Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalatorzy pomp ciepła - uwagi

Redakcja

Recommended Posts

przecież zmiana nazwiska to żadna tajemnica

zmieniający to tu na forum opisal[jesien 2013]

hehe 2012

ciekawe jak facet się czuję na grobie wlasnego ojca-no za jego zycia to przegięcie paly totalne=pisze to tylko teoretycznie a nie o konkretnej osobie

Edytowane przez malux20

• Odpowiedzi 818
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oczywiście że sprawdzałam. Tyle że Panu mikiemu nie chciało się własnoręcznie podpisać wysłanej do mnie umowy e-mailem. :rolleyes:

Nie nie chciało, tylko większość tak ma. Tyle, że to nic nie zmieni (brak podpisu) - choć może być trochę uciążliwe.

Jego adwokat nie ma czasu :) Wysyla pozwy o pomowienie go o to, ze kiedys nosil nazwisko Gołuch.

Ale nie o to tu chodzi już jedne z twoich pseudokolegów próbował się dogadywać poza forum że oni się dogada ale ja mu mam dać oświadczenie że nie będę go ciągnął do sądu..

Powoli ja mam czas dla takich jak ty..

No cóż. To mój naiwny mąż niestety, ale dopiero teraz ja wzięłam sprawę w swoje ręce. Trzeba to doprowadzić do porządku. Ale to nie problem. Akurat umowa tzw. słowna też jest wiążąca w taki sam sposób jak podpisana o ile wykonawca rozpoczął jakikolwiek etap prac.

Droga Pani a w takim razie jeżeli Pani zabrała się za ta sprawę to proszę mi odpowiedzieć czy w umowie jest zawarte przyłącze wewnętrzne instalacji kanalizacyjnej???

Ale nie o to tu chodzi już jedne z twoich pseudokolegów próbował się dogadywać poza forum że oni się dogada ale ja mu mam dać oświadczenie że nie będę go ciągnął do sądu..

Powoli ja mam czas dla takich jak ty..

To dopisz jeszcze, ze nazwalem cie notorycznym klamca.

Masz urojenia. Dogaduj sie z kim chcesz. Jeju... Jak sie wszyscy nagle klamcy boja.....