Magnolia18 04.04.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Nigdy nie podałem, ani nie podam żadnych konkretnych danych - z różnych powodów. Niechce mi sie szukac, dwa nie mam powodu, trzy nie czepiam sie ... Ale o ile pamiec mnie nie myli powolywales sie na punkty znane mi. Z mojej umowy. Powtorze. Nie czepiam sie Ciach bajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 04.04.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 A może Twoja stara zrobi ci loda? odważne zdanie.... taki jesteś mocny chłopaczyno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 04.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 A może Twoja stara zrobi ci loda? Czy masz jakieś braki w tym zakresie? Po raz kolejny mówię - forum murator sięgnęło dna. A JA KIEDYŚ ROZWAŻAŁEM WYKUPIENIE PŁATNEGO PROFILU. JA NIE POTRZEBUJĘ TAKIEJ "OBRONY". ALE NIE ZNIOSĘ CENZURY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 odważne zdanie.... taki jesteś mocny chłopaczyno? A ty masz prawo sugerować takie rzeczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 04.04.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 . Ale o ile pamiec mnie nie myli powolywales sie na punkty znane mi. Z mojej umowy. Ciach bajera To prawda, ale to są ogólne dane, takie same w wszystkich (przynajmniej tych do których miałem dostęp). Konkretne, to takie po których można "namierzyć" inwestora, a ci chcą zachować anonimowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 04.04.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Upadły anioł tego Forum ----post moderowany--------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 04.04.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 A ty masz prawo sugerować takie rzeczy ??? napisałem miki121? napisałem coś do Ciebie? jeżeli nie to nie wychodź przed szereg i kontroluj trochę bajerę i lepiej skup się chociażby na oddaniu zaliczki kolejnemu klientowi, który się o to publicznie domaga (chociaż pewnie za chwilę jego wypowiedź będzie już wymoderowana) a lody uwielbiam, szczególnie ze świeżych truskawek, ale muszę na nie poczekać do lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 napisałem miki121? napisałem coś do Ciebie? jeżeli nie to nie wychodź przed szereg i kontroluj trochę bajerę i lepiej skup się chociażby na oddaniu zaliczki kolejnemu klientowi, który się o to publicznie domaga (chociaż pewnie za chwilę jego wypowiedź będzie już wymoderowana) a lody uwielbiam, szczególnie ze świeżych truskawek, ale muszę na nie poczekać do lata... do Pana ozzy-iego poszło pismo zaliczkę ?? moim zdaniem powinien się umówić na odbiór swojego zamówionego pod klienta grzejnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 04.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 moim zdaniem powinien się umówić na odbiór swojego zamówionego pod klienta grzejnika. No ale wtedy naliczona kara umowna, do zapłaty przez wykonawcę - coś ponad 1.500zł - zgodnie z umową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 No ale wtedy naliczona kara umowna, do zapłaty przez wykonawcę - coś ponad 1.500zł - zgodnie z umową Ciekawe tylko że grzejnik nie jest wpisany w żadną umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 04.04.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ciekawe, czy od pobranej kwoty za grzejnik, odprowadzono podatek - US jak Wielki Brat - wszystko widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ciekawe, czy od pobranej kwoty za grzejnik, odprowadzono podatek - US jak Wielki Brat - wszystko widzi. Kolego każda wpłata to faktura - mamy co miesiąc kontrolę z US więc zarobić na lewo 200zł Śmiech na sali. A ty płacisz podatki od swoich instalacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 04.04.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ciekawe tylko że grzejnik nie jest wpisany w żadną umowę. Ozzy --------------------post modarowany-------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 04.04.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 nie musisz bo miałem drugiego nicka pod którym szukałem pompy i reku i wielu tzw. użytkowników i szukających na tym forum proponowało mi "pomoc" w wykonaniu instalacji... "Tromso" pojawil sie w niewygodnym dla ciebie momencie. A potem juz pociagnales robiac wszystkich w uja. No moze nie wszystkich, bo niektorzy sie szybko zorientowali. Oczywiscie Redakcji to nie obchodzi, ze klamiesz, oszukujesz i odstawiasz Goluchowy taniec. Tobie wolno, bo zaplaciles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 kolego do twarzy ci w czerwono szarym kolorze chociaż zapłaciłem nie jak pseudo użytkownicy którzy na privy wysyłają chęć " pomocy " przy wykonaniu instalacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 04.04.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 .... mamy co miesiąc kontrolę z US ..... Czyli US też ma (miał, bo firmy niet) zastrzeżenia do firmy - ciekawie się robi, bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 a występujesz co miesiąc o zwrot podatku VAT?? to wystąp i wtedy się przekonasz ciągle mówisz między wierszami że CD robi przekręty a ja za każdym razem będę to zgłaszał do moderacji Ale ty przecież też występujesz o zwrot VAT-u bo chyba robisz instalacje na 8% podatku VAT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 04.04.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 kolego do twarzy ci w czerwono szarym kolorze chociaż zapłaciłem nie jak pseudo użytkownicy którzy na privy wysyłają chęć " pomocy " przy wykonaniu instalacji . Badz laskaw i wyjasnij o co ci chodzi z tymi kolorami. Inni tez mnie oto pytaja na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jak i wy wiem ale nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 04.04.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jak i wy wiem ale nie powiem Pieprzysz jak potluczony, ale czego tu sie mozna spodziewac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts