Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalatorzy pomp ciepła - uwagi

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 818
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No więc Pan Michał P., a konkretnie formalnie Pani Monika P. z Ciepły Dom z.o.o. nie byli w stanie przez ponad 5 miesięcy dokończyć montażu w moim domu, ale namiary na ich adwokata i informację, już dostałem :) z dodatkową informacją że nie będą ode mnie odbierać korespondencji wcale :)

Wnioski pozostawiam czytelnikom forum :)

Proszę Pana.

Przecież to Pan kazał się kontaktować przez prawnika.

A my zostaliśmy z Daikinem za kilkanaście tysięcy i rurami preizolowanymi które został do Pana zamówione.

A i zwrotem grzejnika kanałowego z którego po rozmowie telefonicznej Pan zrezygnował.

Ale to nie temat na forum.

Gość Gosc***
jak za pierwszym razem sprawdziłem - to wyskoczył mi wynik, w którym pisało, że dane są niejawne, bo właściciel jest osobą fizyczną (czy coś w tym stylu)

i było podane która firma zarejestrowała tę domenę. I jeszcze parę innych informacji

Co ciekawe, jak teraz spróbowałem zrobić to samo to otrzymałem komunikat - wskazana domena nie istnieje bądź jest nieprawidłowa...

teraz znowu wyskakują dane - tutaj można je zobaczyć, niewiele z tego wynika... link bezpośredni poniżej

http://whois.intensys.pl/pokaz/22839/

swoją drogą - nie widzę na tej stronie żadnych informacji....(tej bc3run)

Gość Gosc***
bo to jest nie strona internetowa tylko serwer na który postawiono wersję roboczą naszej nowej strony www która jest w trakcie tworzenia.

ciekawe.....jest strona, ale jednocześnie nie jest :p

mam wierzyć sobie, widząc stronę internetową, czy komuś kto twierdzi że to strona nie jest? :p

Dobrze że się ujawniłeś.

Miałem dokładnie tak samo, nawet ściemy te same. Tylko że ja na budowę mam 30km.

U mnie "uwinął się" w 4 miesiące. Tylko ja telefonicznie stawiałem sprawę "na ostrzu noża" trzy razy.

Na FM też wspominałem w trakcie. Niestety większość postów została usunięta.

Ze mnie zrobił alkoholika. Ciekawe co wymyśli na ciebie;)

Ciśnij go ile wlezie.

Powodzenia.

Panie Tyrman ja z Pana zrobiłem alkoholika??

Ciekawe jak mi się to udało.

A dlaczego Pan nie napisał na tym forum że został Pan NASZYM nie zadowolonym klientem po otrzymaniu WEZWANIA DO ZAPŁATY.

A co do opóźnienia montażu pompy to z umowy a daty uruchomienia na karcie gwarancyjnej wynosi 2 tygodnie a Pan pisze o 4 miesiącach

Dodatkowo pisząc o pracy to niech Pan dopisze o poprawkach tzw. wykonanej przez Pana instalacji grzewczej do której mieliśmy się podpiąć

Edytowane przez miki121

mam wierzyć sobie, widząc stronę internetową, czy komuś kto twierdzi że to strona nie jest? :p

Oj czepiasz się. Robi sobie stronę, która tymczasowo jest postawiona na jakimś tam serwerze. Nie widzę w tym nic dziwnego.

pomyśl dlaczego jak wjedziesz na stronę to nie ma zakładki pc ?

prawdopodobnie Panowie którzy robią tą stronę są właścicielami tego serwera i tam postawili te podstrony abym mógł zobaczyć to co robią i zmieniają.

Gość Gosc***
Oj czepiasz się. Robi sobie stronę, która tymczasowo jest postawiona na jakimś tam serwerze. Nie widzę w tym nic dziwnego.

zmierzam do tego - że to kompletna amatorka :)

ja od 15 lat nie robiłem ze stronami www, ale takiej amatorki bym nie zrobił :p