Kordelia 18.12.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Już jest pięknie, a jak wszystko będzie skończone, to pewnie w jakimś czasopiśmie obejrzymy Kochana jesteś ale obawiam się, że jak będzie wszystko wykończone, to tego typu wnętrza nie będą już modne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.12.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Tego typu wnętrza są ponadczasowe obacz od ilu stuleci w Anglii i w Ameryce stosuje się biel (drzwi, boazerie, schody) i nadal te wnętrza zachwycają, tak będzie u Ciebie jestem tego pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 21.12.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Tego typu wnętrza są ponadczasowe obacz od ilu stuleci w Anglii i w Ameryce stosuje się biel (drzwi, boazerie, schody) i nadal te wnętrza zachwycają, tak będzie u Ciebie jestem tego pewna Oj tak! Masz zdecydowaną rację, zmieniają się tylko dodatki i szczerze mówiąc tym się kierowałam. Baza musi być ponadczasowa, a resztę można zmieniać i mieszać w zależności od trendów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.12.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 25.12.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Życzę wszystkim ciepłych radosnych świat Bożego Narodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 20.01.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Kordelio pięknie u Ciebie,chciałam się dowiedzieć,gdzie kupiłaś te cudne kryształowe gałki?buźka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 22.01.2014 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Kordelio pięknie u Ciebie,chciałam się dowiedzieć,gdzie kupiłaś te cudne kryształowe gałki?buźka pozdrawiam Witaj gałki kupiłam na allegro od pana Tomasza [link], solidna firma! pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.01.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Kordelio, ja ciągle zaglądam Może pokażesz jakieś nowe zdjęcia??? Ciekawa jestem kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 24.01.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Kordelio przywituję się! Pięknie tu u ciebie. Ciekawa jestem, czy zrobiłaś sobie również drzwi wewnętrzne z szybkami? Napewno ładnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 24.01.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 ja dlugo myslalam nad listwa przysufitowa ale u nas sufit ma 2,75 i nie wiem czy to dobry pomysl wybralas juz tapetę do lazienki z boazerią? dzis jade na budowę i az sie boje co tam zastane Ciekawa jestem co z listwa? Wyszła czy nie? Że może 275 to za mało miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Kordelio, mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie: prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum Edyty E&K dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 25.01.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Kordelio, mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie: prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum Edyty E&K dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484 Oczywiście, że się nie pogniewam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 25.01.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Witaj evelyna z szybkami mam tylko jedno skrzydło, to drzwi z wiatrołapu do holu. Umieszczałam zdjęcie na wątku. Pozdrawiam i zapraszam ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 25.01.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Ciekawa jestem co z listwa? Wyszła czy nie? Że może 275 to za mało miejsca? hmmmm też jestem ciekawa jak wyszło. Ostatnio nie mam czasu na zaglądanie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 25.01.2014 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Kordelio, ja ciągle zaglądam Może pokażesz jakieś nowe zdjęcia??? Ciekawa jestem kuchni Cześć dardurdka miło słyszeć, że ktoś o mnie pamięta i o moim domku, bo myślałam już, że wszyscy się przenieśli do Vesili. Niestety niewiele się u mnie dzieje jeśli chodzi o wystrój. Niedługo kurier przyniesie zamówiony zegar do kuchni i wtedy obiecuję zdjęcie. Oby pasował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 25.01.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Czy ktoś o Tobie pamięta??? Zaglądam i czekam na nowości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 25.01.2014 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Czy ktoś o Tobie pamięta??? Zaglądam i czekam na nowości! O jak miło! Obiecuję, że się poprawie. Nowe foty już wkrótce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 26.01.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 No właśnie, zegar to przydatna rzecz. Ja od roku poluje na jakiś ładny i muszę sie przyznać że jeszcze nie upolowalam. Więc może Twój będzie dla mnie inspiracją A twój wątek jest bardzo fajny, więc zamierzam tu zaglądać, więc nie martw sie że nikogo tu nie będzie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 28.01.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Jak to nikogo nie ma. Po prostu nie mam czasu się wpisywać, ale codzennie Cię odwiedzam i czekam na zdjęcia.Dziękuję za odpowiedź w sprawie kuchni. Ja jednak planuję suszarkę na naczynia, w nietypowym miejscu, bo w dolnej szafce. Mój M nie wyobraża sobie, że jej nie bedzie, więc powiedziałam, żeby coś wymyślił, bo ja nie mam pomysłu. Teraz zobaczymy jak mu to wyjdzie,pozdarwiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 28.01.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ja też zaglądam,ale rzadko piszesz i dodajesz zdjęcia,to pewnie dlatego dziewczynki nie dają znaku:yes: za linka dziękuję,buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts