jfd 10.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam, Od 3 miesiecy mam dosc dziwny problem z moją umywalką. Otoz przykladowo odkrecam wodę przez 1 minutę, umywalka napełnia się. Zakręcam wodę. Woda stoi w umywalce nie spływając. Nagle po uplywie ok 30 sekund woda zaczyna spływać w błyskawicznym tempie.Probowalem juz kretów, odkamieniaczy itd i nic nie pomoglo, zawsze występuje ten sam efekt opisany wyżej. Czy ktos z Was wie, co to może być ? Dziękuje.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 11.02.2013 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 A odkręcałeś kolanko?Może tam coś wpadło np metalowego,to kret tego nie rozpuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikko 15.02.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 U mnie zazwyczaj kret pomaga ale czasem właśnie w kolanku się pozapycha i nawet kret ma z tym problem sprawdź, niewykluczone że to tam leży problem. Gorzej jeżeli przyczyna jest gdzieś głębiej spróbuj na razie z tym kolankiem, może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frank_gr 15.02.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 u rodzicow do rury waszla ropucha... nie wiem jak to mozliwe wogole... Zbaranialem jak to wszytko porozkrecalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 17.02.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 ja najczęściej jak mam taki problem to też używam kreta i pomaga, ale może faktycznie wpadło tam coś takiego co powoduje zator...trzeba zajrzeć do środka niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 17.02.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 I żywa była ta ropucha? Bo ciężko mi sobie wyobrazić, ze mogła przeżyć strumienie ciepłej wody i płynu do naczyń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frank_gr 17.02.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 I żywa była ta ropucha? Bo ciężko mi sobie wyobrazić, ze mogła przeżyć strumienie ciepłej wody i płynu do naczyń. zywa. ale wygladala jakby spala, utknela przy wylocie kolanka. Malo sie tam wody goracej puszczalo, cieplej owszem ale goracej malo. Zreszta cala awaria trwala ok 10 godzin bo zator sie zrobil i nikt nie korzystal, wiec pewnie dlugo nie siadziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts