r19 05.04.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Przepraszam, ze sie wtrace. Ja nie gram juz w kolory. Albo niech instalator wszechczasow powie w co sie bawi, albo nie przypisuje mi kolorow, ktorych nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 05.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 r19 przyznaj sie ... bo i tak rozkminiony zostaniesz co tam masz za uszami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 05.04.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 r19 przyznaj sie ... bo i tak rozkminiony zostaniesz co tam masz za uszami ? Rozwiaz zagadke. Nagroda czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 05.04.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Hmm, raz mi sie juz nie udalo. Pomyslow wiecej niet. Komisje Sledcza czas powolac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 05.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Co tu się nawyprawiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 05.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 sraka na kółkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 05.04.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 samo FM taki sobie los zgotowalo. IMHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 05.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Nic szczególnego. Pan M.P. udaje że nic się nie stało, administracja zaś miota się przerażona z powodu nadchodzących problemów z płatnymi profilami. Nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 05.04.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Mowilem jakis czas juz temu, ze nuda.Nadciaga zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 05.04.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 jesliby ów instalator nie szukal tu klientów a za to forum kasy nie brało to wypadało się zamknąća tak kasa misiu kasaforum udaję że nie ma gołej dupy i się obraża że inni nie przymykają wzrokutu chodzi o profilaktyke na przyszłość-ale forum ma to pewnie w lejujeżeli forum to przeszkadza bardzo proszę mnie wyrzucić , zablokować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 05.04.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 jesliby ów instalator nie szukal tu klientów a za to forum kasy nie brało to wypadało się zamknąć a tak kasa misiu kasa forum udaję że nie ma gołej dupy i się obraża że inni nie przymykają wzroku tu chodzi o profilaktyke na przyszłość-ale forum ma to pewnie w leju jeżeli forum to przeszkadza bardzo proszę mnie wyrzucić , zablokować Wytłumacz mi proszę komu, bo nie ogarniam. (Wiem że mnie nie robisz, ale podświetl trochę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 05.04.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 jesliby ów instalator nie szukal tu klientów a za to forum kasy nie brało to wypadało się zamknąć a tak kasa misiu kasa forum udaję że nie ma gołej dupy i się obraża że inni nie przymykają wzroku tu chodzi o profilaktyke na przyszłość-ale forum ma to pewnie w leju jeżeli forum to przeszkadza bardzo proszę mnie wyrzucić , zablokować Ciekawe, ot tak czysta ciekawosc ktora zjadla kota, w innych watkach groszkowcow czy pradziarzy czy wystroju wnetrz tez zaraza panuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 05.04.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 forum -firma która czerpie korzyści finansowe z reklam , czy to trochę wyjasnia?możesz magnolia to prościej bo ja chlop od pługa i siekiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 05.04.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 forum -firma która czerpie korzyści finansowe z reklam , czy to trochę wyjasnia? możesz magnolia to prościej bo ja chlop od pługa i siekiery Ale to forum moderują ludzie nie programy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 06.04.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Uwaga na firmę "Ciepły Dom" i instalatora Michała Pięknego. Naprawdę nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzy 07.04.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Sławek... pytał: żeby usystematyzować problem:1. ozzy kiedy zapłaciłeś zaliczkę? wrzesień 20122. kiedy zamówiłeś ten grzejnik? wrzesień 20123. kiedy miałeś go otrzymać? w chwili montażu pompy ciepła, czyli do 10 października 20124. otrzymałeś go w terminie? nie, nie otrzymałęm go wcale5. kiedy zrezygnowałeś z usługi i zażądałeś zwrotu zaliczki? telefonicznie na początku lutego 2013, pisemne wezwanie od zwrotu Pani Monika Piękna odbrała z poczty 20.03.2013 Pisemne wezwanie wysłałem tak "na wszelki wypadek". Pieniążki zgodnie z ustaleniami miały wrócić na konto następnego dnia po rozmowie telefonicznej z początku lutego. Oczywiście nie wróciły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 07.04.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 czyli sprawa jest ewidentna - powinien nie dyskutować tylko zwrócić pieniądze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 07.04.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 To znaczy, że Pani Monika nie wywiązała się z umowy z dniem 10.10.2012 r i z tą datą powinna zwrócić zaliczkę.Rozważ proszę, czy należą Ci się kary umowne i odszkodowanie, za niewywiązanie się z umowy od firmy P. Moniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzy 08.04.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Akurat na grzejnik nie miałem umowy, jest tylko faktura, ten element instalacji pojawił się po podpisaniu umowy na pompę PW. Wiec tutaj kwestia odsetek jest dyskusyjna, natomiast ja chcę otrzymać zwrot kwoty. W międzyczasie otrzymałem emialem zapewnienie, że pieniążki zostaną zwrócone. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 09.04.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Akurat na grzejnik nie miałem umowy, jest tylko faktura, ten element instalacji pojawił się po podpisaniu umowy na pompę PW. Wiec tutaj kwestia odsetek jest dyskusyjna, natomiast ja chcę otrzymać zwrot kwoty. W międzyczasie otrzymałem emialem zapewnienie, że pieniążki zostaną zwrócone. Zobaczymy. Nie zapomnij napisać nam jak się zakończyła ta sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts