Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalatorzy pomp ciepła - uwagi

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 818
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

plusfoto i 1950

Nie chcę mi się odpisywać na wasze wpisy, ale dla potomnych, jestem zmuszony. Nikt już nie przeczyta wielu wpisów w moderowanych wątkach. TEGO NIE ODPUSZCZĘ. Pisałem dlaczego.

Nie boję się. Cierpliwie czekam na działania prokuratury.

Pluję?

Podaj przykład.

Nie raz straciłem pieniądze i czas.

Jednego i drugiego w życiu mi nie brakuje.

Mogę poświęcić trochę jednego i drugiego aby obnażyć troszkę cwaniactwa i partactwa.

Tak na prawdę to nienawidzę "specjalistów hydraulików".

W ciągu trzech moich budów, to właśnie oni dwa razy wyprowadzili mnie z równowagi.:D

• 2 weeks później...
Gość Gosc***

świeże info o "forumowicz wielki sercem"

Dużo by pisać. Jednym słowem podjął się roboty w maju tamtego roku. Chodziło o instalacje wod.kan, CO, rekuperacje i do dnia dzisiejszego roboty nie skończył ani w 50% Jednym słowem chciał pieniądze, zaliczki, potem pieniądze na piec bo nie miał za co go zapłacić i ślad zaginął... Ani pieniędzy ani chłopa...Jego strona też przestała istnieć: www.rekuperatory.co. Ciekawe czy swój dom w Żywcu co kupił w tamtym roku za pieniądze "oszukanych" to za gotówkę czy z kredytem... Ani Rzecznik Praw Konsumenta nie pomógł...

Droga Pani Lichańska

Proszę przeczytać umowę dokładnie a potem pisać że ktoś Pani oszukał.

Po pierwsze w umowie jest podział płatności za każdy etap po jego zakończeniu.

Po drugie nikt od Pani nie pobrał zaliczki na kocioł którego nie dostarczył została Pani wykonana instalacji centralnego ogrzewania - podłogowego i za to została wystawiona Pani faktura za którą Pani zapłaciła.

Co do kotła została Pani poinformowana że musimy się wycofać z powodu braku wolnych terminów i możemy zakończyć tylko instalację wentylacji z odzyskiem ciepła.

Przy której dostanie Pani upust.

W nadchodzącym tygodniu ma zostać u Pani rekuperacja zakończona.

Droga Pani Lichańska

Proszę przeczytać umowę dokładnie a potem pisać że ktoś Pani oszukał.

Po pierwsze w umowie jest podział płatności za każdy etap po jego zakończeniu.

Po drugie nikt od Pani nie pobrał zaliczki na kocioł którego nie dostarczył została Pani wykonana instalacji centralnego ogrzewania - podłogowego i za to została wystawiona Pani faktura za którą Pani zapłaciła.

Co do kotła została Pani poinformowana że musimy się wycofać z powodu braku wolnych terminów i możemy zakończyć tylko instalację wentylacji z odzyskiem ciepła.

Przy której dostanie Pani upust.

W nadchodzącym tygodniu ma zostać u Pani rekuperacja zakończona.

Witam, mam wielką nadzieję że dojdziemy wreszcie do porozumienia.