Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalatorzy pomp ciepła - uwagi

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 818
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ciekawe to spostrzeżenie niestety kolego to nie spółka płaci.

A kto jak korekta wystawiona jest na spółkę ?

dodatkowo warto też napisać że spółka dalej zakańcza instalację rozpoczęte przez ST24 bo taki był cel stworzenie spółki że to ona przejmuje zakończenia prac - instalacji tylko trzeba mieć umowę spółki a to jakoś przeoczyłeś :)

Nie przeoczyłem i pisałem o tym wyżej.

Tylko taki mały niuans - te brednie ze statutem spółki to były dla jelenia. Spółka kończy instalacje zaczęte, ale tylko po podpisaniu aneksu do umowy, a to nie jest równoznaczne z "automatem".

Jest - gdyby intencje były czyste.

W statucie odpowiedni zapis, a do wszystkich klientów ST24 pismo, albo ogłoszenie publiczne, że spółka Ciepły Dom przejmuje wszelkie zobowiązania ST24 - nie potrzeba aneksów.

wiesz nie TOBIE dane jest osądzać czyjeś intencje.

żaden klient z ST24 nie otrzymał informacji że mamy go w d... ( tak jak to tutaj sugerujesz )

każda usterka każdy etap prac jest kontynuowany.

a jeżeli którykolwiek klient jest zainteresowany kontynuacją itp. to spokojnie może dzwonić lub pisać do Nas.

Jeżeli możemy odpowiemy od razu a jeżeli nie możemy ( bo potrzebujemy potwierdzenia wyżej - np u producenta ) to musi poczekać.

ciekawie liczysz..

a według moje metodologi liczenia to ja z odsetkami mam od klientów otrzymać - prawomocnymi nakazami zapłaty mam 290000 i codziennie licznik tyka.

i jakoś te pieniądze nie docierają na Nasze konto.

Jeśli mogę. To dużo wyjaśni .

A te nakazy to są wydane w normalnym trybie, czy uproszczonym ?

żaden klient z ST24 nie otrzymał informacji że mamy go w d... ( tak jak to tutaj sugerujesz )

.

Brak informacji - jest taką informacją.

Ps. Większość inwestorów nie wie, że firma ST24 nie istnieje.

Taka informacja pojawiła się tylko na FM i jej autorem nie byli "przedstawiciele" ST24.

Edytowane przez sSiwy12

Gość Gosc***
Sam pisałeś, że klienci OTRZYMALI informację o zmianach. Ale kto by wierzył w kolejne KŁAMSTWO.

[ATTACH=CONFIG]178375[/ATTACH]

tak było, pisałeś,pisałeś...może zaprzeczysz?!?

Gość Gosc***
Brak informacji - jest taką informacją.

Ps. Większość inwestorów nie wie, że firma ST24 nie istnieje.

Taka informacja pojawiła się tylko na FM i jej autorem nie byli "przedstawiciele" ST24.

:yes:

Gość Gosc***
po patrz to te aneksy co z nami podpisywali to chyba też już o nich zapomnieli :)

nie wiem kto i co podpisywał - ale tutaj na FM, o ile dobrze sobie przypominam - nikt nie pisał o aneksach...(oprócz ciebie)

Czytam ,czytam i się zastanawiam czy istnieje granica tupetu i beszczelności? :bash:

Jeżeli ktokolwiek ma coś z firmami tu opisywanymi, przed podpisaniem czegokolwiek, proponuje iść do prawnika i egzekwować swoje uprawnienia

Wykonawca dla lubiących wrażenia na budowie. Jeżeli ktoś lubi zawody, "kto kogo" to firma jak znalazł.

proponuje czytać ze zrozumieniem bo wygląda na to że tego nie zrozumiałeś ja piszę o czymś innym a ty o czymś innym :)

Serio?

Napisał miki121

Do wszystkich klientów zostały ST24 zostały wysłane aneksy do umów i pisma informujące o przejęciu świadczeń gwarancyjnych instalacji wykonanych przez firmę Ciepły Dom Sp. z o.o

Magnolia otrzymał? Chcialbympompe otrzymał?

Czy znowu poczta zawiniła?

KŁAMIESZ jak z nut.

Wszyscy dobrze zrozumieli, pomimo tego, że próbujesz udowadniać, że są idiotami.