miki121 22.03.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 po pierwsze nikt ni komu nie nalicza kar umownych za zerwanie umowy - ze stron CD.po drugie klient jeżeli nie chcę takiego rozwiązania to zawsze znajdzie się inne.jeżeli klient chce inaczej jest to kwestia uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.03.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ciekawe to spostrzeżenie niestety kolego to nie spółka płaci. A kto jak korekta wystawiona jest na spółkę ? dodatkowo warto też napisać że spółka dalej zakańcza instalację rozpoczęte przez ST24 bo taki był cel stworzenie spółki że to ona przejmuje zakończenia prac - instalacji tylko trzeba mieć umowę spółki a to jakoś przeoczyłeś Nie przeoczyłem i pisałem o tym wyżej. Tylko taki mały niuans - te brednie ze statutem spółki to były dla jelenia. Spółka kończy instalacje zaczęte, ale tylko po podpisaniu aneksu do umowy, a to nie jest równoznaczne z "automatem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 oczywiście po to są dokumenty aby kontynuować kolejne etap itp.z automatu bez aneksu nie jest to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.03.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Jest - gdyby intencje były czyste. W statucie odpowiedni zapis, a do wszystkich klientów ST24 pismo, albo ogłoszenie publiczne, że spółka Ciepły Dom przejmuje wszelkie zobowiązania ST24 - nie potrzeba aneksów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 wiesz nie TOBIE dane jest osądzać czyjeś intencje.żaden klient z ST24 nie otrzymał informacji że mamy go w d... ( tak jak to tutaj sugerujesz ) każda usterka każdy etap prac jest kontynuowany.a jeżeli którykolwiek klient jest zainteresowany kontynuacją itp. to spokojnie może dzwonić lub pisać do Nas.Jeżeli możemy odpowiemy od razu a jeżeli nie możemy ( bo potrzebujemy potwierdzenia wyżej - np u producenta ) to musi poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 22.03.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) żaden klient z ST24 nie otrzymał informacji że mamy go w d... ( tak jak to tutaj sugerujesz ) Sam pisałeś, że klienci OTRZYMALI informację o zmianach. Ale kto by wierzył w kolejne KŁAMSTWO. Edytowane 22 Marca 2013 przez r19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 22.03.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ciekawie liczysz.. a według moje metodologi liczenia to ja z odsetkami mam od klientów otrzymać - prawomocnymi nakazami zapłaty mam 290000 i codziennie licznik tyka. i jakoś te pieniądze nie docierają na Nasze konto. Jeśli mogę. To dużo wyjaśni . A te nakazy to są wydane w normalnym trybie, czy uproszczonym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 tutaj ci nie powiem bo nie ja się tym zajmuje i nie znam się na tym.ale coś mi mówi o jakimś nakazowym - dobrze to nazywam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 22.03.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 lub pisać do Nas. do nas przez duże "N" hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ok może być do nas teraz lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.03.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) żaden klient z ST24 nie otrzymał informacji że mamy go w d... ( tak jak to tutaj sugerujesz ) . Brak informacji - jest taką informacją. Ps. Większość inwestorów nie wie, że firma ST24 nie istnieje. Taka informacja pojawiła się tylko na FM i jej autorem nie byli "przedstawiciele" ST24. Edytowane 22 Marca 2013 przez sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 oczywiście masz prawo tak to interpretować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 22.03.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Sam pisałeś, że klienci OTRZYMALI informację o zmianach. Ale kto by wierzył w kolejne KŁAMSTWO. [ATTACH=CONFIG]178375[/ATTACH] tak było, pisałeś,pisałeś...może zaprzeczysz?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Sam pisałeś, że klienci OTRZYMALI informację o zmianach. Ale kto by wierzył w kolejne KŁAMSTWO. [ATTACH=CONFIG]178375[/ATTACH] proponuje czytać ze zrozumieniem bo wygląda na to że tego nie zrozumiałeś ja piszę o czymś innym a ty o czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 22.03.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Brak informacji - jest taką informacją. Ps. Większość inwestorów nie wie, że firma ST24 nie istnieje. Taka informacja pojawiła się tylko na FM i jej autorem nie byli "przedstawiciele" ST24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 po patrz to te aneksy co z nami podpisywali to chyba też już o nich zapomnieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 22.03.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 po patrz to te aneksy co z nami podpisywali to chyba też już o nich zapomnieli nie wiem kto i co podpisywał - ale tutaj na FM, o ile dobrze sobie przypominam - nikt nie pisał o aneksach...(oprócz ciebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ale tu na forum nie pisał żaden klient w trakcie realizacji - przepraszam jedna klientka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 22.03.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Czytam ,czytam i się zastanawiam czy istnieje granica tupetu i beszczelności? Jeżeli ktokolwiek ma coś z firmami tu opisywanymi, przed podpisaniem czegokolwiek, proponuje iść do prawnika i egzekwować swoje uprawnienia Wykonawca dla lubiących wrażenia na budowie. Jeżeli ktoś lubi zawody, "kto kogo" to firma jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 22.03.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 proponuje czytać ze zrozumieniem bo wygląda na to że tego nie zrozumiałeś ja piszę o czymś innym a ty o czymś innym Serio? Napisał miki121 Do wszystkich klientów zostały ST24 zostały wysłane aneksy do umów i pisma informujące o przejęciu świadczeń gwarancyjnych instalacji wykonanych przez firmę Ciepły Dom Sp. z o.o Magnolia otrzymał? Chcialbympompe otrzymał? Czy znowu poczta zawiniła? KŁAMIESZ jak z nut. Wszyscy dobrze zrozumieli, pomimo tego, że próbujesz udowadniać, że są idiotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts