Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej Luiza :)

Ty jak zwykle ekspresowo reagujesz na moje posty ;) Z nogami do stołu to było tak, że szukałyśmy z moją projektantką w internecie, a potem ona przerzuciła je na projekt stołu i wybierałyśmy, które są najzgrabniejsze. Było chyba 5 propozycji.

Co do niebieskich ścian i kwiatów, to ten pokój aż się prosi o dodatki w zielonym odcieniu, takim jak na tych kwiatach.

• Odpowiedzi 654
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Panią.Całkiem przypadkiem natrafiłam na pani forum i jestem zachwycona Pani poczuciem estetyki.Nigdzie nie mogłam znaleźć namiarów na Pani stolarza od drzwi...Czy jest możliwość o informację?

Ten sam stolarz już za parę dni powinien zainstalować drzwi także u mnie :)

• 2 weeks później...

No cóż... jak na razie mogę tylko przestrzegać przed tym wykonawcą drzwi. Okazuje się, że od dwóch tygodni udzielał mi nieprawdziwych informacji, twierdząc, że moje drzwi są już w produkcji, a parę dni temu poinformował mnie, że właśnie nakłada się na nie ostatnia warstwa farby. Ponieważ od 3 dni nie odpowiada mi na telefony i maile, dodzwoniłam się bezpośrednio do zakładu produkcyjnego, gdzie mnie poinformowano, że sytuacja wygląda zupełnie inaczej i najwcześniej mogę się spodziewać moich drzwi na początku roku.

Kordelio, przepraszam za OFF TOPIC.

oni wszyscy kłamią, co oczywiście ich nie usprawiedliwia. Każdy ma pewnie z tego dyplom.

Tak, to prawda. Właściwie nie wiem, jak to skomentować. To jest smutne.

Po mojej wczorajszej strrrrasznej awanturze skontaktowali się ze mną i zaproponowali montaż 23 grudnia. Zgodziłam się, zakładając jednak, że może to być kolejny kit.