Kordelia 25.04.2014 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Jest! kompletny kominek, tzn. z zamontowanym portalem w stylu wiktoriańskim. Jest piękny A wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.04.2014 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Piękny portal kominkowy powinnaś go obfocić z bliska, z daleka, a tu taki okrojony kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.04.2014 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 CUDOWNY!!!! Ja też poproszę o więcej zdjęć I z czego on jest zrobiony? Pięknie się prezentuje Czekam na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.04.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Kordelia cudny kominek ale zdjęć to zdecydowanie poskąpiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 26.04.2014 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 to tak na szybko zrobione zdjęcie, bo chciałam Wam go jak najszybciej pokazać obiecuję, że zrobię więcej dardurdko portal jest drewnianym i malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 26.04.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 skoro obiecałam, to umieszczam więcej zdjęć kominka: niestety dziś nie był dobry dzień na zdjęcia w pomieszczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 26.04.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Kordelio, to ja chce tak samo!! jak to zobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 26.04.2014 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Kordelio, to ja chce tak samo!! jak to zobić??? trzeba się skontaktować z moją projektantką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.04.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Pięknie, a co masz na podłodze, to płytki, czy deski? super z ta opaską wygląda podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 27.04.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Pięknie, a co masz na podłodze, to płytki, czy deski? super z ta opaską wygląda podłoga Hej vesila u Ciebie też jest pięknie, byłam tam kilka dni temu Na podłodze mam gres - deskę. Opaska to mój pomysł, wszyscy mówili, że to nie do zrobienia, ale ją się uparłam i znalazłam ekipę, która położyła płytki w mgnieniu oka. Jestem strasznie zadowolona z efektu. Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Kordelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaMM 27.04.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Piękny kominek! Taki dopracowany i rasowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 27.04.2014 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Piękny kominek! Taki dopracowany i rasowy! Dziękuję udał się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 28.04.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Kordelia ja też zachwycam się Twoim kominkiem, wyszedł naprawdę elegancko. Projekt ogrodu bardzo profesjonalny, masz zamiar zlecić prace firmie czy powoli działać sama? Nie mogę się doczekać ogrodu różanego. Możesz w wolnej chwili wrzucić szersze kadry z Twoich pięknych wnętrz? Nie bardzo mogę sobie wyobrazić poszczególne części domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 28.04.2014 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Dziękuję Aancyk, Mam zamiar poszukać firmy, która poskłada moje pomysły na ogród w jedną całość, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo kompletnie się nie orientuję ile to może kosztować. Jeśli suma okaże się przekraczać moje możliwości to zadziałam sama. Może nie będzie to ogród dopracowany, ale zawsze będzie mój. Zresztą lubię uczyć się nowych rzeczy. Co do zdjęć, to mamy dość spory nieład w domu i kiepsko jest zrobić ładne ujęcia. Ale się postaram w długi weekend i może się uda zrobić zdjęcia poglądowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 28.04.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Kordelio kominek śliczny,co jest przed kominkiem?to jest szyba?co to za listwy przysufitowe?gdzie zamawiałaś?proszę podaj jakiś namiar,bardzo elegancko wygląają,miłego wieczoru pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 29.04.2014 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Aniu, kominek jest z paleniskiem zamkniętym. Palenisko jest obłożone indyjskim granitem: Absolut Black, z tego samego granitu jest płyta na podłodze. Co do listew przysufitowych to kupiliśmy je w firmie Marbet Design link Są to listwy styropianowe, malowaliśmy je 2 krotnie. Układał mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 29.04.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Kochana dzięki za odpowiedź i namiar,gratulację dla męza bo wykonał kawał dobrej roboty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 03.05.2014 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Wczoraj powiesiliśmy kinkiety w kuchni. Musze przyznać, ze miałam niezłą "zagwostkę" z nimi. Miałam kilka wybranych modeli, kluczową sprawą było znalezienie kinkietów w chromie, co nie jest łatwe. Ale coś tam na liście miałam, m.in. Markslojd'a. Jak zobaczyłam je "na żywo" nie miałam wątpliwości są świetne. A wyglądają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 24.05.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Kordelio cudowne ponadczasowe wnętrza, bardzo gustowniemam prośbę o informację na temat desek olejowanych, co to za firma , jesteś z nich zadowolona, trzeba je olejować co jakiś czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 24.05.2014 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 (edytowane) Kordelio cudowne ponadczasowe wnętrza, bardzo gustownie mam prośbę o informację na temat desek olejowanych, co to za firma , jesteś z nich zadowolona, trzeba je olejować co jakiś czas? witaj co do producenta to muszę poszukać, bo nie pamiętam. Ja szczerze mówiąc nie jestem zadowolona z desek olejowanych, strasznie się rysują i są mocno matowe, nie oddają piękna drewna. Szczerze mówiąc ładnie wyglądają tuż po zmyciu. Nie jestem pewna czy to kwestia koloru, są dość ciemne, czy samego olejowania. Może jasne deski olejowane lepiej się prezentuja. Mój mąż natomiast jest zadowolony, nie widzi tych zarysowań. Co do olejowania, to tak trzeba to robić co jakiś czas. Częstotliwość chyba zależy od ilości warstw i typu oleju. Edytowane 24 Maja 2014 przez Kordelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts