hydraulik_ 11.02.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ale Ty nie zamykasz firmy (w domyśle z takiego powodu). I żebyś wiedział, że taki sam człowiek, bo ja też jestem sprzedawcą i serwisantem (w cięższej i bardziej wymagającej branży) - tyle, że mam do "obsłużenia" kilka tysięcy użytkowników z gwarancja 5 letnią. Tak więc doskonale wiem o czym piszę. A co o tym świadczy ,że mam zamykać? Coś wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 11.02.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 z tym reku to w moim przypadku trafne określenie. Oby nie zaczęło dotyczyć użytkowników PCi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 11.02.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Jego wina polega na tym ,że zamontował. Ani nie produkuje ani nie korzysta . Uwaga - złośliwość. A on, biedulka jedna, tego nie wiedział. Myślał, że koszt poniesie Unia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 11.02.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Uwaga - złośliwość. A on, biedulka jedna, tego nie wiedział. Myślał, że koszt poniesie Unia ? skoro pisze to wie.Tyko nie wiem czy ty wiesz. To była informacja w jakim celu te złośliwoci o zamykaniu firmy i Unoii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 11.02.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ale Ty nie zamykasz firmy (w domyśle z takiego powodu). I żebyś wiedział, że taki sam człowiek, bo ja też jestem sprzedawcą i serwisantem (w cięższej i bardziej wymagającej branży) - tyle, że mam do "obsłużenia" kilka tysięcy użytkowników z gwarancja 5 letnią. Tak więc doskonale wiem o czym piszę. Siwy zdradź cóż to za branża, skoro klienci tacy wymagający to i forum z danej branży może być ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 11.02.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dział - wtroby medyczne refundowane przez NFZ. Jedna wpadka i po kontrakcie, lub bardzo wysokie kary finansowe. W moim przypadku pacjent ma zawsze rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 11.02.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dział - wtroby medyczne refundowane przez NFZ. Jedna wpadka i po kontrakcie, lub bardzo wysokie kary finansowe. W moim przypadku pacjent ma zawsze rację Mam nadzieje że chciąłeś napisać wyroby a nie wątroby ( bo za handel tymi dugimi jest już paragraf w ustawie transplantacyjnej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 11.02.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 a mnie p. Piękny pomógł nie wiem pod auspicją jakiej firmy ale mam to w du..., więc mogę słuchać wynurzeń Panów detektywów nie chcących się przedstawić a plujących jadem i wierzyć im, ale co to zmienia dla mnie czy p. Piękny kiedyś miał firme w chojnicach, Łodzi, czy burkina faso i zdarzyło mu się dać du.. tam czy gdzie indziej. Są instalatorzy różni i inwestorzy różni. I tu i tu są czarne owce, szare, różowe i niebieskie bo święty chyba nikt nie jest. Więc może nie jest jedyna słuszna prawda detektywów i może p. Piękny nie jest taki straszny... może się mylę. Dla mnie ten straszny instalator wykazał się wiedzą i dobrą chęcią pomocy. Oczywiście nie za darmo. Ale za darmo to nawet w ryj teraz podobno nie chcą dać. Tylko tyle i aż tyle. Ps.. .. naprawdę jak się spojrzy z boku na temat tych pomp to zaczyna być naprawdę słabo, bo jak nie nap.....ają się gruntowcy z powietrznymi, to instalatorzy z inwestorami.... ja na szczęście dotarłem do tematu jak było w miarę przejrzyście i dużo się nauczyłem ale teraz jak ktoś jest new to masakra przebrnąć przez ten off topic (też pewnie miałem swój wkład). Krzyś. Zgadzam się z tobą całkowicie. Ta krucjata jak napisał Malux chyba bedzie trwała do końca świata a nawet dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 11.02.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) Uprzejmie informuję, że to mój ostatni wpis w tym temacie. Nie znaczy to wcale, że nie służę pomocą tym którzy jej (w tym zakresie, temacie) potrzebują lub będą potrzebowali - w tym bezpłatną pomoc prawną (jeśli będzie niezbędna)Proszę pisać na PW tu, lub tak jak dotychczas na konkurencyjnym forum. Mam dość walki z wiatrakiem. Edytowane 11 Lutego 2013 przez sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 11.02.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 "Z uwagi na formę wypowiedzi, tematy o użytkowniku miki121 będą moderowane. Jedyny powód: niedopuszczenie do nadużyć. " żałosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 12.02.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 widzę że wątek stracił status moderowanego....odkleił się też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 12.02.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ta... ale chyba już nikomu nie chce się pisać skoro i tak jak pojawi się parę postów to zamkną z powrotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 12.02.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No i o to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 13.02.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 ta... ale chyba już nikomu nie chce się pisać skoro i tak jak pojawi się parę postów to zamkną z powrotem... Ludzie maja dosc. Jesli tak dalej pojdzie to Redakcja pisac bedzie sobie z adminami, bo klaka gdy polapie sie ze coraz mniej jest inwestorow tez sobie pojdzie.zobaczcie jak spadka liczba osob wypowiadajacych sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 13.02.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Adminie i inni poplecznicy; Wejdźcie wszyscy mikiemu w tyłek. Na pewno się tam zmieścicie. Forum Muratora to kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 13.02.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Niemożność wyrażenia negatywnej opinii o firmie reklamującej sie na stronach tego forum to niestety potwierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 13.02.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 ...Redakcja musi za wszelką cenę zachować "twarz"... bo jak by nie patrzył:napisała artykuł, w którym podmiot liryczny tego wątku był wzorem do naśladowania czy nie napisała? ano napisałaprzyznała tytuł zaszczytny, że Forumowicz ma Wielkie Serce?ano przyznałareklamę płatną wykupił?ano wykupiłi co teraz ma zrobić biedna redakcja? ma pozwolić na bezczelne wyrażanie niepochlebnych opinii?nigdy w życiu !!!łatwiej będzie stłamsić tych paru piszących i czytających, tym bardziej że jest czym: funkcjonuje znakomity "regulamin" który pozwala dowolnie cenzurować, zmieniać, zawieszać, kasować....to jest właśnie wolność wyrażania swoich opinii na "forum" muratora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 13.02.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 tutaj jest artykuł na ten temathttp://oxpress.pl/marketing-na-forach-budowlanych/ Żeby zobrazować możliwości płynące z opcji oferowanej przez Muratora posłużmy się kilkoma przykładami. Jej bezpośredni wpływ na działalność przedsiębiorstwa widoczny jest w przypadku firmy „Ciepły dom” zajmującej się instalacją systemów wentylacji z odzyskiem ciepła oraz powietrznych pomp ciepła. Reprezentowana jest na forum poprzez użytkownika o nicku miki121, który aktywnie angażuje się w tematach związanych z profilem działalności firmy. Jego wypowiedzi w dyskusjach oraz pomoc udzielana innym użytkownikom pozwoliła mu znaleźć wśród nich klientów. Ci, zadowoleni z jego pracy, polecali go innym użytkownikom. Pozwoliło to na zbudowanie zaufania do firmy i pozyskiwanie dalszych zleceń. i dalej Oczywiście możliwość bezpośredniej komunikacji z potencjalnymi klientami wymaga dobrego przygotowania do dyskusji. Wytknięcie błędów przez forumowiczów poważnie rzutuje bowiem na wizerunku firmy, która nie wzbudza zaufania, a tym samym traci okazje do pozyskiwania zleceń. Przykładem jest tu wypowiedź przedstawiciela firmy EXOTHERM, zajmująca się instalacjami ogrzewania, która spotkała się z ostrą reakcją innego użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.02.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 tutaj jest artykuł na ten temat Pozwoliło to na zbudowanie zaufania do firmy i pozyskiwanie dalszych zleceń. Wężykiem, Jasiu, wężykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 13.02.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 "Z uwagi na formę wypowiedzi, tematy o użytkowniku miki121 będą moderowane. Jedyny powód: niedopuszczenie do nadużyć. " żałosne... ja teraz wiem na czym polega wojna i cenzura prewencyjna. matrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts