Kordelia 08.12.2015 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 A oto rozrysowany pierwszy pomysł odnoszący się do inspiracji ze zdjęcia. Niestety próba rozrysowania listew w postaci kwadratów nie powiodła się. Układ oświetlenia i skosy powoduje, że nie mogłam dobrać odpowiednich wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2015 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Przy podziale na 4 poziomy koliduje z oświetleniem? A to już masz zaklepane? Bo, gdyby zrobić zwisy z sufitu, to problem by się rozwiązał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 09.12.2015 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Przy podziale na 4 poziomy koliduje z oświetleniem? A to już masz zaklepane? Bo, gdyby zrobić zwisy z sufitu, to problem by się rozwiązał. No zaklepane właśnie. Kable są na ścianie. A z resztą lampy sufitowe przy łóżku do mnie nie przemawiają. U mnie mają być kinkiety z wysięgnikami, aby można było poczytać w łóżku bez świecenia innym po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 OKey, rozumiem. Mnie bardzie odpowiada ta ostania wersja. Wygląda lżejTe poprzednie bardziej by pasowały do wypełnienia tkaniną pomiędzy listwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.12.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Mnie się podoba wersja z białą boazerią angielską na dole inspiracja kompletnie do mnie nie przemawia - jakaś taka nowoczesna jest, strasznie ciężko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 09.12.2015 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 No tak pierwsza wersja miała być wypełniona tapetą chinoserie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 A może, skoro chinoseria jest póki co nieosiągalna:https://www.bonami.pl/p/tapeta-aimee-48x300-cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 09.12.2015 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 A może, skoro chinoseria jest póki co nieosiągalna: https://www.bonami.pl/p/tapeta-aimee-48x300-cm Ooooooo... nie moje kolory Ale dziękuję za namiar na sklep, trochę pobuszowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katja. 16.02.2016 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Droga kordelio,czy Ty pamiętasz może gdzie kupowałaś kinkiety nad kominek ? baardzo proszę.... są zabójcze! owszem poznajdywałam podobne ale cena... no nie dla mnie łudzę się,że Twoje są tańsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 16.02.2016 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Witaj Katja. z tego co pamiętam, znalazłam je na allegro, ale muszę sprawdzić. Miałam szczęście, bo miały cenę o około 40% niższą niż w innych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katja. 17.02.2016 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Tożto wieelkie szczęście Cię spotkało Pokaż proszę kordelio Wasz kącik telewizyjny, to ,że podkradam pomysł kominkowo - kinkietowy to już pewne. Szukam generalnie inspiracji na salonisko - siedzisko - odpoczywajsko czyli salon z miejscem wypoczynkowo - telewizyjnym Ahh... jakże byłoby miło zobaczyć Twój... PS A może chociaż nazwę kinkietaa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 17.02.2016 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Oj długo się z tym szczęściem szukaliśmy, bo z 1,5 roku będzie. Ale się udało, choć i tak dużo kosztowały. Gdyby to nie była "reprezentacyjna" część domu to bym tyle za kinkiet nie dała! Co do salonu, to nie ma co pokazać, bo jeszcze nie umeblowany Jakiś zamysł jest, ale na czym stanie o zobaczymy. U nas tv będzie chowany w szafce, bo jakoś mi nie pasuje w salonie, a "m" się uparł. Jak znajdę to umieszczę kilka inspiracji, to zobaczysz co chcę mniej więcej osiągnąć. P.S. Kinkiet nazywa się Delhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katja. 22.02.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 :wave: Dziękuję) nie mogę się doczekać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katja. 04.03.2016 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Nadszedł najbardziej oczekiwany moment... montaż sztukaterii! I wreszcie jest, jeszcze niedokończona ale już świetnie wygląda: [ATTACH=CONFIG]202810[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]202811[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]202812[/ATTACH] Co do zdjęć zabudów przejść pomiędzy pomieszczeniami, które obiecałam kilka dobrych tygodni temu, to nadal nie mam dobrych zdjęć. Przez montaż sztukaterii jest spory bałagan i uznałam, że najlepiej się zaprezentują po montażu gzymsów. zdjęcie pierwsze - jaki to kolor Kochana Kordelio ? Gdzie Ty zniknęłaś, czemu ten wątek nie żyjee szalonym życiem Przecież nie pokazałaś nam wszystkiego - jeszczee Proszę Cię także o namiary na obudowe kominka... <3 Może być pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 07.03.2016 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 O jacie! Jestem, jestem spokojnie Po czasie stagnacji wracam do gry i wracam do wątku. Może najpierw odpowiedź na pytanie o kolor Katja. kolor to X444 (Pasaati) z palety Tikkurila Symphony 2436, na podkładzie Tikkurila Optiva Mat 5 (to taki odcień szałwii). Tu jest link do palety Tikkurila Info o portalu poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 08.03.2016 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Ponieważ podczas najbliższych miesięcy mamy w planach wykończenie pomieszczeń na piętrze, zaczęliśmy działać. Pierwszym etapem jest pomalowanie ścian, co wcale nie jest taką prostą sprawą. Przyznaję, że dopiero po 3 pokojach nauczyłam się, jak mam postępować przy doborze kolorów w naszym domu. Wydaje mi się, że teraz są już dobrze dobrane Oto i kolory: pokój TV sypialnia Tak wiem, zaszalałam z kolorem pokoju TV. Dla rozjaśnienia oto moje inspiracje (Pinterest) - dla sypialni - dla pokoju TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.03.2016 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 aaaaaaaaaaaa boski hipnotyzujący kolor w pokoju tv. jessuu mój ulubiony. ciemny kolor nie straszy, to kino, więc nawet dobrze, jak będzie ciemny kolorek. inspiracje cudne, zwłaszcza ta pierwsza, pięknie to złoto gra z tą miętą, ( a raczej chyba kaczym jajem? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 08.03.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 [ATTACH=CONFIG]349180[/ATTACH] - dla pokoju TV Te ich łóżka z wysuwanymi szufladami na pościel.....bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katja. 31.03.2016 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 kolory piękne. Chociaż ja kolorów na ścian...się boję właśnie malujemy złamaną biel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 31.03.2016 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Katja ja bałam się ciemnych kolorów na ścianach, choć na zdjęciach inspiracji widać jak pięknie pokój wygląda. Ciemne ściany tworzą piękne tło dla wystroju a tajemnica jak zawsze tkwi w dodatkach. Apropos dodatków. Upolowałam ostatnio zupełnie przypadkiem dywan a właściwie 3 dywany, tylko 2 nie mam jeszcze bo czekam na info ze sklepu, że są do odbioru. Taki już mam: Z nowości pojawiła się jeszcze lampa nad stołem: Jak Wam się podoba? Pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts