Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalatorzy pomp ciepła - uwagi

Redakcja

Recommended Posts

idiotą jesteś ty jeżeli nie rozumiesz tego co czytasz.

klienci którym realizujemy pracę otrzymali aneksy.

kwestia klientów przytoczonych przez ciebie jest kwestią serwisowych spraw. :)

Tutaj mają oni dowolność.

Mogą wybrać Naszą obsługę serwisową lub korzystać z centralnego serwisu.

Edytowane przez miki121

• Odpowiedzi 818
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Gosc***
ale tu na forum nie pisał żaden klient w trakcie realizacji - przepraszam jedna klientka.

nie wiem, różni tu pisali.....a ci którzy byli już po realizacji - też mieli przecież otrzymać aneksy, że jedna firma przejmuje zobowiązania drugiej...serwisowe nie serwisowe - z tego co pisałeś jednoznacznie wynika ze mieli je dostać...

nie rozumiem powodu, dla którego nie poinformowałeś swoich nowych klientów o tym wątku, żeby mogli nas niedowiarków naprostować...

dałbyś im tylko adres i wszystko by było jasne i klarowne.....:popcorn:

prawdziwa cnota obroni się przecież sama, nieprawdaż ?

Gość Gosc***

było tu kilku forumowiczów którzy są zadowoleni ale ich wpisy albo olano albo na nich wskoczono.

nikt tego przecież nie kwestionuje....że są zadowoleni - wymieniałeś ich niedawno....nie było ich zbyt wielu :p

i o to chyba właśnie chodzi.....

Gość Gosc***
jak byś nie zauważył to bardziej ty i twoje stado baranów jesteście niezadowoleni niż klienci :)

policzmy:

no to sam oceń.

jakoś z tych każdych jest ich może 3 tak twierdzą

a np z forum tank102, piter 719, rewo66 i jeszcze kilku innych mówiło że to trwało 2-3 dni

czyli jest..

zadowoleni= 3 i kilku bliżej niesprecyzowanych.

zadowoleni częściowo:magnolia,chciałbympompe - nie wiem czy dobrze tutaj kwalifikuję = 2

niezadowoleni:Hal9000,twaro,tyrman,ozzy, przepraszam jeśli kogoś pominąłem(krzyczeć!) - pani, która się więcej nie pojawiła - jak dla mnie jej wypowiedzi nie wyglądały na zadowolone...=5

fajna statystyka

policzmy:

niezadowoleni:Hal9000,twaro,tyrman,ozzy, przepraszam jeśli kogoś pominąłem(krzyczeć!) - pani, która się więcej nie pojawiła - jak dla mnie jej wypowiedzi nie wyglądały na zadowolone...=5

+ 4 ( i +1) którzy się nie ujawnili (publicznie) i prosili o nieujawnienie - licząc na załatwienie polubowne swoich roszczeń.

Edytowane przez sSiwy12

Z reguły to szum robią ci, co są niezadowoleni. Reguła jest taka, że jeden klient niezadowolony robi więcej szumu, niż 10 zadowolonych.

Jeszcze zrozumiałbym, jakby to oszukani podnsili tu lament. Ale najwięcej piany u pyska mają ci, co sie z instalatorem nawet nie spotkali...

Gość Gosc***
Z reguły to szum robią ci, co są niezadowoleni. Reguła jest taka, że jeden klient niezadowolony robi więcej szumu, niż 10 zadowolonych.

zgoda - wszyscy o tym wiedzą. Więc mimo tego - dlaczego jest tylu niezadowolonych????????

i ich przybywa????

Bo oni dążą do tego aby rozp.... CP a potem będą mieli kolejny temat do dyskusji i punktowania swoich liczników :)

nie wiem nic o żadnym CP, ani tym bardziej o rozp.... to skrót jakiejś nowej firmy???? :p

Jeszcze zrozumiałbym, jakby to oszukani podnsili tu lament. Ale najwięcej piany u pyska mają ci, co sie z instalatorem nawet nie spotkali...

Nie ujawniając danych "osobowych":

.... i chciałem się tylko upewnić że zostanie to miedzy nami.

Też jestem za tym aby upubliczniać cwaniactwo i oszustów.

Tylko moja sprawa jest w toku i może to zaszkodzić w dalszym jej biegu.

......... mozesz mi cos poradzic jak sie zachowac w takiej sytuacji ? oczywiscie prosze o nieujawnianie mojej sytaucji bo staram sie to rozwiazac na razie po cichu

I sporo bardzo podobnych - wybrałem dwie "reprezentatywne".

To mam być cicho i nie toczyć piany z pyska ?

Jeśli "sprawa jest w toku", i ktoś inny stara się to rozwiązać "po cichu" to po co ta Twoja piana ?

Jesteś prawnikiem ? To przyjmij sprawę, pchnij ją we właściwy tok postępowania, skasuj, albo zrób to altruistycznie.

Ale odpuść sobie zabawe w domorosłego, forumowego detektywa, bo to ociera się o śmieszność.

Tobie podobni również.