hej, więc teraz kilka inspiracji. Jeśli chodzi o schody to będą w tej kolorystyce (no może trepy będą nieco jaśniejsze,jak na drugim zdjęciu): w przypadku naszych będą miały 2 poręcze w dolnej części, będzie to wyglądało mniej więcej tak (oczywiście podstopień pierwszego schodka - zapraszającego, będzie biały): Edytowane 14 Grudnia 2013 przez Kordelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.12.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Już jest pięknie, a jak wszystko będzie skończone, to pewnie w jakimś czasopiśmie obejrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts