Kordelia 23.11.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Hej Luiza Ty jak zwykle ekspresowo reagujesz na moje posty Z nogami do stołu to było tak, że szukałyśmy z moją projektantką w internecie, a potem ona przerzuciła je na projekt stołu i wybierałyśmy, które są najzgrabniejsze. Było chyba 5 propozycji. Co do niebieskich ścian i kwiatów, to ten pokój aż się prosi o dodatki w zielonym odcieniu, takim jak na tych kwiatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 23.11.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 pieknie to razem wszystko wygląda,zachwycona jestem i krzesłami i stołem:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 23.11.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 kordelia toż to nie krzesła, tylko fotele! Fotelaste fotele bajerancko eleganckie i wygodne... mmmm super jest u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 23.11.2014 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Krzesła-fotele są dwa z kilku powodów m.in. z powodu ceny, ale również swych wymiarów są szersze niż standardowe krzesła. Pozostałe krzesła w ilości 6 szt. są prostsze, to te z zaoblonymi oparciami. Wszystkie bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.11.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Kordelio piękny stół ale o tym już chyba pisałam krzesła cudnie się wpasowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 jeej ale cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Kordelia trzyma klasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 24.11.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 dzięki dziewczyny Udał się zestawik, choć przyznam, że kolor tapicerki na krzesła wzięłam w ciemno. Miałam próbkę tego samego materiału ale w nieco ciemniejszym odcieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 29.11.2014 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 czekamy na dalsze prezentacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 30.11.2014 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Jeśli będzie ładna pogoda, jutro zaprezentuję zdjęcia ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areks38 03.12.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Witam Panią.Całkiem przypadkiem natrafiłam na pani forum i jestem zachwycona Pani poczuciem estetyki.Nigdzie nie mogłam znaleźć namiarów na Pani stolarza od drzwi...Czy jest możliwość o informację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 03.12.2014 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Tak, mogę podać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.12.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Witam Panią.Całkiem przypadkiem natrafiłam na pani forum i jestem zachwycona Pani poczuciem estetyki.Nigdzie nie mogłam znaleźć namiarów na Pani stolarza od drzwi...Czy jest możliwość o informację? Ten sam stolarz już za parę dni powinien zainstalować drzwi także u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areks38 04.12.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Mój adres [email protected]e dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 05.12.2014 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Ten sam stolarz już za parę dni powinien zainstalować drzwi także u mnie ooooooo! więc czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 05.12.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 ooooooo! więc czekam na fotki Też czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 15.12.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 No cóż... jak na razie mogę tylko przestrzegać przed tym wykonawcą drzwi. Okazuje się, że od dwóch tygodni udzielał mi nieprawdziwych informacji, twierdząc, że moje drzwi są już w produkcji, a parę dni temu poinformował mnie, że właśnie nakłada się na nie ostatnia warstwa farby. Ponieważ od 3 dni nie odpowiada mi na telefony i maile, dodzwoniłam się bezpośrednio do zakładu produkcyjnego, gdzie mnie poinformowano, że sytuacja wygląda zupełnie inaczej i najwcześniej mogę się spodziewać moich drzwi na początku roku. Kordelio, przepraszam za OFF TOPIC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 15.12.2014 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Chciało by się przekląć! My większych problemów z nim nie mieliśmy. Niech diabli wezmą tych wszystkich "fachowców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 15.12.2014 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 P.S. swoją drogą to oni wszyscy kłamią, co oczywiście ich nie usprawiedliwia. Każdy ma pewnie z tego dyplom. Kochana mam nadzieję, że Twoje dzwi będą wcześniej niż później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 16.12.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 oni wszyscy kłamią, co oczywiście ich nie usprawiedliwia. Każdy ma pewnie z tego dyplom. Tak, to prawda. Właściwie nie wiem, jak to skomentować. To jest smutne. Po mojej wczorajszej strrrrasznej awanturze skontaktowali się ze mną i zaproponowali montaż 23 grudnia. Zgodziłam się, zakładając jednak, że może to być kolejny kit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts