miki121 11.03.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 a czego chcesz świnio która poza siedzeniem w sieci chyba nic nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 11.03.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Pięknie wygląda wątek "Instalatorzy pomp ciepła"....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 11.03.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ale jak mam wyglądać???każdy ma prawo jechać po instalatorze ale instalator ma siedzieć cicho??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 11.03.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 moja żona ma teraz ucieche i juz rozumie moja fascynacje forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 11.03.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ja też mam uciechę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 11.03.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) No i ??? - Nie odpuszczę ci. Bo ja do Pan per gnój się nie zwracam. - Zauważ że to określenie jest najdelikatniejszym jakiego ostatnio użyłem. Mam cichą nadzieję że twoje postępowanie wynika właśnie z twojej niedojrzałości, a nie z głupoty czy wyrachowania! A ile ja Panu odpuściłem.- Nie bądź śmieszny. Jak chcesz to opiszę wszystko.Tylko nie żądaj wykasowywania postów. Edytowane 12 Marca 2013 przez r.tyrman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 11.03.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 No i ??? auwarz - Nie odpuszczę ci. Bo ja do Pan per gnój się nie zwracam. - Zauważ że to określenie jest najdelikatniejszym jakiego ostatnio użyłem. Mam cichą nadzieję że twoje postępowanie wynika właśnie z twojej niedojrzałości, a nie z głópoty czy wyrachowania! A ile ja Panu odpuściłem.- Nie bądź śmieszny. Jak chcesz to opiszę wszystko. Tylko nie żądaj wykasowywania postów. To Pan przeczyta zakres umowy i potem określi co było w zakresie a co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 11.03.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ale jak mam wyglądać??? każdy ma prawo jechać po instalatorze ale instalator ma siedzieć cicho??? No właśnie w tym problem. W tym przypadku instalator nie jest stroną - firma została zlikwidowana, to adresatem powinien być właściciel tej firmy i jego majątek - tak stanowi prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 11.03.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 miki magnolia powoli jest zadowolony prawie z pompyjeszcze tylko wyjasnij watpliwości ze swoim nazwiskiem i wszystich uciszysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 11.03.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) No właśnie w tym problem. W tym przypadku instalator nie jest stroną - firma została zlikwidowana, to adresatem powinien być właściciel tej firmy i jego majątek - tak stanowi prawo. No i spółka kontynułuje realizację rozpoczęte przez ST24. Po określeniu etapu jest robiony aneks itp. Przecież wiesz o tym.... A dodatkowo kilku klientom zaproponowaliśmy rozwiązanie umowy - przed rozpoczęciem i zwrot przedpłaty Edytowane 11 Marca 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 11.03.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 miki magnolia powoli jest zadowolony prawie z pompy jeszcze tylko wyjasnij watpliwości ze swoim nazwiskiem i wszystich uciszysz. ale jest bardzo wielu zadowolonych którzy nie maja najmniejszej ochoty prowadzić dyskusji z wszechwiedzącymi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 11.03.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 no i tylko nazwisko wyjasnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 11.03.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 To Pan przeczyta zakres umowy i potem określi co było w zakresie a co nie Jeżeli nie rozumiesz że słowo jest droższe od pieniędzy.. to o czym rozmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 11.03.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 to zostawiam dla tych nielicznych których będzie mi poznać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 11.03.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Jeżeli nie rozumiesz że słowo jest droższe od pieniędzy.. to o czym rozmowa. rozumiem i zrobiłem wszystko aby Pan był zrobiony jak najlepiej a dokładnie Pana pompa bez dyskusji co jest w zakresie a czego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 11.03.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 A dodatkowo kilku klientom zaproponowaliśmy rozwiązanie umowy - przed rozpoczęciem i zwrot przedpłaty Przyznam, że w arcyciekawy sposób - a Arturo w nieświadomości żyje ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 11.03.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) jeżeli nie ma określonego terminu - brak sprecyzowania terminu lepiej nie planować.nauczka po niektórych nie zadowolonych klientach z tego forum brak dat, opóźnienia a potem wielkie halo a Artur został o tym poinformowany Edytowane 11 Marca 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 11.03.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 rozumiem i zrobiłem wszystko aby Pan był zrobiony jak najlepiej a dokładnie Pana pompa bez dyskusji co jest w zakresie a czego nie ma A o czym nie wiedziałeś po rekonesansie a przed podpisaniem umowy? Proszę. Z przyjemnością odpiszę na każdy twój wydumany zarzut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 11.03.2013 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Widzi Pan Panie Romualdzie. Ja nie mam wydumanych zarzutów A co w umowie a co za poza nią to chyba Pan też wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 11.03.2013 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Widzi Pan Panie Romualdzie. Ja nie mam wydumanych zarzutów A co w umowie a co za poza nią to chyba Pan też wie? Jesteś naprawdę bezczelny. Ja ci w domyśle oddam 500zł. za naprawę rurki ty wpłać 1500 zł. na dom dziecka w Żywcu i będziemy kwita. Tylko nie zapomnij dać prawdziwy skan przelewu na FM. A ja ograniczę się do krótkich komunikatów ostrzegających przed tobą, bo naprawdę nie sprawia mi to żadnej przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts