Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalatorzy pomp ciepła - uwagi

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 818
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.

Ale o ile pamiec mnie nie myli powolywales sie na punkty znane mi. Z mojej umowy.

Ciach bajera

To prawda, ale to są ogólne dane, takie same w wszystkich (przynajmniej tych do których miałem dostęp).

Konkretne, to takie po których można "namierzyć" inwestora, a ci chcą zachować anonimowość.

A ty masz prawo sugerować takie rzeczy ???

napisałem miki121?

napisałem coś do Ciebie?

jeżeli nie to nie wychodź przed szereg i kontroluj trochę bajerę i lepiej skup się chociażby na oddaniu zaliczki kolejnemu klientowi, który się o to publicznie domaga (chociaż pewnie za chwilę jego wypowiedź będzie już wymoderowana)

a lody uwielbiam, szczególnie ze świeżych truskawek, ale muszę na nie poczekać do lata...

napisałem miki121?

napisałem coś do Ciebie?

jeżeli nie to nie wychodź przed szereg i kontroluj trochę bajerę i lepiej skup się chociażby na oddaniu zaliczki kolejnemu klientowi, który się o to publicznie domaga (chociaż pewnie za chwilę jego wypowiedź będzie już wymoderowana)

a lody uwielbiam, szczególnie ze świeżych truskawek, ale muszę na nie poczekać do lata...

do Pana ozzy-iego poszło pismo :)

zaliczkę ??

moim zdaniem powinien się umówić na odbiór swojego zamówionego pod klienta grzejnika.

nie musisz bo miałem drugiego nicka pod którym szukałem pompy i reku i wielu tzw. użytkowników i szukających na tym forum proponowało mi "pomoc" w wykonaniu instalacji...

"Tromso" pojawil sie w niewygodnym dla ciebie momencie. A potem juz pociagnales robiac wszystkich w uja. No moze nie wszystkich, bo niektorzy sie szybko zorientowali.

Oczywiscie Redakcji to nie obchodzi, ze klamiesz, oszukujesz i odstawiasz Goluchowy taniec. Tobie wolno, bo zaplaciles.