Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 654
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję agawi Rzeczywiście jeden z tych stołów mi się bardzo podoba. Szukałam ostatnio na allegro, ale go dziwnym trafem przeoczyłam.

Jeszcze raz dzięki! :)

Moi rodzice mają w kuchni stół okrągły, na jednej nodze - wygląda bardzo fajnie. W Twojej kuchni tez bym widziała stól nie typowo kuchenny - lubię takie, podobnie jak wyspy w innym stylu, kolorze lub materiale niż zabudowa kuchenna :) Więc jeśli Ci się taki podoba to czemu nie? Edytowane przez Hester83

Dziękuję agawi Rzeczywiście jeden z tych stołów mi się bardzo podoba. Szukałam ostatnio na allegro, ale go dziwnym trafem przeoczyłam.

Jeszcze raz dzięki! :)

Nie ma za co Kordelio:) Może masz jeszcze jakiegoś sprawdzonego stolarza i zrobisz na zamówienie? Każdy stolarz powinien umieć zrobić okrągły stół. Mam jeszcze kilka namiarów na gotowe- ze sklepów stacjonarnych, ale ceny niestety powalają- kilka tys:bash::bash:

Nie ma za co Kordelio:) Może masz jeszcze jakiegoś sprawdzonego stolarza i zrobisz na zamówienie? Każdy stolarz powinien umieć zrobić okrągły stół. Mam jeszcze kilka namiarów na gotowe- ze sklepów stacjonarnych, ale ceny niestety powalają- kilka tys:bash::bash:

Właśnie te ceny! Mam stolarza, który ma do sprzedania stół do jadalni, okrągły dokładnie taki o jaki mi chodziło i do niego krzesła, ale cena mnie powaliła :bash: Pomimo tego, że zawala mu magazyn już od kilku lat to nie chce spuścić ani grosza! Dlatego szukam dalej, w końcu ten styl staje się coraz bardziej popularny :)

Witaj! Pieknie jest u Ciebie! Kuchnia powalila mniena kolana, dokladnie taka o jakiej sama mysle, szczegolnie obudowa kuchenki a wlasciwie okapu i murki po bokach. Lazienka tez piekna, takie plytki widze po raz pierwszy i od razu sie w nich zakochalam :)

Dziękuję za te miłe słowa :) Zapraszam ponownie. Wkrótce mam nadzieję umieszczę zdjęcia skończonej kuchni, z uchwytami, zlewem i baterią :D

Na budowie niewiele się dzieje dlatego tylko umieszczam zdjęcie podłogi w wiatrołapie. Płytki VIVES 1900

[ATTACH=CONFIG]174107[/ATTACH]

niestety jakość zdjęcia jest nienajlepsza (robione wieczorem bez lampy), ale mam nadzieję, że widać co trzeba :)

Kordelia,

Masz moją podłogę :lol2:

Fajnie zobaczyć ją jeszcze u kogoś innego :yes: