aniaklasyka 06.07.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 hej a co tu takie pustki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia4 23.07.2014 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Przeczytałam cały wątek, jest ślicznie, ale dzisiaj pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 21.09.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Strasznie dawno mine nie było. Przepraszam bardzo za to ale poprostu brakło mi czasu. Załatwianie ogrodzenia, przedszkole dla córki, jej pierwsze dni w przedszkolu i potem 2 tygodniowa pierwsza choroba i to wszystko sama bo mąż wciąż w delegacji. Ale przechodząc do sedna. Ogrodzenie w trakcie budowy. Hurrrrrrraaaaa! A co najważniejsze budowa muru już prawie zakończona. To był największy problem, bo dość kontrowersyjny. Docelowo planuję na tle tego muru posadzić drzewa owocowe i uprawiać je angielską metodą formowania. Podobno w ten sposób bardziej obficie owocują. Przęsła rownież wybrane i już w produkcji. Co do wnętrz to zamówiłam stół. Już nie mogę się doczekać. Poniżej projekt: Znalazłam też producenta krzeseł takich jak chcę. Dwa z nich to coś pomiędzy krzesłem a fotelem: Tkanina ta sama co na zdjęciu, nogi w ciemnym kolorze. Nie mogę się doczekać. Do tych dwóch krzeseł dojdą jeszcze 4 do 6 krzeseł w innym rodzaju ale tych nie mam własnych zdjęć. Wszystkie będą z ozdobnymi gwoździami. Kolejną sprawą są żyrandole i kinkiety do salonu. Ale to już jutro. Wszystkim, którzy do mnie zaglądają obiecuję, że będę pisała częściej I umieszczę więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 21.09.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 O, jak dobrze! Nawet dzisiaj o Tobie myślałam, wspominając historię ogrodzenia, co to "nie da się zrobić" Czekam bardzo na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.09.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 W takim razie czekam z zapartym tchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 22.09.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 jesteś,jesteś hurra:Dczęsto zaglądam,już nawet pomyślałam,że coś się stało złego,ale na szczęście to tylko brak czasu,krzesła piękne,piszę tak dlatego,że sama planuję takie sztuk 4 do kuchni:lol2:,pamiętasz może cęnę tych płytek boazeryjnych?wacham się pomiędzy mugatami ,a tą boazerią,zakochałam się w niej ostatnio i nie wiem,czy mugaty nie pójdą w odstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 22.09.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Czekam z utęsknieniem na zdjęcia:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 24.09.2014 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 krzesła piękne,piszę tak dlatego,że sama planuję takie sztuk 4 do kuchni:lol2:,pamiętasz może cęnę tych płytek boazeryjnych?wacham się pomiędzy mugatami ,a tą boazerią,zakochałam się w niej ostatnio i nie wiem,czy mugaty nie pójdą w odstawkę Krzesła są super to prawda Kurcze nie pamiętam ceny tych płytek, ale sprawdzę i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 24.09.2014 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Jacie, dziewczyny, ale mi się miło zrobiło. Jesteście kochane! Obiecuję, że będę pisać częściej i koniecznie ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 24.09.2014 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 pamiętasz może cęnę tych płytek boazeryjnych? Mam: CERAMICA COLLI KEBEL płaciłam 139zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 24.09.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 dzięki Kochana,że sparwdziłaś,to nie taka tragedia,jak patrzyłam inne boazerię to zastanawiałam się,czy dobrze widzę zadowolona jesteś z tych płytek?jak w użytkowaniu,myciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 25.09.2014 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 dzięki Kochana,że sparwdziłaś,to nie taka tragedia,jak patrzyłam inne boazerię to zastanawiałam się,czy dobrze widzę zadowolona jesteś z tych płytek?jak w użytkowaniu,myciu? W użytkowaniu są OK, najgorsze zabrudzenia jakie mi się na nich zrobiły łatwo usunęłam proszkiem do czyszczenia. Wyglądają ładnie i według mnie są całkiem dobrej jakości. Są dość specyficzne, bo nie są idealne. Przy zamówieniu musisz się liczyć z tym, że sporo płytek może być uszkodzonych i trzeba będzie je wymieniać. Jak ja zamawiałam był to bardzo duży problem. Jeden z klientów miał uszkodzone prawie 50% zamówienia! U mnie po wstępnej ocenie okazało się że uszkodzone są 2 płytki. Przy układaniu okazało się, że ostatnia paczka była właściwie cała uszkodzona, płytki miały wady produkcyjne. Koniec końców miałam uszkodzone prawie 2 pudełka z siedmiu zamówionych. Na szczęście pokombinowałam i udało się podocinać, pochować i łazienka wygląda ładnie. Ale stresu było sporo, bo kolejna dostawa miała być za ponad miesiąc z powodu włoskich miesięcznych wakacji (sierpień). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 01.10.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 hej dzięki za odpowiedź,te płytki są matowe,czy w połysku?można wiedzieć gdzie będziesz zamawiać swoje krzesła?wracaj z foteczkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 02.10.2014 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 hej dzięki za odpowiedź,te płytki są matowe,czy w połysku?można wiedzieć gdzie będziesz zamawiać swoje krzesła?wracaj z foteczkami:) Płytki są matowe. Umieszczę zdjęcie jak przesiądę się na komputer. Niestety w wersji mobilnej nie mam takiej możliwości nie mogę też umieść linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 04.10.2014 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Obiecane zdjęcia płytek w łazience: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 04.10.2014 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Kochani, zastanawiam się właśnie, czy umieścić pewnego wykonawcę na czarnej liscie. To w jakim stopniu zepsuł mi nerwy, może oddać tylko to jak bardzo go przeklinam. Partacz, kłamca, oszust! Gówniaż, o wielim ego i kompletnym braku szacunku dla klienta. Od 2 lat jak patrzę na jego partaninę to mnie krew zalewa i muszę z tym żyć. Zdeptał moje wieloletnie marzenie. Mażę o tym by zdobyć wystarczającą ilość pieniędzy by pozbyć się tego bubla i zastąpić go czymś naprawdę dobrej jakości. To moja największa pomyłka przy urządzaniu naszego domu Chętnie bym go pozwała, ale szkoda mi nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 05.10.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Ojej, a co Ci tak spartaczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 05.10.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Ojej, a co Ci tak spartaczył? Chodzi o meble kuchenne. Marzyłam o angielskiej kuchni od wielu lat a teraz jej nie nawidzę. Nie mogę patrzyć na to badziewie. Dodam, że mam wysokie poczucie estetyki i do tego moja dbałość o szczegóły. Mam ochotę spalić te meble! Czuję się jak ostatni dureń, z którego zadrwiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 05.10.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 rozumiem Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.10.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Chodzi o meble kuchenne. Marzyłam o angielskiej kuchni od wielu lat a teraz jej nie nawidzę. Nie mogę patrzyć na to badziewie. Dodam, że mam wysokie poczucie estetyki i do tego moja dbałość o szczegóły. Mam ochotę spalić te meble! Czuję się jak ostatni dureń, z którego zadrwiono. A ja nie rozumiem? Patrząc na Twoją kuchnię żal mi było, że nie stać mnie na taką prawdziwą, drewnianą angielską kuchnię-idealną, z dużymi witrynami, kóre się u mnie nie zmieściły Co z nią nie tak? Zdjęcie jest małe i detali nie widać. Ja też mam problem ze swoją perfekcją Ciężko jest żyć, jak się widzi coś na co linni kompletnie nie zwrócili by uwagi, a nas codziennie to aż kłuje w oczy. W tej kwestii Cię rozumiem, ale co jest nie tak z Twoją kuchnią, nie mam pojęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts