Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 654
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tego typu wnętrza są ponadczasowe :) obacz od ilu stuleci w Anglii i w Ameryce stosuje się biel (drzwi, boazerie, schody) i nadal te wnętrza zachwycają, tak będzie u Ciebie jestem tego pewna :)

Oj tak! Masz zdecydowaną rację, zmieniają się tylko dodatki i szczerze mówiąc tym się kierowałam. Baza musi być ponadczasowa, a resztę można zmieniać i mieszać w zależności od trendów.

• 4 weeks później...

Kordelio,

mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie:

prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum

Edyty E&K

dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484

Kordelio,

mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie:

prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum

Edyty E&K

dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484

Oczywiście, że się nie pogniewam!

Kordelio, ja ciągle zaglądam :) Może pokażesz jakieś nowe zdjęcia??? Ciekawa jestem kuchni ;)

Cześć dardurdka :) miło słyszeć, że ktoś o mnie pamięta i o moim domku, bo myślałam już, że wszyscy się przenieśli do Vesili. Niestety niewiele się u mnie dzieje jeśli chodzi o wystrój. Niedługo kurier przyniesie zamówiony zegar do kuchni i wtedy obiecuję zdjęcie. Oby pasował!

Jak to nikogo nie ma. Po prostu nie mam czasu się wpisywać, ale codzennie Cię odwiedzam i czekam na zdjęcia.

Dziękuję za odpowiedź w sprawie kuchni. Ja jednak planuję suszarkę na naczynia, w nietypowym miejscu, bo w dolnej szafce. Mój M nie wyobraża sobie, że jej nie bedzie, więc powiedziałam, żeby coś wymyślił, bo ja nie mam pomysłu. Teraz zobaczymy jak mu to wyjdzie,

pozdarwiam:hug: