lelelek 19.02.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 trochę nie ten dział ale przy rekuperatorze Brink warunki gwarancji producenta też wymagają przeglądu rekuperatora. Od instalatora oczywiście usłyszałem że jestem pierwszym (w domyśle tak upierdliwym) klientem który czyta warunki gwarancji.Ps. Instalator jedna z wiekszych firm ze Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 22.02.2013 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 (edytowane) Redakcjo. Zabiłaś pierwotny wątek. Toń temacie... Edytowane 23 Lutego 2013 przez twaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 23.02.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Dla twaro dzień bez dymu to dzień stracony. Na wszystkich możliwych wątkach już wyraziłeś swoje zdanie ale na żadnym nie chcesz podać szczegółów Twojego bliskiego spotkania wiadomo z kim. Ciekawe dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.02.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 bo się boi,parę razy go prosiłem o to, i co? i nic, dale pluje,widocznie ma chorą wątrobę i wtedy podobno człowiek jest bardzo zgryźliwy,a to widać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 23.02.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 plusfoto i 1950 Nie chcę mi się odpisywać na wasze wpisy, ale dla potomnych, jestem zmuszony. Nikt już nie przeczyta wielu wpisów w moderowanych wątkach. TEGO NIE ODPUSZCZĘ. Pisałem dlaczego. Nie boję się. Cierpliwie czekam na działania prokuratury. Pluję? Podaj przykład. Nie raz straciłem pieniądze i czas. Jednego i drugiego w życiu mi nie brakuje. Mogę poświęcić trochę jednego i drugiego aby obnażyć troszkę cwaniactwa i partactwa. Tak na prawdę to nienawidzę "specjalistów hydraulików". W ciągu trzech moich budów, to właśnie oni dwa razy wyprowadzili mnie z równowagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.02.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 to masz problem,ale to twój problema twoje problemy nikogo nie obchodzą, i albo masz jaja i przedstawisz fakty,albo skończ pieprzyć, siedź cicho i nie zaśmiecaj wątków,ale nie pluj jadem jak niektórzy politycy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 23.02.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Przeczytaj to co napisałeś tak pięć razy i zastanów się głęboko... później przeproś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domekon 23.02.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Przydał by się wątek ściana płaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.02.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 chyba cię straszy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 23.02.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 chyba cię straszy, Przebadaj sobie wątrobę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.02.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 ja w przeciwieństwie do ciebie, nie muszę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 09.03.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 świeże info o "forumowicz wielki sercem" Dużo by pisać. Jednym słowem podjął się roboty w maju tamtego roku. Chodziło o instalacje wod.kan, CO, rekuperacje i do dnia dzisiejszego roboty nie skończył ani w 50% Jednym słowem chciał pieniądze, zaliczki, potem pieniądze na piec bo nie miał za co go zapłacić i ślad zaginął... Ani pieniędzy ani chłopa...Jego strona też przestała istnieć: www.rekuperatory.co. Ciekawe czy swój dom w Żywcu co kupił w tamtym roku za pieniądze "oszukanych" to za gotówkę czy z kredytem... Ani Rzecznik Praw Konsumenta nie pomógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 09.03.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ciekawe co na to Redakcja?może znowu zamknie temat ze względu na pomawianie biednego instalatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 09.03.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ale po co mają zamykać temat. ja odpowiedziałem na wpis tej Pani i mam do tego dokumenty reszta mnie g.. obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 09.03.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ale po co mają zamykać temat. ja odpowiedziałem na wpis tej Pani i mam do tego dokumenty reszta mnie g.. obchodzi Czy mógłbyś dać linka do odpowiedzi " tej Pani" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 09.03.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Droga Pani LichańskaProszę przeczytać umowę dokładnie a potem pisać że ktoś Pani oszukał.Po pierwsze w umowie jest podział płatności za każdy etap po jego zakończeniu.Po drugie nikt od Pani nie pobrał zaliczki na kocioł którego nie dostarczył została Pani wykonana instalacji centralnego ogrzewania - podłogowego i za to została wystawiona Pani faktura za którą Pani zapłaciła.Co do kotła została Pani poinformowana że musimy się wycofać z powodu braku wolnych terminów i możemy zakończyć tylko instalację wentylacji z odzyskiem ciepła.Przy której dostanie Pani upust.W nadchodzącym tygodniu ma zostać u Pani rekuperacja zakończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola323 09.03.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Droga Pani Lichańska Proszę przeczytać umowę dokładnie a potem pisać że ktoś Pani oszukał. Po pierwsze w umowie jest podział płatności za każdy etap po jego zakończeniu. Po drugie nikt od Pani nie pobrał zaliczki na kocioł którego nie dostarczył została Pani wykonana instalacji centralnego ogrzewania - podłogowego i za to została wystawiona Pani faktura za którą Pani zapłaciła. Co do kotła została Pani poinformowana że musimy się wycofać z powodu braku wolnych terminów i możemy zakończyć tylko instalację wentylacji z odzyskiem ciepła. Przy której dostanie Pani upust. W nadchodzącym tygodniu ma zostać u Pani rekuperacja zakończona. Witam, mam wielką nadzieję że dojdziemy wreszcie do porozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 09.03.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Pani Nikolo jak rozumiem kontakt z wykonawcą nawiązała Pani ponownie dzięki temu forum? normalnie forum FM czyni cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domekon 09.03.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Tu nie potrzebne są cuda , tylko czyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 10.03.2013 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) Edytowane 11 Marca 2013 przez r.tyrman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts