twaro 04.04.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 to się naganiajmy bardziej lubisz szary czy czerwony? Miki going crazy. ------------------------------modern talking--------------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 04.04.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 spoko masz prawo iść w zaparte Ale w zaparte co? Badz choc raz wiarygodny. Ciekawosc mnie zzera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 i teraz pomyśl a jutro o 21 napisz co wymyśliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 04.04.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 i teraz pomyśl a jutro o 21 napisz co wymyśliłeś Dobra. Zmeczyles mnie. Poddaje sie. Byc moze oto chodzilo. Ale nie wiem i z pewnoscia nic nie wymysle. Ps. Nie mam domu, dachu, samochodu, zony, telewizora, psa, ani nawet majtek w tych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 04.04.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 masz... miki wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 spoko o nic z tych rzeczy nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 masz... miki wie... witaj specjalisto od lodów truskawkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pratchawiec 04.04.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Od pewnego czasu obserwuję na forum poświęconym z założenia szeroko pojętej problematyce dot. PC - w różnych aspektach, swoisty chocholi taniec wokół jednej osoby. Początkowo myślałem, że to kwestia przypadku i żale kilku sfrustrowanych klientów, ale po pewnym czasie dostrzegłem tu pewne "znaki szczególne". Wymieniam je w przypadkowej kolejności, wnioski z tego każdy wyciągnie jakie mu będzie wygodnie. 1. Rok, albo trochę wcześniej pojawił się na forum jak meteor sympatyczny, uczynny, wypowiadający się o każdej sprawie użytkownik. Opowiadał o wrednych praktykach swojego dot. pracodawcy, obiecując że prowadząc interes instalacyjny w zakresie PC i went. mech. będzie tani, szybki i solidny. Nabił masę postów, zdobył masę klientów. Jak to zwykle bywa zaczęły się kłopoty (terminy, zaliczki, itp). Ot, samo życie. 2. w pewnym czasie, nie mam ochoty szperać ws źródłach by dokumentować to szczegółowo, pojawiło się kilku ciągle tych samych użytkowników prowadzących głębokie poszukiwania dot. historii, postury, fryzury, żon itp. związanych ze wskazanym użytkownikiem. Tylko jeden czy dwóch ze wskazanych wyżej tropicieli miał jakieś kontakty merytoryczne z Inkryminowanym -tak go określę ze względu na moderację. 3. Problem po paru pyskówkach przysycha, forum zaczyna odzyskiwać walory merytoryczne i nagle dyskusja wybucha ze zdwojoną siłą. Co ciekawe, pozostaje to w związku - oczywiście wyłącznie czasowym, z reaktywacją użytkownika Ssiwy12, będącego alfą i omegą w zakresie każdej gałęzi prawa. 4. W swoich postach Ssiwy12 przytacza wszelkie możliwe porady co do praw gwarancyjnych, konsumenckich, a nawet procedur sądowych. Dalej Ssiwy12 powiada, że zna treść umów Inkryminowanego z klientami ale ich z różnych powodów nie ujawni. Domyślam się, że z powodu tzw. tajemnicy zawodowej czy to radcowskiej czy adwokackiej. Moje wnioski Sądzę, że Ssiwy12 i prawdopodobnie skupiona wokół jego osoby grupa potencjalnych lub już aktualnych klientów nie wyraża już opinii o Inkryminowanym lub kimkolwiek innym a opinie te w sposób przemyślany urabia. Nie mam zamiaru bronić kogokolwiek, jednak zwracam uwagę na to, ze skala i forma krytyki dawno już przekroczyła ramy rozsądnej potrzeby, a zwłaszcza zdrowego rozsądku. PROPONUJĘ POWRÓT DO MERITUM !!!! Pozdrawiam Pratchawiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 04.04.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 spoko o nic z tych rzeczy nie chodzi Jakas podpowiedz? Lubie sie bawic, ale nie jak sie nudno robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Poczytaj swoje posty i łatwo znajdziesz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Od pewnego czasu obserwuję na forum poświęconym z założenia szeroko pojętej problematyce dot. PC - w różnych aspektach, swoisty chocholi taniec wokół jednej osoby. Początkowo myślałem, że to kwestia przypadku i żale kilku sfrustrowanych klientów, ale po pewnym czasie dostrzegłem tu pewne "znaki szczególne". Wymieniam je w przypadkowej kolejności, wnioski z tego każdy wyciągnie jakie mu będzie wygodnie. 1. Rok, albo trochę wcześniej pojawił się na forum jak meteor sympatyczny, uczynny, wypowiadający się o każdej sprawie użytkownik. Opowiadał o wrednych praktykach swojego dot. pracodawcy, obiecując że prowadząc interes instalacyjny w zakresie PC i went. mech. będzie tani, szybki i solidny. Nabił masę postów, zdobył masę klientów. Jak to zwykle bywa zaczęły się kłopoty (terminy, zaliczki, itp). Ot, samo życie. 2. w pewnym czasie, nie mam ochoty szperać ws źródłach by dokumentować to szczegółowo, pojawiło się kilku ciągle tych samych użytkowników prowadzących głębokie poszukiwania dot. historii, postury, fryzury, żon itp. związanych ze wskazanym użytkownikiem. Tylko jeden czy dwóch ze wskazanych wyżej tropicieli miał jakieś kontakty merytoryczne z Inkryminowanym -tak go określę ze względu na moderację. 3. Problem po paru pyskówkach przysycha, forum zaczyna odzyskiwać walory merytoryczne i nagle dyskusja wybucha ze zdwojoną siłą. Co ciekawe, pozostaje to w związku - oczywiście wyłącznie czasowym, z reaktywacją użytkownika Ssiwy12, będącego alfą i omegą w zakresie każdej gałęzi prawa. 4. W swoich postach Ssiwy12 przytacza wszelkie możliwe porady co do praw gwarancyjnych, konsumenckich, a nawet procedur sądowych. Dalej Ssiwy12 powiada, że zna treść umów Inkryminowanego z klientami ale ich z różnych powodów nie ujawni. Domyślam się, że z powodu tzw. tajemnicy zawodowej czy to radcowskiej czy adwokackiej. Moje wnioski Sądzę, że Ssiwy12 i prawdopodobnie skupiona wokół jego osoby grupa potencjalnych lub już aktualnych klientów nie wyraża już opinii o Inkryminowanym lub kimkolwiek innym a opinie te w sposób przemyślany urabia. Nie mam zamiaru bronić kogokolwiek, jednak zwracam uwagę na to, ze skala i forma krytyki dawno już przekroczyła ramy rozsądnej potrzeby, a zwłaszcza zdrowego rozsądku. PROPONUJĘ POWRÓT DO MERITUM !!!! Pozdrawiam Pratchawiec Odpowiedź jest prosta zniszczyć konkurencję instalator nie lubi innego instalatora. A w Polsce niszczy się w taki właśnie sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 04.04.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 oczywiście... racja... niszczymy wszyscy potentata rynkowego odbierającego każdemu chleb ciekawa teoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 oczywiście... racja... niszczymy wszyscy potentata rynkowego odbierającego każdemu chleb ciekawa teoria cześć truskaweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 04.04.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 cześć truskaweczko Mów mi Einstein. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Mów mi Einstein. mi się nasuwa inne słowo na M ale ono jest takie staroświeckie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Tak się załatwia sprawy na forum.. Dzisiaj 21:32Sławek...Sławek... jest teraz aktywnyELITA FORUM (min. 1000)Sławek... Zarejestrowany Nov 2009Posty 1.572 Domyślnie Odp: ... jesteś zwykłym prymitywem co widać w każdej wypowiedzi, nie potrafisz jednego zdania po polsku sklicić do kupy, jedyne co umiesz to tylko robić ludzi w huja więc daruj sobie parówo... jakim trzeba być jebanym frajerem żeby nawet wspólnika wywalić... mam nadzieję, że wszyscy zrobią to co powinni i niedługo znowu będziesz musiał zmieniać nazwisko i miejsce zamieszkania i radzę ci dobrze, nie mów nigdy tego czego mógłbyś gorzko żałować bo może nadejść taki dzień, że nasze drogi się zejdą i wtedy nie będziesz taki mocny w gębie... Taka to elita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 04.04.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 lepsza taka elita niż gówniany forumowicz wielki sercemwolisz przejść z prywatną rozmową tutaj na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 04.04.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 lepsza taka elita niż gówniany forumowicz wielki sercem tak tak truskaweczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 04.04.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Priv? niefajnie 2 kolorowy ze r19 to Viesiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 04.04.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) --------------------------post moderowany----------------------------- Ja się z tego wypisuję. I tak jutro tego nikt już nie przeczyta. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez twaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts